Baran o zaman ilk maçta Fenerbahçe hakem hatasıyla kaybetmişti, şimdi ödeşmiş oldu. Senin yazdığına göre bu anlam çıkıyor. O zaman bu kadar yaygaraya ne gerek var? İlk dönem aldılar, şimdi verdiler.
Fenerbahçe
Kayserispor
Berabere
Baran o zaman ilk maçta Fenerbahçe hakem hatasıyla kaybetmişti, şimdi ödeşmiş oldu. Senin yazdığına göre bu anlam çıkıyor. O zaman bu kadar yaygaraya ne gerek var? İlk dönem aldılar, şimdi verdiler.
"YÜCE ATATÜRK"
Galibiyete taşııdı diyorsun, o verilen penaltı dışında hatalı kararı yoktu, bana göre Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı, ne kadar şut bulduğu ne kadar atak yaptığı ne kadar topla oynadığı ortada tek eksiği goldü birisini hatalı penaltıdan buldu. Yok 15-20 saniye sonra maçı bitirdi diye sitem yapıyorsunuz bir takım atakta iken maç bitmez...Originally Posted by DisCo
Burada herkes ben haklıyım düşüncesinde olduğu -ki bu herkes içine ben de dahilim- için bir sonuca varmamız imkansız.
Bazı şeyler yazılıyor, sonra biri geliyor birşeyler yazıyor hooop en başa dönüyoruz. Sonra tekrar aynı şeyler yazılıyor ve bu böyle sürüp gidiyor.
Bizim toplum olarak en büyük sorunumuz birbirimizi dinlememek ve anlamaya çalışmamak. Futbolu geçtim, bugün ülkeyi düşünün. insanlar birbirlerini dinlese diyalog içersine girse ve en önemlisi empati yapıp kendini karşısındakinin yerine koysa ve onu anlamaya çalışsa daha huzurlu, gerilimsiz günler geçiriyor olmaz mıydık?
Ama ülkemizi yönetenler bu seviyedeyse halktan da bunu beklemek saçma olur. Kendi çevremden örnek vereyim, çoğu arkadaşım hep kendi söylesin, kendi dinlensin onun dediği olsun düşüncesinde. Karşı tarafın ne dediği pek umurlarında olmuyor, onu anlamaya çalışmıyorlar. Bu forumda da bu tür arkadaşlar var, belki yeri geliyor ben de bu tür davranış sergiliyor olabilirim ama bu yanlış bir davranış.
Hoşgörü, empati ve anlayış.
Konuyu imzama da yazdığım ve hoşuma giden bir cümleyle kapatmak istiyorum;
"Sizin anlatmak istedikleriniz, karşı tarafın anlamak istediği kadardır."
"YÜCE ATATÜRK"
Şimdi pozisyonlara bakıyorum da, maçta hakem manipulasyonunun mutlaka skora etki ettiğini hissediyorum.
Hatta arkadaş arasında hakeme küfür bile ediyorum. Ama o arkadaş arasında.
Burası forumdur, kuralları vardır. Kuralların sizden istediği oyun hakkında konuşmaktır. Hakem hakkında hakem kötüydü demekten öte birşey yoktur. Bunun mantığı da çok basittir: Hakeme ve birbirinize burada küfretseniz de elde edeceğiniz birşey yoktur, sonuçta mesajınız silinecek ve parmaklarınıza yazık olacaktır. O yüzden siz de benim gibi hakeme arkadaş arasında sövün.
Burası kaliteli bir forum. Burada taraftarlık yapamazsınız. Bunu da aklınızdan çıkarmayın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu üslup kimseye birşey kazandırmaz. Fenerbahçe'li olabilirsin hatta yöneticide olabilirsin ama , insanlar bu maç ile ilgili yanlış buldukları şeyleri dile getiriyorlar diye sana verilen o yetkileri bu maçla kullanacağım demek ne derece doğru ?
Ayrıca bunun Gs'li , Bjk'lisi falan yok. Maçı izlemedim ama herkes penaltıya penaltı değil diyor. Mackolikten takip ettim 2-1 oldu maç bitti kaç dakika uzatıldığını da bilmiyorum . Herşeyde cezayı ön plana çıkarmak bir çözüm değildir. İyi o zaman kimse eleştiri yapmasın. Nasılsa sonunda ceza almak varmış. Bu arada Ulusoy'da gitti tabi herşey düzeldi Türk Futbolunda.
Maça dönecek olursak Fenerbahçe yine çok önemli bir 3 puanı aldı. Kaybetseydi Sivas'ın şampiyonluk şansı çok daha artacaktı.
Bunun ne demek olduğunu hemen söyletim sana a_n_t_u bir taraftar sitesidir yani oradaki görüş bir taraftır o yüzden hiç bir tarafsızlıklık beklememen. Anlatmak istediğim çok şaşırılıcak bir durum yok eğer resmi site yapmış olsu o zaman sonuna kadar haklısında bunun Fenerbahçe'yi bağlar bir durumu yok