Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 278 arası toplam 278 sonuç

Konu: Turksportal TSL Tahmin Yarışması Sonuçları [2009-2010] (Şampiyon Ronnie91 & Zerdüşt.)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Birini hırsızlıkla suçlamak çok büyük bir olaydır.İki tırnak içinde parantezlerle gönderme yaparak direk hırsızsın diyorsun.Böyle bir şeyi asla kabul etmem.Benim son hafta tahminlerini yaparken kesinlikle kötü bir düşüncem yoktu.Kötü düşünceyi açayım; 10-15 hafta önce başlardım yapmaya açık ara öndeyken.Sende şampiyon ilan edildin ve hala bu olayı uzatıyorsun.Tek şampiyon mu olmak istiyorsun yada benim şampiyonluğu hak etmediğimi mi düşünüyorsun?Bundan önceki 33 haftada başkalarının tahminlerini yazarak mı geldim ben buraya da hak etmiyorum.Bu olay gereksiz yere uzuyor şampiyonluğum geri alınacaksa alınsın artık diyebileceğim bişiy yok.
    Bak ne güzel konuşuyorsun . 33 Hafta sen böyle mi geldin Tabiki Hayır . Ancak keşke 33 hafta -dile kolay- oynadığımız şu oyunda son hafta bu çizgini bozmasaydın . Benim tahminlerimi kendi mesajını editleyerek kendine geçirmeni nasıl tarif edicez . Kopya , Alıntılama nedir bunun izahı ?

Benim amacım şampiyonluk filan değil . Yöneticiler böyle bir şeyi uygun görmüşler . Ama ben yapılan bu haksızlığa tahammül edemiyorum . Keşke son hafta beni farkla ama hakkınla geçseydin İnan çok daha rahat olurdum .

Ben sana söylüyorum işte mesajını editlemeseydin Şampiyon bendim bu kadar basit . Mesajı editledin Ben yine şampiyon oldum Yani benim içim çok çok rahat . Ben sadece bu duruma normak görenlere şaşıyorum o kadar .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar artık uzatmayalım diyorum. Biz de karar alırken cidden zorlandık, çok ihtimal üzerinde durduk ve yine en iyisi bu olacak diye karar kaldık.

Seneye mesaj editleme olayı kaldırılacak, sonuçta bazı şeyleri gödükçe düzeltiyoruz, kurallara mesaj değiştirlemez dememiştik ama değiştirilmesi de bir açıdan hoş olmuyor. Lütfen artık siz de daha da zorlu hale getirmeyin.

Keşke son hafta öncesinde sonuçları açıklamasaydım diyorum şimdi, en azından son 5 hafta ne olacağı belli olmazdı ve hiç sıkıntı çekmezdik.

İki arkadaşı da sezon boyu gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tebrik ederim, madalyalarınız da en kısa sürede verilecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Susayım susayım diyorum Serkan abi ama artık susulacak bi durum kalmadı.Baştan alıyım olgunluktan bahseden arkadaş özel mesajı burda yayınlayarak gerçekten de ne kadar olgun olduğunu gösterdi bu kelimeyi yerli yeriinde kullandığı için tebrik etmek gerekir öncelikle
    Diyorsun ki 33 hafta böyle gittin neden son hafta böle yaptın keşke hakkınla tamamlasaydın.Admin de diyor ki daha önce yapsaydı bu kadar üzerinde durmazdım.Ben arayı açmışken bile böle bişi yapmamışım ki yapsam bile zaten yöneticilerde üstünde durmayacaktı.Ben bunu daha önce yapmamışım bu da demektir ki eğer bu durum bi açıksa bu açığı kullanmamışım.Anlamadığım şu ki admin bunu hoş olmayan bi durum olarak nitelendirdi.Peki ben arayı açtığım haftalardan itibaren bu durumu bu şekilde son hafta uyguladığım stratejiyi uygulayarak devam ettirseydim daha çok mu hoş olcaktı sormak isterim.Aşkta ve savaşta her yol mübahtır ki benim yolum aynı zamanda hiçbir duruma aykırı değil seninde dediğin gibi oyunun sonunda cenneten arsa vermiyorlar bu kadar büyütmemek gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olgunluk kelimesinden bahsetmen beni gerçekten memnun etti Bunun üstüne yorum yapmayı düşünmüyorum bile

Sen yaptığının hala arkasındasın diyecek bir sözüm yok . Bu olaya tanıklık edenler kendi yorumlarını yapmışlardır elbette .

Bu oyun Sadece bir oyun . Bu kadar stratejiye derin düşüncelere girmeye ne gerek var yahu ? Yok ben bunu haftalar öncesinden yapsam olacak mıydı olmayacak mıydı ? Kazanmak bu kadar mı önemli hala anlayamıyorum

Ben geçen sene bu oyunda -Sanırım Umut'a- son hafta kaybettim hem de kendi hatamla kararlarımı son anda manasızca değiştirerek vs. Ama tebrik etmesini bildim . Ama seni kesinlikle ve kesinlikle tebrik etmiyorum . Bunu ne kadar önemsersin önemsemezsin beni ilgilendirmiyor . Bu da son sözümdür Artık yazmayacağım da bu konuyla ilgili cidden çok sıkıldım !

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yöneticiler bile bunda hala kesin bir karara varmamışlar hatta beğenip takdir edenler var.Yöneticilerin takdirlerini almak senin tebriklerini almamak hangisi daha mühim ki bilemedim şimdi xD

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Yöneticiler bile bunda hala kesin bir karara varmamışlar hatta beğenip takdir edenler var.Yöneticilerin takdirlerini almak senin tebriklerini almamak hangisi daha mühim ki bilemedim şimdi xD
    Olgunluktan bahsetmenden mutlu olduğumu bir kez daha tekrarlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Problem nedir bilemiyorum. Yani başladığı andan şimdiye vakıf değilim. O zaman sus yorum yapma eleştirisine de açığım.

Ancak bir suç varsa bu Serkan'a aittir. Böyle bir olayın düzenlendiği alanda düzenle butonunu kapatması gerekirdi. Bu tarz bir açığın kullanılmasını yada kullanılmamasının takdirini ise herkes kendine bırakmalıdır. Yönetimin aldığı karar bu şekilde olmuştur. Birbirinizi suçlamak ya da kırmak yerine Serkan'ı yerden yere vurabilirsiniz.

Ayrıca kendine güvenenleri gelecek sezon burada görmek isterim.

Uzun süre tahmin yapamadığım haftalar yüzünden sezonu 31.ci bitirdim İyi bir hazırlık kampı geçirip önümüzdeki sezona şampiyonluk hedefiyle gireceğim

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri