Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Devre arasındaki kontratı bitenleri de iyi takip et.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Devre arasındaki kontratı bitenleri de iyi takip et.
    Son mesajımda onlardan bahsettim zaten. Bize yarar sağlayabilecek bütün oyuncular takibimde, hepsine gün gün göz atıyorum. Çok yakın takipteyim. Şu an serbestte bulunan 2 tane Türk oyuncuyla da görüşmelerimiz sürüyor, ikisi de kaliteli oyuncular. Takımı bu bataklıktan çıkarmak için gerçek bir teknik direktör gibi çalışıyorum, elimden geleni yapıyorum valla.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Kienzl, darragi falan da çıkmadı dostum. Sadece İngiltereyi açtım ondan olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Steven Berguson View Post
    Kienzl, darragi falan da çıkmadı dostum. Sadece İngiltereyi açtım ondan olabilir.
    Tabi, ondandır. Bende de Türkiye 1. ve 2. lig, İngiltere ve Fransa 1. ligleri açık.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Türkiye kupasında harika gidiyorsun. Bu sezon ligde kalıp diğer seneye yatırım yapmalıyız.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar, hep maç hep maç olmaz. Biraz da size kulübümüzün içinde bulunduğu durumdan ve Stsl'deki son haberlerden bahsedeyim.

İşte antranman programımız:

Pek başarılı olduğumuz söylenemez Ben bu antrenman işinden pek anlamıyorum ama, alt kısımda gözüken oyuncular antrenman programında başarılı olmuşlar herhalde, öyle görünüyor. Şimdi de yönetimin bana duyduğu güvene bakalım:

Gördüğünüz gibi squad harmony'miz sadece %52. Onu ilerleyen haftalarda bir %65 düzeyine falan çekersek çok daha farklı bir Adanaspor izleyebiliriz gibime geliyor. Şimdi de atsan atılmaz, satsan satılmaz finansımız:

Resimde görüldüğü gibi sattığımız oyunculardan kazanacağımız bedelin sadece %20'sini transfer bütçesinde kullanabileceğiz. Bunu biraz daha artırmak için oyuncularımızı satmadan önce yönetimden bu yüzdeyi biraz artırmasını isteyeceğim. En kötü %30'a falan çıkarırlar diye düşünüyorum, çıkarmazlarsa da alacakları olsun. Biraz da kulübümüz hakkında bilgi verelim:

Gördüğünüz gibi geçen seneki performansıyla Ahmed Soukouna kulübün favourite personnel'leri arasına girmiş. Finansımız okay, medya tahminimiz ise 18. olarak görünüyor. Takım değerimizin ise 2.4m€'luk kısmını Darragi'nin oluşturduğunu düşünürsek işler baya kötü Match preparation ekranımdan da bir görüntü vereyim. Bundan da pek anlamıyorum ama, kullanmayı öğrendim herhalde:

Son haftalarda yaşadığımız ofans yetersizliğini engellemek için attacking movement verdim. Bakalım ne olacak. İşte bu da staff ekranımız, mütevazı ama (bence) kaliteli bir kadromuz var:

Regen olan koçların önemli özelliklerini söyleyeyim: Muhammed Arıkan'ın fitness'ı 9, İhsan Demir'in fitness'ı 10, Feyzullah Tüzün'ün working with youngsters'i 15, Mehmet Mertoğlu'nun physiotherapy'si 9, Mehmet Ata'nın ise 10. Şimdi de biraz ligimizdeki oyuncu performanslarına bakalım:

Sadece kırmızı kartlar kısmında istatistiğe girmeyi başararak harikalar yaratıyoruz Son olarak da ligimizdeki takımlar ya da oyuncularla ilgili transfer dedikoduları:

Benfica sezon başında da Okan Salmaz'a 550k€+sonraki satıştan %20 pay+hazırlık maçı düzenleme şeklinde bir teklif yapmıştı; ancak biz reddetmiştik. Elimden geldiğince de (paraya çok fazla ihtiyacım olmazsa) Okan'ı takımda tutmak istiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Türkiye kupasında harika gidiyorsun. Bu sezon ligde kalıp diğer seneye yatırım yapmalıyız.
    Evet kupada biraz şanslıyız. Ligde de düşüncelerim aynen senin gibi. Teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 14. HAFTA

Onun adı Oussama Darragi! Yine uzaklardan attığı bir golle öne geçmemizi sağladı, sonra da güzel bir asistle Sinan Süngüoğlu'nu golle buluşturdu! Bu içinde bulunduğumuz bataklıktan bir nebze olsun sıyrılmamızı sağlayan bir 3 puandı bu.

MAÇIN ADAMI: Oussama Darragi (8.70)

SPOR TOTO SÜPER LİG 15. HAFTA

Gerçekten rezalet oynadık, fakat kaleye çektiğimiz tek şutta golü bulup 1 puanı tabiri caizse ''ucundan aldık''

MAÇIN ADAMI: Sezer Öztürk (8.80)

SPOR TOTO SÜPER LİG 16. HAFTA

Arkadaşlar, gerçekten dilimi yuttum, konuşamıyorum! Bu mütevazı kadroyla Türkiye'nin en büyük takımını böyle bir oyunla adeta ezerek yeniyoruz, ve 3 puanı SÖKE SÖKE alıyoruz! HELAL OLSUN SİZE BE, HELAL OLSUN! BURASI 5 OCAK, BURADAN ÇIKIŞ YOK!!

MAÇIN ADAMI: Sinan Süngüoğlu (9.00)

SPOR TOTO SÜPER LİG 17. HAFTA

2 ay sonra sahaya dönen Soukouna dakika 3'te 3-4 ay arası sakatlandı ve oyunu terketti Ben bu gelişmenin ardından 1 puana kafiydim, fakat kornerden golü bulduk ve çok önemli bir 3 puan daha aldık.

MAÇIN ADAMI: Oussama Darragi (8.30)

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 3. MAÇ

Golü biraz zor bulsak da, çok rahat bir maç çıkararak rakibimizi mağlup etmeyi başardık.

MAÇIN ADAMI: Xavier Chen (7.40)

Mükemmel bir seri yakaladık arkadaşlar. İnanın takımımla gurur duyuyorum. Deniz Baykara, Okan Salmaz, Sinan Süngüoğlu profillerinin 2 katını oynuyorlar, canla başla savaşıyorlar. Darragi yine liderlik rolümüzü üstlenmiş durumda, Sinan'ın başarısının %50'si onun payı. Defans bloğumuz deseniz ayrı bir harika. Gördüğünüz gibi lige yeni yükselmiş bir takımla son 5 haftada sadece 2 tane gol yedik. Sanki oyuncularım, benim feryadımı duymuşlar, bir anda ben nasıl inanıyorsam; onlar da inanmaya başladılar ve nefis işlere imza atmaya başladılar. Şu an iyi bir yoldayız, inşallah daha da iyi olacağız. Adana turuncudur!

*

Bir sonraki mesajda: Devre arası transfer dönemi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'ye napmışsın abi öyle takım bütün yılın patlamasını yapmış

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'ye napmışsın abi öyle takım bütün yılın patlamasını yapmış
    Yav ben Fenerbahçe'ye kendi takımım olmasına rağmen her kariyerimde şov yapıyorum ya Antep kariyerimde Yannick Sagbo diye bitiriciliği 11 olan bi adam almıştım, Fener'e her maç 2 gol atıyordu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Devre arası transfer döneminde önemli oyuncularımızla yollarımızı ayırdık, fakat önemli oyuncular da transfer ettik. İşte o transferler:

1. Bilal Kısa

2. Cem Sultan

3. Oumar Pouye

4. Peter Grajciar

5. Lasha Salukvadze

6. Velice Sumulikoski

Kanımca kaliteli isimler aldık. Bu oyuncuların hepsini uzun süredir takip ediyordum ve hepsi gündemimdeydi; kaynakları da yaratmayı başarınca kadroma kattım. Bilal serbestteydi, Türk olması da beni cezbetti ve sol açıktaki handikapa ilaç olması umuduyla sözleşme imzaladım. Cem Sultan ile de sezon başında sözleşme imzalamak istiyordum fakat haftada 5-6k€ gibi yüksek rakamlar istedi. Yedek oturacak bir futbolcuya o kadar veremeyeceğimden transferden vazgeçmiştim, şimdi görüştüğümde ise sadece 110€ istedi (evet yanlış duymadınız) ve ben de aldım Pouye'yi de uzun süredir takip ediyordum. 26k€'ya satış listesinde olması beni cezbediyordu, kaynağımı da bulunca sözleşme imzaladım. Salukvadze de en bomba transferlerimizden... Devre arası serbest kalıyordu ancak benimle görüşmüyordu, serbest kaldıktan sonra görüştü, iyi de maaş verdim (7k€) ve takımımıza kattık. Stoperde Ersan'la birlikte müthiş bir ikili olacaklardır diye düşünüyorum. Gelelim Grajciar'a... O da sezon başında istediğim bir oyuncuydu ama malum yönetimin verdiği bütçe çok kısıtlı olduğu için kadroma katamamıştım. Şimdi kaynağımı yarattım, uzun süredir de 100k€'ya satılık listesindeydi, onu da kadroma katmayı başardım. Düşük soğukkanlılığı sorun yaratabilir ama yine de ona güveniyorum. Son transferimizse Sumulikoski, onunla sezon başında sözleşme imzalamıştık zaten.

Şimdi de gidenleri sayalım. Giden oyuncularımızda maaş bütçesini en aşşağıya indirecekleri baz aldık ve onlarla yollarımızı ayırdık. İşte gidenler ve gittikleri takımlar:

Herold Goulon -> Sözleşme feshedildi.
    Ömür Aggün -> Sözleşme feshedildi.
    Fode Mansare -> Bonservis bedeli olmadan Parma'ya transfer oldu.
    Okan Salmaz -> 750k€+sonraki satıştan %25 pay karşılığında Ajax'a transfer oldu.

Mansare ve Goulon zaten mutsuzlardı ve verdikleri katkı tartışılırdı, üstüne üstlük bu iki isme haftalık 7k€ gibi benim bütçem için çok yüksek bir maaş verdiğimi öğrenince direk satmaya karar verdim. Ömür de kalitesine göre fazla bir maaş alıyordu (3.1k€), onunla da yollarımızı ayırdık. Son olaraksa Okan Salmaz... Okan genç ve kaliteli bir oyuncuydu, ancak Ajax'tan mükemmel bir teklif geldi: 600k€+sonraki satıştan %25 pay. Bonservis bedelini 750k€ olarak istediğmi söyledim, Ajax'ın cevabını beklerken de Rıdvan Hoca'nın Okan Salmaz raporuna baktım. Şu anki yeteneğinin artmayacağını söylemesi üzerine Okan'ı satmaya karar verdim, ondan gelen parayla da Grajciar ve Pouye'i aldım. Hala biraz para duruyor fakat onu kullanmayı düşünmüyorum.

*

Transfer özetimiz böyle arkadaşlar. Bence güzel bir transfer dönemi geçirdik, bakalım gerçekten de öyle miymiş, bunu ancak oyuncuların verdiği katkıyla anlayabiliriz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Pouye transfer harika olmuş, o adam kanadı silip süpürür.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pouye transfer harika olmuş, o adam kanadı silip süpürür.
    Senin kadar iddialı değilim o konuda, eh idare eder işte

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 18. HAFTA

Golü bulup öne geçmeyi başardık, ancak Tevfik'in kafa golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldık.

MAÇIN ADAMI: Yıldıray Baştürk (7.50)

SPOR TOTO SÜPER LİG 19. HAFTA

Gerçekten çok şanssız bir şekilde yenildik. Çok üzüldüm bu maçtan sonra.

MAÇIN ADAMI: Bülent Bal (7.50)

SPOR TOTO SÜPER LİG 20. HAFTA

Savunmadan çıkarken o kadar çok top kaptırdık ki, pozisyonları adeta elimizle armağan ettik.

MAÇIN ADAMI: Arda Turan (7.90)

SPOR TOTO SÜPER LİG 21. HAFTA

Geriye düşmemize rağmen maçtan kopmadık ve yeni transferlerimizin golleriyle kazandık.

MAÇIN ADAMI: Lasha Salukvadze (8.00)

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 4. MAÇ

Gerçekten mükemmel bir futbol oynadık, kazanamadık ama bu da bize yetti, gruptan 2. olarak çıktık. Böylece çeyrek finaldeki rakibimiz Trabzonspor oldu.

MAÇIN ADAMI: Murat Şahin (7.50)

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 1. MAÇ

Fena bir sonuç değil. Evimizde 1-0'a yatmaya çalışacağız.

MAÇIN ADAMI: Artur Jedrzejczyk (8.00)

İşte bu da ligdeki son durumumuz:

Gidişat fena değil, ancak daha iyi olabilir. Oyuncularımın kaliteli olduğunu düşünüyorum, uyum sorununu atlatırsak başarılı olabiliriz. En büyük hayalimiz ise ilk 10'a girmek...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gidişat orta. Valla sen yine iyi dayanıyorsun bu sonuçlara ben 2-3 yenilgiden sonra direk taktik değişimine gidiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gidişat orta. Valla sen yine iyi dayanıyorsun bu sonuçlara ben 2-3 yenilgiden sonra direk taktik değişimine gidiyorum.
    Sonuçta kurduğumuz kadro kısıtlı ve mütevazi, katlanmak lazım Takımdan hedefim ligde kalmamızı başarmalarıydı, düşe kalka gidiyoruz; bakalım nolacak. Şu an için problem yok, gidişattan memnunum. Sen esas gelecek mesajdaki haberi gör

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ZİRAAT RÜKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 2. MAÇ

ADANASPOR YARI FİNALDE!

İkinci golü yedik, öyle sinirlendim ki; kalktım gittim bilgisayarın başından. Fakat sonra 2. yarıyı oynamak için tuşa basmam gerektiğini farkettim, 2-2 olduğunu gördüm ve ekranın başına yeniden oturdum. Sonrası ise felaket, anlatmaya bile gerek yok. Pouye-Grajciar Distıroyır Anonim Şirketi Trabzon'u dağıttı, yerin dibine soktu! Gerçekten çok keyifli bir maçtı, adeta mest oldum! MÜKEMMELDİ! 5 golün de yeni transferlerden gelmesi çok güzel. Umarım performansları böyle devam eder.

MAÇIN ADAMI: Peter Grajciar (9.60)

Yarı finaldeki rakibimiz: ANKARAGÜCÜ!

Kupanın geri kalanında Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor gibi ekipler elendi. Galatasaray'ı ve Trabzon'u eleyen ekip biziz, Beşiktaş'ı eleyen ekip ise Ankaragücü.
    Gerçekten zevkli bir maç olacağa benziyor. Amacımız finale çıkmak, ama olmazsa da canımız sağolsun; buraya kadar gelmek de büyük bir başarı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Pouye konusunda haklı çıktım aç susuz Grajciar çoşmuş harika maç.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pouye konusunda haklı çıktım aç susuz Grajciar çoşmuş harika maç.
    Hahah evet yamyamlar oynuyor valla

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu kısıtlı imkanlarla Adanaspor'u ligde tutundurma mücadelemiz ve kupada yarı finale çıkmamız insanları hayli etkilemiş olacak, Fenerbahçe ve Kayserispor'la adım anıldı

Fakat tabi ki ikisine de gitmeyi düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Antep'le de adım anıldı

Ve şimdi maçlara dönelim:

SPOR TOTO SÜPER LİG 22. HAFTA

Rakibimiz çok formda ve şu an ikinciler. Bu yüzden 10 kişi kalmalarına rağmen etkili olamadık, fakat bence iyi sonuç.

MAÇIN ADAMI: Ersan Adem Gülüm (7.70)

SPOR TOTO SÜPER LİG 23. HAFTA

Bucaspor'a karşı hiçbir zaman rahat kazanamam. Bugün de yine Mendy ve Dady ikilisi beni çok zorladı fakat Grajciar'ın mükemmel golüyle kazandık.

MAÇIN ADAMI: Peter Grajciar (8.30)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Olsun o kadarda. Sonuçlar çok iyi kupayı almaya geliyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Devre arasından sonra takım daha bir toparlamış görünüyor, gidişat gayet iyi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olsun o kadarda. Sonuçlar çok iyi kupayı almaya geliyoruz.
    Teşekkürler Şu an kupada gelebileceğimiz yerin çok daha üzerindeyiz, bu bize yetiyor fakat tabi ki hedefimiz hiçbir zaman kaybetmek değil.

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Devre arasından sonra takım daha bir toparlamış görünüyor, gidişat gayet iyi.
    İlk haftalar biraz bocaladık ama şimdi fena gitmiyoruz, teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gidişat çok iyi kupa bizde

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Gidişat çok iyi kupa bizde
    Eheh inşallah

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Antep'ten gelen teklifi biraz düşündükten sonra reddettik. Aslında iyi transfer bütçesi veriyorlarmış, maaşı da fazlalıkları satarak alta çekebilirdim ama Adanspor'daki hedeflerim aklıma geldi, ve bir hışımla reject seçeneğine tıkladım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 24. HAFTA

Biz kötü oynadık fakat Kayserispor da istediği pozisyonları bulmakta zorlandı, bulduklarını da çok kötü kullandı(kalecimiz Skender de mükemmeldi tabii). Biz ise onların kullandığı kornerden dönen topta Grajciar-Pouye ikilisiyle mükemmel bir kontratak oluşturduk ve golü bulduk. Çok önemli bir 3 puan aldık.

MAÇIN ADAMI: Oumar Pouye (7.50)

SPOR TOTO SÜPER LİG 25. HAFTA

Zayıf rakibimizi bir de 10 kişi kalınca rezil ettik. Grajciar öyle asistler yaptı ki, ağzım açık kaldı gerçekten.

MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (9.00)

İşte bu da son puan durumu:

Karabük eksik maçını alırsa 9., alamazsa 8.'yiz. Gerçekten hayal bile edemeyeceğimiz bir yer, bu yüzden çok mutluyum. Grajciar-Pouye Distıroyır Anonim Şirketi yine işbaşında, perişan ediyorlar milleti İnşallah böyle devam ederiz ve ligi ilk 10'da bitiririz.

Not: @William Rookwood, Pouye konusunda haklı çıktın valla, performansı çok etkileyici

Last edited by lofthei : 18.Temmuz.2011 at 19:32

böyle dvm edersen avrupa olacak gibi duruo ztn türkiye kupasını alırsan da gidersin avrupaya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    böyle dvm edersen avrupa olacak gibi duruo ztn türkiye kupasını alırsan da gidersin avrupaya
    Ligden gitmemiz biraz zor. Kupadan gitmemiz ise biraz daha kolay. Elimizden geleni yapacağız

Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri