Öncelikle hayırlı bayramlar dilerim. Bu benim son güncellemem olacak.Kariyeri noktaladık----------------------------------------
Son sezonumda neler yapmışız göz atalım
Ara transferde yedek kalecimizi değiştirip , Ramseyi alarak İngilterede yetişmiş 8 oyuncu kuralı nı bunlarla doldurup 2 tane yabancı alma hakkı oluşturdum.Onları da bir Stoper ve bir de Robertsin kötü formu dolayısıyla Keita ya baya para verdim. Ama maalesef Keita yı 2 kez üst üste sakatlanmasından dolayı 90 dakika oynatamadan sezonu bitirdim. Vestegaard da ŞL ye kayıt edemedim.
-
---------------------------------------
''Premier Lig 2.Yarı Fikstürü''
Daha önce de dediğim gibi Lig den umudumu kesmiştim. 3. olduk iyi bir başarıdır.
Saldarriaga'm ödüllere doymuyordu.
VE ŞL DE NOTTİNGHAM FOREST
-
-------------------------------
-
Shaktardan sonra gelebilecek en güçlü rakiplerden biri Chelsea geldi tüm kulvarlarda başarıyla ilerleyen Mourinhonun takımını evimizde net bir skorla mağlup ettik
------------
-
A.Madrid evinde bizi ezerek 2-0 kazandı. Rövanşta ise durum çok farklıydı Öyle böyle saldırmadık fenaydı yine evimizde 1-0 öne geçtikten sonra rakip duvar ördü neredeyse kilit i 82 de açtık sonra arkası geldi.
----------------------
Şampiyonlar Ligi Finali
Grubumda 2 maç yaptık.Barak da 2. maç yaptı baya izleme fırsatı buldum.Finale iyi hazırlandık. Barak ın da desteğiyle dağıttık Real Madrid'i
[COLOR=#000000][B]