Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 457 sonuç

Konu: Bu Kariyer Bir Başka [2. Sezon Devre Arası]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Süper Lig Puan Durumu

Süper Lig Oyuncu İstatistikleri

Avrupa'da Klüplerimizin Performansları

Bursaspor

Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir gruba düşen Bursaspor sadece iki puan toplayabildiği B grubunda sonuncu oldu.

Fenerbahçe

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne deplasmanda AA Gent'e karşı aldığı şok yenilgi ile veda etti.

Ancak UEFA'da gruplara kalmayı başaran Fenerbahçe aldığı başarılı sonuçların ardından 12 puan ile grubunda birinci oldu.

Beşiktaş

Avrupa Ligi'nde turları teker teker geçen Beşiktaş gruplarda Juventus'un ardından ikinci olarak bir üst tura yükseldi.

Trabzonspor

Manchester City ve Villarreal gibi güçlü takımlar ile aynı gruba düşen Trabzonspor 6 puan toplayabildiği grupta 3. olarak Avrupa Ligi'ne veda etti.

Galatasaray

Galatasaray'ın ligdeki süper serisinin sırrı Avrupa'dan çok erken elenmesiydi sanırım. Haftada tek maça çıkan Galatasaray ligin zirvesindeki yerini M. Tel-Aviv'e borçlu.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiye Kupası Gruplar

Türkiye Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri

Türkiye Kupası Oyuncu İstatistikleri

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk transferlerimiz aynı gün içerisinde gerçekleşti. Murat Özdemir ve Oğuzhan Taşova kariyerimizde ilk transfer olarak kayıtlara geçti

LaigLeNoiR

Murat Özdemir Sevilla'yı redderek Juventus'a katıldı.

"Kasap" değilim diyen Murat İtalya'da da kart görmeye devam etti Forma giydiği ilk 5 maçın 4'ünde sarı kart gören oyuncu İtalya'daki sert futbola bile sert geldi galiba

europeanconquer

Oğuzhan Taşova ise Fiorentina'nın yolunu tuttu.

Forma giydiği 5 maçta 2 asist yapmayı başaran genç oyuncu yeni takımına hızlı uyum sağlayacak gibi görünüyor.

malpince

Barcelona'da Rüştü'den sonra forma giyecek olan ikinci Türk futbolcu Alp İnce oldu. Barcelona Alp için şimdilik 11.75 M£ ödedi. Bu bedel Alp'in performansına göre 15.75 M£'e çıkabilir. Kasımpaşaspor'da bayram var bu arada, ligde sadece 2 gol atabilen "Yerli Güiza"yı bu fiyata sattıkları için yönetim stadda festival düzenlemeye karar verdi.

AhmetBilgin

Ahmet Bilgin bu transfer döneminin şanssız ismi oldu. Kendisini isteyen Juventus ile anlaşmaya varan Ahmet'in transferi milli takımdan arkadaşı Murat Özdemir yüzünden yattı. İtalya'daki kurallara göre Juventus'un senelik bir hakkı Avrupa Birliği vatandaşı olmayan oyuncuyu transfer hakkı var ve bu hakkı Murat Özdemir'le dolduran Juventus Ahmet Bilgin'in resmen duygularıyla oynadı

Rick Nelson

Antalyaspor'da aradığını bulamayan Furkan Özcan Ajax'a transfer oldu.

cenker07

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Demişti dersiniz Bayern'e gidicem hedefim o takım milli takımada seçilirim herhalde
    FC Bayern München'e gitmek istediğini açıkça belirten Cenker kendisini de şaşırtacak bir karar vererek FC Bayern'i reddetti ve Espanyol'a transfer oldu.

vego

Oğulcan Takış'da Furkan gibi Ajax'a gitmeye karar verdi. Böylelikle ilk defa iki oyuncumuz aynı klüp için oynayacaklar.

7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En son güncelleme bir önceki sayfanın son mesajında kalmış. 270 nolu mesajda.

Not: Sadece Türkiye liglerinin maç raporları açıktı oyunumda. Bazı arkadaşlar transfer oldu ama ben o ayarları düzeltmediğim için ilk 4-5 maçlarının raporlarına ulaşamıyorum. Dolayısıyla gol veya asist videolarını alamıyorum.

Not 2: Kariyer için bir çok ligi açmıştım ancak İngiltere, İspanya , İtalya, Fransa, Almanya ve Türkiye ligi dışındaki ligleri "View-only" olarak açmıştım oyun kasmasın diye. Malesef "View-only" olarak açılan liglerin maç raporlarını alamıyorum. Sanırım düzeltmenin bir yolu da yok. Bu yüzden saydığım 6 lig dışına transfer olan arkadaşların (şu an itibariyle iki arkadaşımız bu durumda (Ajax'a gidenler)) gol ve asist videoları olamayacak. Milli takımlarda yaptıklarını detaylı koyarım artık.
    7

Kasımpaşa'ya attığım gol nedir öyle? Hamitvari müthiş bir şut Transfer olan arkadaşlara başarılar diliyorum, bende artık diğer sezona

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Oğulcan ile TÜRK'ün GÜCÜNÜ göstereceğiz

Smile :)

Senide çok yoruyoruz Barış abi ama ellerine sağlık hiç şikayet etmeden hakkını vererek yapıyorsun bu işi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Devre arası olmasına rağmen baya bir transfer olan arkadaşımız olmuş. Ben de bunlardan birisiyim, Bu arada diğer arkadaşımdan özür dilerim Juventus'un beni tercih ettiği için

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İtalya'ya gittik bakalım.Sakatlıkda yaşamamıştım ne güzel ama Murat Abi'nin de İtalya'da olması beni biraz korkutuyor açıkçası
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaçma şansınız yok sakının benden

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

sakary Ali Misafir

Cenker'in bir dediği bir dediğini tutmuyor..Bizim de sakatlık can sıktı..Sezon sonu artık iyi bir transfer yaparız.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu bayern'di ama olsun espanyolda iyidir barça'ya her gün dahada yaklaşıyorum Konyaspor'u özlerim Bide reddetmişim ayıp bana ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ajaxtayız hayırlı olsun

var ya ilk başta amr/aml seçmiştim, sonra düşündüm barçanın amrsinde messi var. st sıkıntıları var dedim, hemen düzenleyip st yaptım ve sonuç barçadayım

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Biz lideriz hala, takımımı seviyorum ama Avrupa'ya da gitmek istiyorum yav.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Türkiye bayram ediyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kariyerin başından beri söylemek istediğimi özetleyim bir kez daha. Şu son güncellemeler ve transfer haberlerinin videolarını, screenshotlarını ve yazılarını düzenleyip yayınlamak Miami-Dallas maçının son çeyreğinden sabah 9.15'e kadar vaktimi aldı. Ancak sizlerin yaptığı bir cümlelik yorumlar. Yani aradaki zaman farkını düşünün arkadaşlar güncellemeler nerde kaldı derken. Benim 3-4 saatimi alan iş sadece sizin 1 dakikanızı alan bir yorum için. Gerçekten ne kadar uğraştığımı görüp umarım bundan sonra sabırlı davranırsınız. Çünkü bence kariyer çok güzel ve zevkli ilerliyor.
    7

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Kariyerin başından beri söylemek istediğimi özetleyim bir kez daha. Şu son güncellemeler ve transfer haberlerinin videolarını, screenshotlarını ve yazılarını düzenleyip yayınlamak Miami-Dallas maçının son çeyreğinden sabah 9.15'e kadar vaktimi aldı. Ancak sizlerin yaptığı bir cümlelik yorumlar. Yani aradaki zaman farkını düşünün arkadaşlar güncellemeler nerde kaldı derken. Benim 3-4 saatimi alan iş sadece sizin 1 dakikanızı alan bir yorum için. Gerçekten ne kadar uğraştığımı görüp umarım bundan sonra sabırlı davranırsınız. Çünkü bence kariyer çok güzel ve zevkli ilerliyor.
    Kesinlikle katılıyorum. Çok güzel bir fikir. Senin sayende tıpkı gerçek gibi yaşıyoruz. Çok emek sarfediyorsun çok sağol.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Masallah nerdeyse herkes Avrupaya transfer olmus . Yakismis..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Masallah nerdeyse herkes Avrupaya transfer olmus . Yakismis..
    Bence az bile oldu transferler çoğumuz sakat olduğu için. Ne de olsa wonderkid'iz Türkiye Süper Ligi az geliyor bize
    7

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben sende bi ışık olduğunu görmüştüm böyle akıllıca bi kariyer senden bekliyodum ve yanılmadım kardeşim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben daha iyileşemedim mi ya
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Ben sende bi ışık olduğunu görmüştüm böyle akıllıca bi kariyer senden bekliyodum ve yanılmadım kardeşim
    Sağolasın kardeşim Ama yanlış anlaşılma olmasın. Daha önceden belirttiğim gibi bu tip kariyerler SIGAMES forumlarında mevcut. Ben de oradan esinlenerek bizim forumda uygulamaya karar verdim.
    7

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ben daha iyileşemedim mi ya
    8-9 ay sürecek deniyordu sakatlığın. Hala beklemedesin kardeşim, önümüzdeki sezonlara bak sen artık
    7

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Beni nasıl istemediler yav avrupa kulüpleri kimsenin kaleci ihtiyacı yokmuymuş.Kaldık yine türkiye de

ya o kadar barçaya gittik. kimse yorum yapmamış. bu arada en yeteneklimizi açıkça görmüşsünüzdür umarım. buradan o sevgili milli takım hocasına selam olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malpince View Post
    ya o kadar barçaya gittik. kimse yorum yapmamış. bu arada en yeteneklimizi açıkça görmüşsünüzdür umarım. buradan o sevgili milli takım hocasına selam olsun.
    Ben sakat olmasam kesin beni alırlardı. Senden 3 kat filan fazla golüm var
    7

Ben sakat olmasam kesin beni alırlardı. Senden 3 kat filan fazla golüm var
    yani sadece 4 gol fark var ve de sen fenerbahçedesin arkanda alex, stoch var benim arkamdakileri tanımıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by malpince View Post
    yani sadece 4 gol fark var ve de sen fenerbahçedesin arkanda alex, stoch var benim arkamdakileri tanımıyorum
    13 gole 4 gol ??
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    13 gole 4 gol ??
    ben 2 gol attım sanıyordum bakıyorum şuan barış türkiye kupası maçlarına çıkmamış, ben de avrupa kupasına katılmadım. bu yüzden sadece ligi baz alarak yorum yapıyorum:
    Fenerbahçe'nin ligde tam 30 golü var bunların 9unda Barış'ın katkısı var. Kasımpaşanın sadece 11 golü var ve bunda benim 4 gol katkım var. istatistiğe döktüğümüzde zaten barışın bana fark atması doğal, zaten milli takımda da o forma şansı buluyor.
    neyse sonuçta barça reyiz bizi tercih etmiş çıkacağız golleri atacağız
    Last edited by malpince : 04.Haziran.2011 at 00:10

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri