Süper maçlar çıkarmışsın tebrikler
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Karedeş tevfik köse nin profilini çok merak ettim değeri nekadar bide alt yapıdan mı çıkta satın mı aldın?
Kariyerinde başarılar...
Last edited by Romeo3405 : 25.Eylül.2008 at 15:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sonuçlar güzel de Beşiktaş'ı haşat etmişsin.![]()
cok iyi gidiyorsun ama dikkatimi cekti nedir bu kayseri den cektiğinters geliyor herhalde
TariboWest
İşte bu transfere sapka cıkartılır sonunda Hamit Türkiye de![]()
TariboWest
İkinci yıldızda geldi tebrikler
Hamit transferi süper hayırlı olsun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Şampiyonluk hayırlı olsun
Futbolcu Bilgileri
Bence diğer maçlarda Paf'ları çıkar..Hayırlı olsun
![]()
Daha 7 Maçın Kalmışken Şampiyon olarak Yeni bir rekora imza attın herhalde.
Çok güzel kariyer oluyo ama artık herşeyi yaptın yeni hedefin ne?
Herşeyi yaptım ama hedefler bitmedi 3 sezon daha oynayıp sonra yeni oyun açmayı düşünüyorum
bir yıldız transferi daha tebrik ederim
Son Milan maçı kötü olmuş desem yalan olacak.Kendi evinde inşallah 1-0 kazanırsın.Adu ve Hamit transferleri çok iyi.![]()
Transferler süper olmuş bide marin'in profilini koyar mıısn?
Mılan macı kotu oLmus
You'll Never BeatThe Irish !