Hocam sen genel bakış olarak paylaşıyorsun ya maçları,sende 6 seçme yeri var bende 4 nedeni ne ?
Hocam sen genel bakış olarak paylaşıyorsun ya maçları,sende 6 seçme yeri var bende 4 nedeni ne ?
Steam Cloud'da bir sıkıntı var arkadaşlar o yüzden görüntüleri ekleyemiyorum kusura bakmayın.
Transfer sezonunu sessiz kapattık. Gelen oyuncu olmadı ama gidenlerimiz oldu.
Kerim Frei'ı 1.4M€'ya Novara'ya sattık. Kendisini sene başında bedavaya kadroya katmıştık.
Yine sezon başında bedavaya aldığımız Medojevic'i Genoa'ya kiraladık
Lorenzo Tassi için Cagliari ile, Lombardi için Parma ile bonservis ortaklığı yaptık. Bu transferlerden 1M€ gelir sağladık.
Birkaç genç oyuncuyu kiralık gönderdik ve U20'de geleceğini parlak bulmadığım oyuncuların sözleşmelerini feshettik.
Zorlaya zorlaya bir kaç ss yükleyebildim. Yavaştan başlayalım paylaşmaya.
Catania 1 - 3 Inter
Inter 3 - 2 Cagliari
Inter 1 - 0 Roma
İtalya Kupası Çeyrek Finali
Inter 3 - 2 Verona
Yarı Finaldeki rakibimiz Juve oldu. Yarı final maçları 2 ayaklı oynanıyormuş bu arada.
Genoa 1 - 2 Inter
Palermo 3 - 5 Inter
Inter 2 - 1 Napoli
Önümüzdeki maçta İtalya Kupası yarı finali ilk ayağında Juve ile deplasmanda karşılaşacağız.
Bu arada Tabela bu şekilde:
![]()
İtalya Kupası
Yarı Final'in ilk ayağında Torino'da gol sesi çıkmadı
Deplasman golleri geçerli oluyor mu bilmiyorum ama gollü bi beraberlik işimize daha çok gelirdi sanki. Avantajımız 2. maçta evimizde oynuyor olacağımız.
Empoli 1 - 2 Inter
Lig sonuncusuna karşı epey bir zorlandık.
Sonraki maçta Avrupa Ligi'nde Tottenham ile karşılaşacağız
![]()
Türkiye Milli Takımı
Arda Turan düşündürüyor
Milli Takım'ın süperstarı Arda Turan bu sezon henüz kulüp bazında hiçbir maça çıkmadı ve fiziksel bir düşüş yaşıyor. Dünya Kupası öncesindeki bu durum ise Teknik Patron olan adaşı Arda Güray'ı epey bir düşündürüyor.
![]()
Avrupa Ligi
Gol düellosunda galip Tottenham : 5 - 4
Tottenham'ın üstün futbolunu düşününce, deplasmanda tek farklı mağlup olmayı iyi bir sonuç olarak görebiliriz. Ayrıca deplasman golünden de bir avantajımız var. Fakat golcümüz Longo'nun sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi kötü oldu.
Seri A
Inter 0 - 2 Juve Stabia
Şampiyonluk yolunda çok ağır bir darbe aldık. Beklenmedik bir yenilgi oldu.
Last edited by 3842 : 12.Mart.2013 at 20:43
Son iki maça kadar seri yapmışsın hocam bide dediğin gibi juva napmış öyle![]()
Evet biraz abarttılar, bu sezonun son sezon olmasını düşünüyorum. Juventus'u sonuna kadar kovalayacağız, Avrupa Ligi'nde kupayı almak istiyoruz. Yazın da Dünya Kupası'nda final oynamak hedefimiz![]()
Gol düellosu sonucunda turu atlayan ekip Inter. (Toplam sonuç: Inter 10 - 8 Tottenham)
Sonraki turdaki rakibimiz Girodins Bordeaux
Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.