Can Bartu
Lefter Küçükandonyadis
Vay be Fiorentina da oynadıklarını bilmiyodum...
Can Bartu
Lefter Küçükandonyadis
Vay be Fiorentina da oynadıklarını bilmiyodum...
Pato'yu şahsen izledim. Sakatlık problemi yaşamassa çok büyük futbolcu olacak. Milan almasaydı İnter ya da başka bir takım alırdı bu yüzden doğru tercih mialn için.
Milan kapmış demek.Bu kadar para eder ilerde Kaka gibi olcak bu çocuk![]()
GRANDE BOBO!
Martin Jorgensen, Toskana ekibinin gelecek sezonu için oldukça iyimser. Menekşelerin, Cesare Prandelli direktörlüğünde geçtiğimiz sezondaki performansını tekrarlayacağına inanan Danimarkalı futbolcu, "Yeni sezon için kendimi çok iyi hissediyorum. Bunun yanı sıra yeni gelenlerle de kısa sürede uyum sağladık. Geçtiğimiz sezon aldığımız puanı bu sezon da almak istiyoruz" şeklinde konuşuyor.
Fiorentina'nın kemik futbolcuları arasında yeralan Jorgensen, UEFA Kupası'ndaki beklentisini de açıklayarak, "Birinci turu geçmeli ve gruplara kalmalıyız. UEFA Kupası maçlarında rakiplerimiz, sahamızdaki atmosfer nedeniyle Toskana’da çok zorlanacaklar" dedi.
Jorgensen son olarak Seri A’dan beklentisini dile getirerek, "Floransa’da kupa kaldırmak en büyük dileğim" ifadesini kullandı.
'Şike Skandalı'nda suçlu bulunan ve görevinden uzaklaştırılan eski Juventuslu yönetici Luciano Moggi zehir zemberek açıklamalar yaptı. Moggi bu olayda sadece kendilerinin cezalandırılmasının altında farklı sebepler olduğunu iddia etti.
Eğer Luca Cordero di Montezemolo şu anda Ferrari'yi savunduğu gibi bizi de savunmuş olsa asla Serie B'ye gitmezdik. Mahkemede tüm suçlamaları kabullenip mümkün olan en az cezayı talep etmek avukatlıksa ben de avukat olabilirim. Bu olayda Juventus'u gerçek anlamda savunan tek insan bendim."
"Juventus'un Serie A dışına taşınmasının tüm sorunları çözeceğini düşündüler ancak aradan geçen bir yıla rağmen değişen bir şey olmadı. Eski İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Franco Carraro görevinin başındayken de durum aynıydı, hala da aynı. Zaten Carraro resmen olmasa da hala işlerin başında."
"Kayıtları olan birçok telefon görüşmesi hiç gündeme gelmedi. Örnek vermek gerekirse Milan yöneticisi Leonardo Meani ve hakem Pierluigi Collina arasındaki konuşmalara hiç değinilmedi. Ayrıca akıllara gelmesi gereken bir soru var; 'Neden Inter bu olayın tamamen dışında tutuldu?'."
"Inter ve Milan kulüpleri bir süre İtalyan futbolunun zirvesinde olacaklar. Inter'in şampiyon olabilmesi için bizden Patrick Vieira ve Zlatan Ibrahimovic'i alması gerekiyordu, ben satmamıştım ve satmazdım da. Bu sanırım Inter'in kazanma taktiği.Artık güç Milano’da ve Inter de arka arkaya dört kez şampiyon olacak. Ben olsaydım Vieira ve Ibrahimoviç’i asla alamazlardı."
moggi gerçekten korkusuz ve cesur bir yönetici..şimdiki yöneticiler ne transferden anlıyo ne de takımı yönetmekten..o olsaydı şimdi kimleri almıs olurduk...
Moggi'nin istemesiyle olmuyor maalesef, oyuncu kalmak istemiyorsa yapabilecek fazla birsey yok satabildigin en iyi fiyata satacaksin.
Bir avukatın Ferrari'yi savunduğu gibi Juventus'un haklarını savunması durumunda bu olayların hiç yaşanmamış olacağınıda söyledi.
Hiç uğruna kaybedilen çok şey var.
Roma - İtalya Serie A ekibi Fiorentina'da, İtalya U-21 Milli takımının kaptanı golcü futbolcu Giampaolo Pazzini ile olan mevcut sözleşmenin 2011 yılına kadar uzatıldığı açıklandı.
Avrupa'dan birçok takımın transfer listesinde olan 23 yaşındaki futbolcu, attığı 2 yıllık imzayla mor menekşelerle olan sözleşmesini 2009 yılından 2011 yılına kadar uzatmış oldu.
2003 yılında Avrupa U-19 Şampiynu olan İtalya Milli takımında da görev alan golcü futbolcu, 2005 yılının Ocak ayında Atalanta'dan Fiorentina'ya transfer olmuş ve toplam 66 lig maçında 16 gole imzasını atmıştı.
İtalya U-21 Milli takımında ise 17 maçta görev alan ve 5 gol atan Pazzini, geçtiğimiz sezon Fiorentina forması altında 23 maçta 7 gol atmıştı.
güzel başlık hakkaten chivuyu bitirdiler.
'Mor Menekşeler' olarak da bilinen Fiorentina'nın sportif direktörü Pantaleo Corvino, bazı başka İtalyan kulüplerinin de peşinden koştuğu Gulan konusunda hızlı davrandı ve bu transferi kesin olarak bitirdi. Ancak Corvino, AB statüsü gereği, Fiorentina formasını önümüzdeki sezondan başlayarak giyebilecek.
Corvino, geçtiğimiz hafta Belgrad’a Partizan’ın maçını izlemeye gitmiş ve burada, 18 yaşındaki Nikola Gulan’ı canlı izleme fırsatı bulmuştu. Fiorentina Kulübü'nün resmi internet sitesinde yayınlanan habere göre, genç oyuncunun Corvino’yu oldukça etkilediği ve transferin bu sayede hemen bittiği belirtiliyor.
Fiorentina, önümüzdeki birkaç saat içerisinde Wesley Sneijder'in transferini bitirebilir. Takımıyla 2 yıllık sözleşmesi bulunan Sneijder için Ajax'ın 12 milyon Avro istediği, Fioreintina'nın da Ajax'ı ikna edecek bir teklifte bulunduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta içi çıkan söylentilere göre İspanyol takımı Valencia, bu oyuncuyu almak için girişimlerde bulunuyordu. Ancak son gelişmelere göre Fiorentina bu transferi bitirmek üzere.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefleyen Fiorentina için bu transfer, orta sahayı güçlendirmek adına büyük önem taşıyor.
bi tane daha Moggi dünya futboluna gelmez.yaptığı açıklamaların doğruluğunu yanlışlığını kimse tartışamaz askini iddia eden olmadıkça...ben söylediklerinin doğruluğuna %100 inanıyorum ama sadece bizim inanmamız yetmiyor maalesef.tekrar takıma dönmesi dileğiyle...
İnter Nispet Yapacak
'Corriere dello Sport' gazetesine göre İnter, Pato'yu transfer eden ezeli rakibi Milan’dan geri kalmamak "yeni Zidane" olarak lanse edilen Nasri’nin peşine düştü.
![]()
Gazete, İnter’in oyuncu için 25 milyon avroyu gözden çıkardığını ve Moratti’nin bu trnansferi mutlaka bitirmek istediğini iddia etti.
İnter'in ilk hedefi Messi idi ancak Barcelona'nun oyuncuyu kesinlikle satmak istememesi üzerine, İtalyan ekibi listedeki ikinci isim olarak Marsilya’da oynayan Nasri’ye göz dikti.
Takımından ayrılmak istemediğini söyleyen oyuncu için Real Madrid de girişimlerini sürdürüyor.
kaynak:goal
Zaten yıllardır bu politika yüzünden onlarca futbolcunun futbol hayatı söndü![]()
I'm back...
Inter yine transfer olsun diye transfer yapıyor...
Hem Nasri yi göndermicek Marseille...
Eskiden Dalmat vardı,yeni Zidane.
Adını hatırlamak için 2 dakika düşündüm.
Inter in 2003-2007 Sezonları arasında gönderdiği aldığı futbolcu sayısı eminim Milan v kadrosunu baştan kuran Juventus dan 2kat fazladır...
Transfer politikaları çok enteresan..
iki klup arasında olan çekişme o abi ne alakas var politikayala
Zeka Yaşım Tutmadığı İçin Hesabımı Kapattılar
İnter'den nefret etmeye başladım.![]()
En gıcık aldığım takımlardan birisi inter çok kötü bir transfer politikası var.Her önüne gelen gençleri alıyor oynatmadan söndürüyor.Nasri akıllı birisi bence gitmez.
Saçma takımın saçma politikası...
Ledesma o kadar ediosaa Goran pandev bunun 2 katı oyuncu![]()
Coco'nun öyküsü ile kitap yazılır.Son 6 yıldır ne yaptığı belli değil.
laf olsun die transfer yapıolar
Ya yeni Zidane Gourcuff değil miydi ya? Kaç tane yeni Zidane var?![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..