Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 273 arası toplam 273 sonuç

Konu: Horozlar Artık Daha Da Güçlü, UEFA'dayız (3. Sezon V11.1)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

transfer dönemi sona erdi, 2. dönem başındaki puan durumumuza bakalım ligde ilk önce;

Türkiye kupasında çeyrek finale çıktık, rakibimiz trabzon oldu, ilk maç deplasmanda 1-0 yenildik. ama umutluyuz. çok sakatımız var. düzelirse yükselişimiz devam edecek. kısaca son maç sonuçları ve devam eden fikstürümüze bir bakalım;

ve son olarak transferlerimiz; gerekli bölgelere transferlerimizi yapabildik sonunda biraz da olsa. umarım diğer yıla yönetim para ayırır.

bir de pilot takımımız denizli belediyeye bir bakalım; 2. lige yükseldiler ve 2. transfer döneminde işe yarayacak daha fazla oyuncu gönderdim onlara, umarım bank asyaya yükselirler, gerçi zor ama neden olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

çok iyi gidiyoruz ancak 11.2.1 yamasını yüklediğim için eğer düzeltmeler yapıldıysa türk liglerinde kariyeri sonlandıracağım. yoksa devam edeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

arkadaşlar yeni yama oldukça güzel olmuş ve kariyerimi çok başarılı gitmemize rağmen kapatıyorum. artık yeni yamadan devam edeceğim. izleyen ve yorum yazan her arkadaşa tek tek teşekkür ederim.

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri