OSCAR CARDOZO TRABZONSPORDA !
Swansea kulubune bu transfer icin
£1,000,000 odendi
Rakibimiz kim olacak
RAKIP BENFICA
Sag ve sol kanatlara bakCSKA'yi cekebilecegimiz yerde niye gidip bunlari cektik
Fenerbahceden daha iyi oynadik ama hatayi yapanda biz olduk.
Iceri ortaladiklari topu Onur elinden kacirinca Gokhan Gonule sadece dokunmak kaldi ve golude oyle yedik. Bu mac gosterdiki bu sezonda biz ve Fenerbahce lig icin yarisacagiz.
Benfica fena,Cardozo avlar Benfica'yı![]()
Ligde ilk macimizi oynadik.
Fenerbahce macinin yorgunlugu halen uzerimizde ve aklimizda Benfica macinda. Buna ragmen iyi bir futbol ile rakibimiz Adanayi 3 gol ile gectik.
2'li sallar geçer![]()
Bu sefer sans bizden yanaydiTrabzon'da bu isi bitirebiliriz
Cardozoyu şuanki kariyerimde 1 sezon oynadı istediğimi veremedi umarım senin istediğin gibi oynar.
Başarılar Hocam.
Ne cektiysek su Genclerden cektik. Hakemde son dakikalarda uyduruk penalti verince 1 puandanda olduk
Trabzonda biter bu iş.
Eski dost dusman olurmu ?
Oluyormus demekki. Uzun bir zaman sonra 2 takimla beraber sampiyonlar ligindeyiz ! Mac icin fazla soze gerek yok, biz oynadik ve biz hakketik !
Yine dorduncu torbadan katiliyoruz Fenerbahcede bizle ayni torbada
Hangi gruba duseriz
d grubu iyi olur
D-F-G iyi.![]()
e grubuna düşeriz
MAN CITY
JUVENTUS
OLYMPIAKOS
TRABZONSPOR
CHELSEA
PORTO
ROMA
FENERBAHCE
Bunlar hep kelin isleri
Yuh oha gruplara bak![]()
![]()
Bizim yine 2 mactada yenebilecegimiz bir Olympiakos var. Fenerbahceye cok kotu oldu, Roma gecen sezonun italya sampiyonu, Porto ve Chelsea zaten gucu belli ekipleryazik oldu
Llalijc'e talip cikan olmadi, sene sonu sozlesmesi bitiyor. Ve yeni sozlesme imzalamaya yanasmiyor, simdilik oynatacagiz ve Aralik ayinda tekrar kontrat uzatmaya calisacagiz.
Cok gol atilmiyor maclarimizda. Golleri umarim avrupa icin sakliyoruzdur
hocam başından sonuna kadar okudum sürükleyici bir kariyer
o kel yokmu o kel avrupa liginde gruplardan sonraki turda barcayı çekti bana![]()
Man City'de kimmiş?, Juventus çantada keklik, Olympiacos zaten yeneriz. Bu gruptan 1.ci çıkarız namağlup şekilde![]()
Fenerbahce bu sezon cok buyuk paralar harcadi. Biz ise kar yaptik diyebiliriz transferde.
Kadromuza kattigimiz kaliteli isimler, genclerimize ornek olabilecek isimler. Sampiyonluk Fenerbahceyi yenmekte gecer.
Maçlar güzel.![]()
Bana genelikle Manchester Unitedi secer sagolsunavrupadaki katsayi puanimizi yukseltmemiz lazim, CSKA bile 1torbadan katiliyor.
Bak nazar ettin Yunanistan deplasmanindan bile 3 puani alamadik. City'den cekiniyorum ama Juveyi evde gotururuz neden olmasin
Bide baskan guzelik yapsaydi 1 transfer daha yapardik. Bizim harcadigimiz para 6m Fenerin harcadigi para 25m
3 puan hesapladiigimiz bir macti ama bizim hesapladigigmiz gibi olmadi. Son anlarda penalti ile puan alabildik.