20 m kâr bence bayağı iyi
20 m kâr bence bayağı iyi
estigarribia yı niye kiraya gönderdin harika performans gösteriyo yine forlin de gitmiş![]()
20 milyondan çok çok daha fazla satıştan ve kiradan gelen toplam para var.
Kendisini hazırlık maçlarında oynattım. Hiç iyi bir performans gösteremedi. Geçen sen Ozan İpek 8 gol atmış.. Türk olduğu için yine ilk tercihim o olacaktı ama benimle kavga etti. Yok istediğin ücret fazla gibilerinden, dedim adam ol, yok dedi beni sat. Ben de onu satamadım, kiralayabildim. Estigarribia ile Time Cris'in isim hakkını almış olduğu regen (Ali Ezgeç) sol kanattaki tercihlerim olacaktı ancak yeterli bir adam bulmalıydım. Kendisini iyi bir lige kiraladım. Orada göstereceği performansa göre kendisi ile devam edebiliriz.
Ben de Yumlu'nun Türk olmasından dolayı ileride iyi yedek olabileceğini düşünüyorum. Bu sebeple kadroma kattım. herhangi bir uzun dönemli sakatlık, kart cezası gibi durumlarda oynayabilir gibime geliyor
Önemli olan kimleri kaç paraya aldığımızKar öyle edilir. Bakalım. Bugün paylaşıcam Aldığım oyuncuları...
Sentugo.
Bu adam Bursapsorda oynayacak seviyede değil bana kalırsa. Yabancı zaten.. Teşekkür ederiz. Eminim ileride iyi oyuncu olup bana saç başa yoldurtacaktır ama şimdilik gerek görmüyorum.
İlk yarıda hiç yenilmemiştim ama 7 beraberliğim vardı. Bu sezon öyle olmaz inşallah
Sentugo.
Istedigin gibi baslamis olsaydin suan Bursasporun ikinci sampiyonlugunu kutluyordun neyse bu sefer daha iyi hazirla futbolculari. Yukle kondisyonu hazirlik kampinda
Gidenlerden çok iyi kar gelmiş.Gelecek oyuncuları da bekliyorum daha![]()
İlk rakip Ajax. Bunları ezeriz gibime geliyor.
![]()
Sentugo.
ahaha fatih terimi bir kariyerde de almasın be chelsea en sonunda alır tabii şl yi![]()
Her zamanki oyunumuzu oynarsak Ajax'ı eleyeceğimizi düşünüyorum başganAyrıca Fatih Hoca için oyun bile olsa sevindim vallahi
![]()
GENÇ REGENLER
4 adet regen aldık uygun fiyatlara. Kapışın
![]()
Sentugo.
Hocam Ajax'ı geçeriz benceRegenlere isim vermediysen benimkini verebilirsin istersen Furkan Höbek
![]()
Tamam senin bizim kulübümüz altyapısından çıkmış bir oyuncu olarak Avrupa maçlarında da oynama şansın çok yüksek.
Ben sana söyleyeyim, açıklayacağım transferlerle ligin en büyük adayıyız. Benim daha 2. sezonda şampiyon yapamadığım bir bursaspor yok. İsterseniz takip etmeyiniz çünkü ligin sonunda kesin şampiyonuzO kadar net konuşurum ben :P
Bu arada transfer dönemi bitti ama satılık listesinde iyi 3 tane oyuncu var. Oynadınız mı nasıldır bu oyuncular ? Nasıl oynarlar ? Fiyatları iyi mi ?
![]()
Sentugo.
Zafer'e de isim vermediysen Onur Alkaya olabilir![]()
Hocam regenleri iyi buluyorsun maşallah püf noktası versen ufak bibide başarılar geç oldu ama olsun büyük işler başarmışsın tranferlerde güzel
![]()
Senin steam ismi neydi abi ?![]()
Steam'i kardeşim kullanıyor. Ben kullanmıyorum. Bana facebooktan ulaşabilirsiniz.
https://www.facebook.com/halperkoc
Verdim oyuncuya isminiDurum böyle olunca seni oynatmak da farz oluyor
![]()
Sentugo.
Yani çok sağol rehberlerden yaptığın rehberlerin hepsi kayıtlıdır bende buda müthiş oldu hemen ayarlıyorum çok sağol çokAlmanya falan bakıyorlar demi böylede sadece Türkiye mi
![]()
Bu sezon şansları iyi değerlendiririm umarım![]()
Tunayla Sezerde bi türlü ben gerekli verimi alamadım diğer isimlede hiç çalışmadım![]()
Yorumuzunu kariyerinizi baştan okurken gördüm. Geçikme için kusura bakmayın , Trabzonspor'da denedim gayet başarılı oldum. Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazandım. Benim gözlemlediğim gayet başarılıydı. Tebrik ediyorum , şu oyunda taktiği yapmayı öğrenemedim öğrenemicem sanırım sizde bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Tam da Sezer'i aldığım sırada![]()
Taktik yapmayı öğrenememek diye bir şey yok. İyi taktik yapamamk diye bir şey var![]()
Taktik yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiği için detaylı bir rehber var..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98234 (FOOTBALL MANAGER TAKTİKSEL KOMUTLAR REHBERİ)
Taktik yaparken oyunculara ne görevler vereceksiniz ?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110320 (Oyuncu Rolleri Rehberi)
Bu iki rehberi okumadan bir işe girişmeyiniz.
Bu iki rehberden çok daha önemli olan ve bu sene perpetua tarafından yazılmış bir bölüm var.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111493 (Dengeli Taktik Hazırlama)
Üstteki iki rehbeden sonra bu son rehber nasıl taktik hazırlamanız gerektiğini söylüyor.
Ayrıca hala geçerliliğini koruyor mu bilmiyorum ama Nannar'ın 2010 yılında hazılamış olduğu bir taktik yapma rehberi var. Bende kalmış... Kendi siteme yükledim, aşağıdaki adresten onu da indirip bakabilirsiniz..
alperkoc.com/FM%202010%20Taktik%20Rehberi%20by%20NANNAR.pdf (Taktik Rehberi)
Yalnız 2010'den beri epey bir süre geçti, orada söylenenlerin hepsi geçerliliğini korumuyor olabilir.
Bir de kafa vurabilse![]()
Sentugo.
Sezer Özmen.![]()
Sezer pahalı bence sonuçta Serdar Aziz var yerli orada.
Tunay'ı tavsiye etmem Sercan ise iyidir yine iş yapacaktır![]()