nedenmis o vatan hainligimi yaptim benOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
nedenmis o vatan hainligimi yaptim benOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
halı saha maçı için arabistan dan istanbula mı gelecen işte arkaşlık budurOriginally Posted by enesao
helal olsun
![]()
hali saha maci icin deil... zaten Tr ye izine geliyoruz.. gerci ben temelli geliyorum bu firsatida kacirmayayim dedimOriginally Posted by nurisahin
![]()
şaka yaptım yahuu![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Büyük ihtimalle Türkiye Futbol Federasyonu Beylerbeyi Tesisleri
burası hangi yakada oluyor?
Boğaziçi köprüsünün hemen altı. Boğaziçi köprüsünden geçen herhangi bir otobüse binip Avrupa'dan gelirken koprüyü geçtikten sonra ilk durakta inebilirsiniz.Originally Posted by nekop
Bu arada maç tarihi tam kesinleşmediği için orası da olmayabilir. Kamp durumu vs. olursa, başka yerde de yapmamız gerekebilir. Öyle birşey olursa da yine merkezi bir yer ayarlayacağız.
kadıköy tarafı galiba serhat...
anadolu yakasında
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
rahmanlarda olan beni bulsun arabayla gideriz oraya he bu arada ben arkadaşımıda getiriom ///çağrı ceb telefonunu versin ben onu ararım msn'em [email protected]
yaşlara ayrılma olayı bence saçma olur arkadaşlar amaç kaynaşmak yani maç ise araç.sert oynanacağını sanmıyorum.ne yani cihan veya emir falan yanımda geçerse ben omuz falan mı atacağım.maksat birbirimizle kaynaşmak...gerçi farketmez bana uyar herşey.
cidden yani şampiyonlar ligi maçı yapmıycazya??Ayrıca çok mu ciddi olucak maç??Hani maytap geçemezmiyiz??
yusuf arkadasimiz macin ciddi olacagini dusunerekden demedi bunu... kucukler arada fazlalik yapmasin diye(yanlis anlamayin hemen)
neyine oynıycaz ben onu merak ettim
maç ciddi olsa ali sami yende olurduarkadaşlar yapmayın yaw biz güzel bi gün geçirelim diye yapıyoruz bunu. başvurular daha tam bitmedi bile.. siz başvuracaksınız bize biz size başvurmayacaz
yukarıda dediğim koşulları gerçekleştiren arkadaşlar şuanda zaten listede yer alıyor. ilerleyen günlerde listeyi tekrardan sizlere bildireceğim.
Başvuruları geçerli olan arkadaşlarımız listeye eklendi. Bazı arkadaşlarımızın başvurularında eksik bilgiler olduğundan onları tabii ki de listeye eklemedim. şimdi aşağıda kesin gelenlerin listesini ve gelmesi kesin olmayanların listesini yazıyorum :
Kesin Gelenler :
1- Çağrı Zorkol
2- Tolga Kaprol
3- Yücel Uzun
4- Emiralp Duman
5- Orhan Yılmaz
6- Tarık Havuz
7- Onur Menteş
8- Halil Oral
9- Osman Özçilingir
10- Görkem Yılmazkarasu
11- Soner Erkenez
12- Sefa İlbay
Gelmesi Kesinleşmeyenler :
1- Cengiz Haskan
2- Koray Düşova
3- Mustafa Güngör
vay kadrolarda belli olmaya başladı.hepimiz için iyi eğlence olur inşallah.Originally Posted by Çağrı Zorkol
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
benide ekleyin ya cep no su istedim çağrı senden / bende kesin gelirim
ibob başvuru yap... isim soyisim nerde oturduğun ve cep telefonu [email protected] adresine mail at!Originally Posted by ibob
TFF Beylerbeyi Tesisleri acaba çim sahada mı yapacağız?
Hayır çim saha değil. Kimsenin kondüsyonu nizami sahaya yetmez zatenOriginally Posted by #10 Osmanozc
![]()
Kesin Gelenler :
1- Çağrı Zorkol
2- Tolga Kaprol
3- Yücel Uzun
4- Emiralp Duman
5- Orhan Yılmaz
6- Tarık Havuz
7- Onur Menteş
8- Halil Oral
9- Osman Özçilingir
10- Görkem Yılmazkarasu
11- Soner Erkenez
12- Sefa İlbay
13- Berkay Tetik
14- Sercan Özberk
Gelmesi Kesinleşmeyenler :
1- Cengiz Haskan
2- Koray Düşova
3- Mustafa Güngör
Arkadaşlar şuanda liste kesinleşti aslında ama biz ne olur ne olmaz diye 2 tane de yedek arkadaş alacağız. gelmeyen arkadaş olabilir belki ne bileyim. ne olur ne olmaz. o yüzden son başvuruları yapın.
Arkadaşlar çok özür dileyerek, gelemeyeceğimi belirtmek istiyorum.
Fikir benden ve Tarık abiden çıktı ama kusura bakmayın sizi ekmiş gibi oldum. Özür diliyorum, size iyi eğlenceler. Maçın yeri ve saatinden bilgim olursa belki izlemeye gelebilirim, sakatlığımdan dolayı top oynamak yasak![]()
-
maymuncuk amaç zaten burda aslında halı saha maçı yapmak değil biliyosun. maksat kaynaşmak falan... bence sakatlığına rağmen gel. oynamasan bile diğer oynamayan arkadaşlar olursa onlarla oturur maçı yorumlarsınız. zaten çıkışında ya da maçın başında bişeyler yapacağız. bi yere oturacağız vs. eğlenceli bir gün olacak yani...
Tamam gelmeye çalışacağım. Hatta video'ya çekerimOriginally Posted by Çağrı Zorkol
Yayınlarız burada..
-
haftasonu olması şartmı?![]()
aslında bizler için sorun diil. ama çoğu arkadaşımız haftasonu gelebiliyor. o yüzden haftasonuna ayarlamaya çalışacağız tarık.Originally Posted by Jesus_FB
walla videoya çekersen gayette güzel olur maymuncuk. turksportal tv'den yayınlarızbi de yayınına da güzel bi maç anlatımı yapan bi spiker
![]()
Hatta hem hakem olurum, hem de maçı anlatıp; çeken![]()
-
oynamiiim da ne iş olsa yaparım diyosun![]()
Bende oynamak istiyorum ama bileğim çok kötü, o kıvrak bilek hareketlerimi yapamıyorum![]()
-
yaf arkadaşlar ben korkmaya başladım.kaka,zidan,robben,ronaldinyo hepsi burda.kadroda yok yok.Originally Posted by Maymuncuk
koçlarımız yokmu bizi cesaretlendirecek.biz bu yıldızların yanında iliç gibi kalırız.
arkadaşlar olayın içine girmişken forma yada t-shirt gibi bişi yapalım ne dersiniz_?Originally Posted by tolginho
mod abilerimiz siz ne dersiniz hem turksporalın reklamını yapmış oluruz????????????
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.