Sayfa 10 / 19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 558 sonuç

Konu: [E-GLocc] West Ham United

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Diarra'yi zaten dusunuyorum Digard'a bakicam ama bir de Sri Lanka'li Medo var 19 yasinda ama ozellikleri bu yasina ragmen cok guzel bir de potansiyeli var... Ayrica hicbir klupte oynamiyor onun icin transfer donemini beklemek zorunda degilim... Onu alicam... Onu aldiktan sonra tum transferlerin profilini koyucam boylece herkez buradan bakabilecek Bu arada gecen sezon Ceccaglini diye bir Italyan defans almistim onun PA'si 183 yavas yavas pismeye basliyo en fazla 2 sezon sonra onu oynatmaya baslicam cunku su an CA'si 60 iice potansiyeline yaklasinca dunya stari olacak! Bizden ayrilmayin
    Medo'yu biliyorum. 7.02 yamasinda finlandiyanin HJK takiminda oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Medo'yu biliyorum. 7.02 yamasinda finlandiyanin HJK takiminda oynuyor
    Bosver simdi serbest Ben 7.0.0 kullaniyorum... Malum oyun orjinal degil Medo'yu da edersek transfer yapmicam bidaha devre arasinda... Zaten tek engel is izni... Sezon sonu da Sapunaru'yu almak istiyorum o cok iyi bir defans... Zaten bu transfer doneminde alcaktim anlastim is izni cikmadi... Iste planlarim boyle...

Sezon hedeflerime gelince ligde sampiyonluk, UEFA Kupasi sampiyonlugu ve Carling veya FA Cup'tan herhangi birisi Baya buyuk hedefler yani ama ona gore transfer yaptim kadrom cok guclu... Kadromu kurmamda yardimci olan Ilhan abi ve sana tesekkur ediyorum... Bu arada Yunus'a da bi tesekkur borcluyum ama onun tavsiye ettigi adamlari bi turlu alamadim. tomasrosicky'de baya oneri de bulundu: Aythami ve Gareth Bale gibi... Aythami'yi Genie Scout'da dolasirken gordum ozelliklerine baktim... Cok ii geldi gozume zaten tavsiye de almistim... Bu adam kacmaz dedim... Bu kadar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ÜÜÜF BE! O ne öyle yau. Eddie Johnson ile Rolando Bianchi mükemmel ikili olmus. Eddie Johnson 3 cakmis hemen
    Bianchi gol degilde acayip asist yapiyo gol de atiyo genelde 1 tane falan... Leyrielton da skora destek verince ole bisi cikti ortaya Rulezzz Eddie Johnson... Onu 80de cikardim Harewood'u koydum birde Bianchi'yi cikardim Iversen'i koydum... Bu sene Iversen pek iyi gitmio onun yerine Tono'yu rotasyona dahil edebilirim bu yuzden zaten en fazla isim olan yer forvet 2 fast striker 3 pivot santraforum var!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Bosver simdi serbest Ben 7.0.0 kullaniyorum... Malum oyun orjinal degil Medo'yu da edersek transfer yapmicam bidaha devre arasinda... Zaten tek engel is izni... Sezon sonu da Sapunaru'yu almak istiyorum o cok iyi bir defans... Zaten bu transfer doneminde alcaktim anlastim is izni cikmadi... Iste planlarim boyle...

Sezon hedeflerime gelince ligde sampiyonluk, UEFA Kupasi sampiyonlugu ve Carling veya FA Cup'tan herhangi birisi Baya buyuk hedefler yani ama ona gore transfer yaptim kadrom cok guclu... Kadromu kurmamda yardimci olan Ilhan abi ve sana tesekkur ediyorum... Bu arada Yunus'a da bi tesekkur borcluyum ama onun tavsiye ettigi adamlari bi turlu alamadim. tomasrosicky'de baya oneri de bulundu: Aythami ve Gareth Bale gibi... Aythami'yi Genie Scout'da dolasirken gordum ozelliklerine baktim... Cok ii geldi gozume zaten tavsiye de almistim... Bu adam kacmaz dedim... Bu kadar...
    FA Cup alirsin. Lidge 1-5 siralarinda bitirisin. Uefa'yida aldinmi.. bol bol paran olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA Kupasi First Round First Leg

West Ham-6 Young Boys-0

12. dakikada McCartney'in uzun pasinda Altin Kafa topu ceza sahasina indirdi. Orada Leyrielton topla bulustu ve 0a yakin bir yerden sutunu cekti donen topu Siyah Adam Johnson tamamladi ve West Ham icin ilk resmi golunu atti.

16. dakikada soldan Etherington'un ortasina kafayi vuran Altin Kafa takimini 2 farkli one gecirdi.

22. dakikada kornerden seken topu Leyrielton tamamladi ve West Ham icin ilk golunu ve ilk resmi golunu atti.

36. dakikada tekrar McCartney uzun bir top atti Altin Kafa topu indirdi fakat bu sefer golu Johnson degil Leyrielton atti.

39. daikada McCartney gene mukemmel bir uzun top atti ve Siyah Adam Eddie Johnson 2. golunu atti. Boylece ilk yari boyle bitmis oldu.

Ikinci yarida West Ham daha sakin oynadi.

80. dakikada uzun bir top atan Roy Carroll topu Brocchi ile bulusturdu. Brocchi ortada Reo-Coker'i gordu ve Reo-Coker da ceza sahasindaki Siyah Adam'a pasini cikartti ve asistini yapti.

Mactan sonra Gizer gruplari garantilediklerini belirterek hedeflerinin bu kupayi almak oldugunu soyledi. Mactan sonra oyuncularini tebrik ettigini ve cok guzel bir oyun cikarttiklarini da ekleyerke sozlerini bitirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ÜÜÜF BE! One öyle yau. Eddie Johnson ile Rolando Bianhi mükemmel ikili olmus. Eddie Johnson 3 cakmis hemen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Digard süper transfer. Tebrikler, başarılar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

uefa grubun bana biraz dişli gibi geldi.Çıkarsın bu gruptan ama kolay olmaz çıkmak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Digard süper transfer. Tebrikler, başarılar.
    Tesekkurler!

Quote Originally Posted by miharbi View Post
    uefa grubun bana biraz dişli gibi geldi.Çıkarsın bu gruptan ama kolay olmaz çıkmak.
    Evet oyle olacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 6. Hafta

Norwich City-2 West Ham-4

2. dakikada Tono ceza sahasinin disinda yerden guzel bir sutla kaleciyi avladi.

29. dakikada Luke Daley Enyeama'dan donen topu tamamladi ve ilk yarinin skorunu esitledi.

60. dakikada Leyrielton'un ortasina Buz Adam kafayi vurdu ve golu atti.

70. dakikada defanstan gelen uzun Fortune yakaladi ve golunu atarak tekrar esitligi sagladi.

73. dakikada Norwich'e cevabi Spector'un ceza sahasi disindan verdigi pasi yakalayan Harewood verdi.

81. dakikada 3. golun pasini veren Spector kornerden seken topa vurdu ve takimini 4-2 one gecirerek maci 2 farkli kazanmasini sagladi.

Mactan sonra Gizer Norwich'in son dakikaya kadar savastigini fakat takiminin maci kopardigini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve ise 6 hafta sonundaki puan durumum:

Bu puan durumu eger performansimiza devam edersek sampiyon olabilecegimizi gosteriyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupasi Grup C 1. Mac

OFI Crete-0 West Ham-1

Maca gergin baslamisti 2 takim da bunun sebebi Yunan taraftarlarin West Ham teknik direktoru Ergiz Gizer'e kufurlu pankart sergilemeleriydi. Pankartlarda Yunanca ve Turkce kufurler yazdigi icin Ergiz Gizer uzgundu ve mac sonunda basladi macta da Yunanlilar Ergiz Gizer'e kufur etmeleri hocayi iyice kizdirmisti ve ilk yarida gol olmadi. Ikinci yarida maci tek kaleye ceviren West Ham Girit ekibinin kalesine topu birakamadi ama Ergiz Gizer'in bu maci ne kadar onemsedigini anlayan Siyah Adam Ergiz Gizer'i zamaninda kendisi de irkcilik gordugu icin anladi ve 90+3'te golunu atti. Boylece West Ham zorlu deplasmandan 3 puanla ayrildi. Mac sonu da Ergiz Gizer'e acayip kufurler edildi Turk olmasiyla dalga gecildi.

Mactan sonra Eddie Johnson golu hocasina hediye ettigini ve takimina 3 puani getirdigi icin cok mutlu oldugunu soyledi. Ayrica Yunan taraftarlari da kinadigini sozlerine ekledi.

Ergiz Gizer ise duzenledigi basin toplantisinda 'Size mactan once ve mac boyunca Yunan taraftarlarin soyledigi sozleri ve actigi pankartlari nasil degerlendiriyorsunuz?' sorusuna Gizer 'Futbola siyaseti ve milliyetciligi veya irkciligi karistirmak dogru olmaz... Yunanlilarin yaptiklari yanlisti' yanitini verdi. Ayrica 'Bu mactan 3 puan almak zor oldu ama Eddie Johnson'in goluyle bu zorlu deplasmandan 3 puani cikarttik. Eddie Johnson'i tebrik ediyorum.' diyen Gizer sozlerini bitirdi.

Mactan 2 gun sonra UEFA'nin aciklamasina gore OFI Crete takiminin herhangi bir ceza almayacagi bildirildi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 7. Hafta

West Ham-0 Newcastle-0

Macta 2 taraf da gol atamayinca sonuc golsuz beraberlik oldu!

Maci Gizer soyle yorumladi: Newcastle iyi bir takim ve sonuc da kotu degil!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Carling Cup 3th Round

West Ham-3 Birmingham City-2

35. dakikada James Tomkins'in attigi uzun topta Iversen topu kafasiyla ceza sahasina indirince Leyrielton topla bulustu ve golunu atti.

42. dakikada McCartney'in kullandigi frikik sonucu Buz Adam kafayi vurdu ve Birmingham'i dondurdu. Boylece ilk yari bitti.

56. dakikada ikinci yariya daha iyi baslayan Birmingham McSheffrey ile farki 1e indirdi.

74. dakikada kornerden seken topa McCartney de ters bir vurus yapinca esitlik saglandi.

Uzatmalara giden macin 103. dakikasinda Buz Adam tekrar sahneye cikti ve Konchesky'nin ortasina kafayi vurarak Birmingham'i buza buladi.

Mactan sonra Gizer rahat kazanabileceklerini soyledi fakat sanssizlik sonucu macin uzadigini da sozlerine ekledi.

Mactan 1 gun sonra cekilen kurada West Ham'in 4. turdaki rakibi Q.P.R oldu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 8. Hafta

Reading-3 West Ham-0

29. dakikada Landon Donovan takimini one gecirdi.

72. dakikada Kevin Doyle farki ikiye cikardi.

81. dakikada Ingimarsson farki uce cikardi ve West Ham taraftarlarini sasirtan bir sonucun son golunu atti.

Mactan sonra Gizer beklenmedik bir yenilgi aldiklarini fakat diger maclarda bunu unutturacaklarini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupasi Grup C 2. Mac

West Ham-1 CSKA Moscow

43. dakikada 18 yasindaki genc defans James Tomkins Leyrielton'un kornerine kafayi gecirdi ve Akinfeev'i avladi. Bu golle macin skoru da belirlendi.

Mactan sonra Gizer zor bir mactan 3 puan cikardiklarini ve boylece Uefa'da gruptan cikma yolunda buyuk avantaj yakaladiklarini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 9. Hafta

West Ham-1 Arsenal-2

41. dakikada Roy Carroll buyuk hata yapara Ljungberg'in yavas sutunu cikaramadi.

49. dakikada Leyrielton Iversen'in indirdigi topu guzel bir sutla tamamladi.

59. dakikada Eboue takimini tekrar one gecirdi ve maci kazandirdi.

Mactan sonra Gizer maci kazanabileceklerini fakat sanssizligin yakalarini birakmadigini soyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Arsenal'e yenilmen kötü olmus. Digard benim önerimdi demi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal'e yenilmen kötü olmus. Digard benim önerimdi demi?
    Evet senin onerindi Bu arada yorum yaptigin icin cok tesekkurler kimse yapmiyor Pazar diye heralde Yorum geldigine gore yeni maclari ekleyeyim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Carling Cup 4th Round

West Ham-0 Q.P.R-1

6. dakikada Whing Q.P.R adina golunu atti ve West Ham'i turnuva disina itti.

Mactan sonra Gizer supriz bir maglubiyet oldugunu soylerken artik UEFA ve lige bakacaklarini soyledi. Ayrica sezon basinda Carling veya FA Cup'i alacaz diyen Gizer'in FA Cup'ta ne yapacagi merak konusu...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bence ligde şu an çok iyisin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Bence ligde şu an çok iyisin.
    Ligde cok iyi demeyelim de daha iyi olabilirim diyelim... Bu arada Carling Cup'tan elendik... Artik FA Cup'a bakicaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cok kötü olmus.
    Evet haklisin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupasi Grup C 3. Mac

Sampdoria-2 West Ham-5

Daha 12. saniyede Brocchi'nin uzun pasinda Leyrielton'dan seken topu Altin Kafa yakaladi ve golunu atti.

19. dakikada gene Brocchi'nin pasinda Harewood orta sahadan topu surup golunu atti.

40. dakikada yine yine ve yine Brocchi'nin ortasina Altin Kafa dokundu ve 2. golunu atti.

45. dakikada Pongolle uzaklastiralamayan topu kaleye gonderdi.

56. dakikada Brocchi'nin kullandigi kornerde Reo-Coker kafayi vurdu ve 3 farki tekrar sagladi.

90+3te Enyeama'nin kullandigi uzun topta Buz Adam topu Harewood'a indirdi ve o da golunu atti.

90+4te cevap Volpi'nin frikigiyle geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 10. Hafta

Manchester City-1 West Ham-1

35. dakikada Reo-Coker takimini mukemmel fuzesiyle one gecirdi.

49. dakikada Samaras esitligi sagladi ve takimi icin 1 puani aldi.

Mactan sonra Gizer ligde bu kotu gidislerine bir dur demek istediklerini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupasi Grup C 4. Mac

West Ham-1 Zaragoza-0

66. dakikada Iversen mactaki tek golu atti.

Mactan sonra Gizer gecen seneki gibi bir erken vedayi yasamayacaklarini soyledi!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FA Cup 3. Round'da West Ham Crewe ile oynayacak!!

Gizer bu eslesmenin guzel bir eslesme oldugunu soyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

cok kötü olmus.

Nesil
    2007
    Yer
    şehzadelerr kentiiii

tamam abi bundan sonra hep takipçinim yanlız şu sözümü de unutma
    1 sene sonra ferdinand ı o fiyata sattığına bi de agbonlahor u almadığına öle pişman olcaksın ki şaka bi yana transferler çok ii ama ferdinand ı sudan ucuza satmışın ben de 44 milyon euro ya madrid e gitmişti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hrndgrckn View Post
    tamam abi bundan sonra hep takipçinim yanlız şu sözümü de unutma
    1 sene sonra ferdinand ı o fiyata sattığına bi de agbonlahor u almadığına öle pişman olcaksın ki şaka bi yana transferler çok ii ama ferdinand ı sudan ucuza satmışın ben de 44 milyon euro ya madrid e gitmişti
    Bise olmaz o herifi hic sevmedim gozum tutmadi Surekli hata yapiodu... Ben zaten her sene kucuk transferlerle 2 sene idare ederim sora yeniden bi rejenere olurum yeter o bana 44m'ye ihtiyacim yok Tabi olsa iyi olurdu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 11. Hafta

Liverpool-2 West Ham-1

8. dakikada West Ham Reo-Coker ile golu buldu.

37. dakikada Tuncay Sanli esitligi sagladi

88. dakikada Dirk Kuyt West Ham'i bitiren golu atti.

Mactan sonra Gizer yenildikleri icin uzgun olduklarini fakat hala ligde soz sahibi olduklarini soyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 12. Hafta

Aston Villa-1 West Ham-4

4. dakikada Felipe takimini 1-0 one gecirdi.

41. dakikada Altin Kafa farki ikiye cikardi.

55. dakikada Luke Moore farki 1e indirdi.

57. dakikada Bianchi tekrar sahneye cikti ve Altin Kafa lakabini hakketigini gosterdi.

62. dakikada Siyah Adam Eddie Johnson farki 3e cikardi.

Mactan sonra Gizer maglubiyet serisine son verdikleri icin mutlu olduklarini soyledi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    West Ham'in 12 Hafta Sonundaki Puan Durumu:

Bana gore sampiyonluk hala yakin 6 puan fark var ve Chelsea ile daha macimi oyynamadim....

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kötü olmuş...Umarım toparlanırsın.....

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

sampiyon ola bilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 13. Hafta

West Ham-2 Blackburn-1

6. dakikada Stenman'in ortasina McCarthy kafayi vurdu ve takimini one gecirdi.

63. dakikada Reo-Coker'in mukemmel ara pasina Siyah Adam golle yanit verdi.

90. dakikada Felipe'nin kullandigi kornerde yakin direkte bulunan Buz Adam kafayi vurdu ve dramatik mac skorunu belirledi:2-1

Mactan sonra Gizer bu macta zorlandiklarini fakat maci sonradan oyuna dahil olan Iversen ve Johnson'un kurtardigini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sampiyon ola bilirsin
    Olabilirim tabii ki... Duzelsin bir takim ozellikle Valdivia kotu oynuyor o bir uyum saglasin o zaman gorun o adam cok iyi profildeki ozelliklerine bakarsaniz eger bana hak verirsiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gianni Nanni West Ham'da!!

Bologna doktoru Gianni Nanni West Ham'a imza atti...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barclays Premiership 14. Hafta

West Ham-2 Bolton-1

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Jorge Valdivia. Süper oyuncu, insallah düzelir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah toparlanırsın ama Nanni cok ıyı olmus
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu arada Uefa Grup Sonuclarini vermeyi unutmusum! Iste:

4te 4 yaparak 1. olduk zorlu olur diye dusunuodum ama hic de oyle olmadi. Tabi OFI Crete ve CSKA Moscow macini 1-0 kazandik. OFI Crete'e Eddie Johnson 90da atti, CSKA'yada James Tomkins atti. Eger o maclari kazanmasadik zor olabilirdi. Bu arada CSKA'nin elenmesi ilginc oldu. Pc kapandigi icin CSKA Moscow tekrar oynandi maclar CSKA elendi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupasi First Knockout Round Kuralari cekildi!!

Kurayi Ergiz Gizer soyle degerlendirdi: Hibernian iyi bir takim ama turu gecebilecegimize inaniyoruz.

West Ham eger bu turu gecerse AEK-Liverpool macinin galibiyle oynayacak!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar oyunu oynarken kapandi Bolton macini bida oynamak zorunda kalicam... Soyliyim de yanlis anlasilmasin... Maci koyarim oynayip biraz sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Grubun iyi bitirmişn.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bolton macini tekrar oynadim 2-1 yendim ss'yi yine Bolton macinin oldugu yere koyuyorum arkadaslar kusura bakmayin gercekten pc kapandi hile yapmiyorum yani

UEFA Kuralari tekrar cekilecek! Yine pc kapandigi icin onlari da tekrar eklicem. Onlari da ekledim simdi! Hibernian iyi cikti da AEK-Liverpool macinin galibiyle 2.turda eslesmemiz kotu Liverpool cikarsa kotu olabilir ki o cikcaktir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 15. Hafta

Leeds Utd.-1 West Ham-3

3. dakikada Nicholls penaltidan golunu atti.

30. dakikada Brocchi'nin kullandigi kornerde yakin direkteki Bianchi topa vurdu kafayi ve golunu atti.

41. dakikada Hobbs'un uzun topunu Harewood yakaladi ve takimini one geciren golu atti.

70.dakikada yine Bianchi Harewood'un ortasina kafayi vurdu ve farki 2ye cikardi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Güzel galibiyet

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roy Carroll 1 ay yok!!

Gizer onun yerine Enyeama'nin oynayacagini soyledi!

Eddie Johnson 2 ay yok!

Gizer onun yerine Harewood'un ilk 11'de baslayacagini soyledi.

Nigel Reo-Coker 1 ay yok!

Gizer onun yerine Jorge Valdivia'nin oynayacagini soyledi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 16. Hafta

West Ham-1 Middlesbrough-0

Sakatliklarla gecen macta tek golu Harewood atti.

Mactan sonra Gizer ii bir seri yakaladiklarini ve bunun devam etmesini dilediklerini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Iversen 3 ay yok!

Bianchi'nin alternatifi olarak oynayan Iversen Bianchi'nin de sakatlanmasiyla yerini Tono'ya birakti. Istikrarsiz forvetin ne yapacagi merak konusu!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 17. Hafta

Portsmouth-2 West Ham-1

8. dakikada Petri Pasanen golu atti ve takimini one gecirdi.

58. dakikada LuaLua farki ikiye cikardi.

84. dakikada Harewood farki 1e indirdi.

Mactan sonra Gizer Portsmouth'un baslarina bela oldugunu gecen sezonun 2. devresinde de onlara 2-0 yenildiklerini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premiership 18. Hafta

Tottenham-1 West Ham-1

45. dakikada Robbie Keane Tottenham adina golu penaltidan buldu.

87. dakikada Spector Felipe'nin ortasina kafayi vurdu ve golunu atti.

Mactan sonra Gizer forvetlerinin sakatligindan dolayi gol sorunu cektiklerini soyledi fakat forvetlerinin yerini defans ve orta sahanin skora destek vererek bir nebze olsun doldurduklarini soyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar puan durumu yeni maclar oglen 1-2 gibi sizlerle... Bu arada biraz yorum yaparsaniz sevinirim hic kimse yazmiyor kendi kendime kariyer yapiyorum Yorum lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sunu uzulerek soyleyeyım kı takım sakatlıklarla dagılmıs ınsallah bu sakatlıklar donemını en kısa puan kaybıyla atlatırsın basarılar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sayfa 10 / 19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri