İyi ama kişiliksiz bir oyuncu. Başka örnekleri için bakınız: Franck Ribery...
İyi ama kişiliksiz bir oyuncu. Başka örnekleri için bakınız: Franck Ribery...
Juventus'un Çek yıldızı Pavel Nedved takımıyla bu yaz sona erecek sözleşmesini 2009 yazına kadar uzattı.
Amerika'nın Los Angeles Galaxy ve Japonya'nın bazı takımlarından teklifler alan Nedved futbola Juventus ile devam etmeyi seçti.
Nedved'e yakışan futbolu burada bırakması olur umarım böyle yapar ...
Nedved 1 yıl daha rahat oynardı zaten.Halen çok iyi bir futbolcu.Uzatmasına sevindim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Milan'da revizyon yapılacağı yönündeki haberleri gazetelerden okuduğunu söyleyen Paolo Maldini, takımın revizyona ihtiyacı olmadığını söyledi.
Milan'ın demirbaşı, ikonu, fenomen oyuncusu, yılmaz bekçisi, kadim dostu Paolo Maldini, Milan Televizyonu'na verdiği demeçte, takımda 'sil baştan' operasyonuna gerek olmadığını söyledi.
"Kupayı 20 yıl önce almadık"
Paolo Maldini, bu takımın Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazandığını ve bunun 20 yıl önce değil, aralık ayında olduğunu söyledi. Kaptan, küllerden doğma fikrine hiç sıcak bakmadığını, yeniden doğmak için sürekliliği de korumak gerektiğini ifade etti.
Gattuso bizimdir, bizim kalacak
Gazetelerde Gattuso'nun takımdan ayrılacağı yönünde haberler okuduğunu ama ne Milan'ın onu ne de onun Milanı bırakabileceğini söyleyen Maldini, "Kaliteli oyuncuları tabii ki başka kulüpler ister. Bu onun gideceği ya da göndeileceği anlamına gelmez" dedi.
Kaynak: Goal TR
Nedved'in futbolu burada bırakacağını düşünüyorum. Juve'nin kadrosu sayıldığında içinde Nedved olmassa eksik bir kadro gibi geliyor. Juventus'un en büyük oyuncularından birisidir.
Futbolu burada bırakacaktır gerçek bir Juventuslu![]()
demiştim bu sene devam eder ve bırakır diyeİnşallah Juve GS karşılaşması olur da ilk ve son kez canlı canlı görürüm Nedved'imi
![]()
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şunu izleyin
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...d0efdcaabbebdc
tercümesi
-Mancio,Mancio lütfen geri dön!inter'in senin dahi zekana ihtiyacı var!
-Herşey bitti.Roma'dan 6 gol yedik ve sevgili kupamızı kaybettik.
-Hayır! Mahkemeye itiraz ettik ve Guido Rossi bize 6 gol verdi.Maçı 6-0 kazandık.
![]()
Roma bir 6 daha atar oLur biter![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
atar walla
Inter - mafya ilişkisi ortaya çıkarıldı!
FLAŞ! İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) bu hafta Parma deplasmanında şampiyonluk maçına çıkacak Inter'in, mafya ile bağlantısının olduğu ortaya çıkarıldı.
Interli oyuncuların terziliğini yapan, ancak geçmişte uyuşturucu, hırsızlık ve cinayetten dosyası kabarık olan Domenico Brescia'nın, İtalyan mafyası ile sıkı işbirliği içinde olduğu belirlendi. Domenico Brescia'nın dosyasının kabarık olması nedeniyle polisin takibinde olduğu ve sık sık telefonlarının dinlendiği bildirilirken; bu şahsın, Inter maçlarını VIP tribünündeki özel yerinden izlediği ve Teknik Direktör Mancini'nin yanı sıra yardımcısı Mihajlovic'in de çok yakın arkadaşı olduğu kaydedildi.
55 yaşındaki Domenico Brescia'nın; Roberto Mancini, Sinisa Mihajlovic, kaptan Javier Zanetti, defans oyuncusu Marco Materazzi, efsanevi futbolculardan Alessandro Altobelli ve Interli taraftarların koordinatörü Fausto Salsano ile telefonda yaklaşık 2 bin kez görüştüğü ve özellikle bu görüşmelerin Mancini ve yardımcıları ile yapıldığı ileri sürüldü.
Milano'daki Mafya ile Mücadele Savcısı Marcello Musso'nun önüne gelen dosyaların ne olacağı yönünde bekleyişe geçilirken, yapılan ilk belirlemelere göre 80 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulacağı tahmin ediliyor. Bu arada Domenico Brescia'nın, mafya ortaklarından Daniele Bizzozzero ile 2006 ekim ayında yaptığı 3 özel görüşmede savcılığa sunulan belgeler arasında yer alıyor.
Yeni birşey değil.inter'in bir organize suç örgütü olduğu zaten biliniyordu.Yıllar boyu harcanan bu kadar para karşılığında kazanılan birşey yok ama Inter asla maddi anlamda dar boğaza girmez.Neden sorusunun cevabı bu.
moratti'nin telekulak çetesinin elemanlarının suçlamaları kabul edip içeri alındığını biliyorsunuz.
Zamanında Berlusconi'nin ''bahçıvanı'' olarak evinde barındırdığı Vittori Mangano Sicilya mafyasının en önde gelen isimlerinden biriydi.2000 yılında hapiste öldü.Berlusconi onu konuşmadığı için bir kahraman olarak tanımlıyor.
2004 yılında Berlusconi'nin yayınevinin müdürü Dell'Utri Sicilya mafyası ile ilişkilerinin ortaya çıkışı ile 9 yıl hapse mahkum edildi.
Tabiki bu kadar paranın döndüğü yerde uyuşturucu da var, kumar da, cinayet de.
Ama bu işin sonunda ne olur derseniz cevabım hiçbirşey olur.
Lazio kaosta
Lazio'nun ortasaha oyuncusu Mourad Meghni, spor direktörü Walter Sabantini ve genel sekreter Giampero Persichetti'nin istifalarından sonra klübün kaosa girdiğini itiraf etti.
Lazio'nun ortasaha oyuncusu Mourad Meghni, spor direktörü Walter Sabantini ve genel sekreter Giampero Persichetti'nin istifalarından sonra klübün kaosa girdiğini itiraf etti.
Köklü İtalyan ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan elenmesi, Serie A'da bir maç kala 12. sırada bulunduğu için hayal kırıklığı yaratan performansı ile çok yıpratıcı bir sezon geçirdi.İtalya Kupası'nda Inter'e elenilmesiyle Avrupa umutları suya düşünce, spor direktörü Walter Sabatini ve genel sekreter Giampiero Persichetti'nin istifaları geldi.
Problemler bununla da bitmedi, teknik direktör Delio Rossi'ye lig sonunda kapı gösterildi, böylece yeni bir lider kadrosunun takımı ele alacağının sinyalleri verildi."Şu anda Lazio küçük bir kaos atlatıyor ve sonuçlar hiç iyi gitmiyor.
Bunlar takımda değişikliğe gidilmesi gerektiğini gösteren işaretler" diyor Meghni."Beni Lazio'ya getiren spor direktörü [Sabatini] istifa etti ve bana söylenen teknik direktörün de onaylanmadığı.""Benim açımdan ne olacağı belli değil. Biraz daha beklememiz gerekiyor."
GodFather filmlerine döndü iyice İtalya'da Futbol çok kirlenmiş gerçektende...
italyada futbol zaten kirliydi kokusu yavaş yavaş ortaya çıkıyor.. neler olacak görcez bakalım
Bu arada bu bağlantının tamamen tesadüfen ortaya çıkarıldığını söylemeliyim.Yoksa inter'in telefonlarını dinlemek
Polis uyuşturucu trafiğini denetlerken oltaya Mihajlovic,Mancini,Materazzi ve Zanetti takılmış.
Şimdi Inter'i de küme düşürseler.![]()
Zidane kafa atmakta haklıymış Matoya
Yahu Berlusconi adam başbakan el koysun araya adam koysun düşürsünşer İnter'i ya da -pundan başlatsınlar...
Berlusconi cebini düşünen bir medya patronu ve yayıncı kuruluş sahibi olarak takımların küme düşürülmesinden yana olmaz.
Bu oLayın arkasından birşey çıkmaz. HeyecanLanmaya gerek yok. İnter den bahsediyoruz. Her türLü örtbas ederLer oLayı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Umarim seneye küme düserler.
İtalya Ligi'nin son yıllarda epey itibar kaybettiğini düşünüyorum bunun baş sorumlusu Inter zaten ...
Beter olsunlar
Kimse tarafından sevilmiyor anlaşılan Laziobende aynı kanıdayım inşallah seneye küme düşerler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İtalya son yıllarda herkesin gözünden düştü bu olaylar iyice İtalya'nın bitmesine neden olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Zten izlemezdim İtalya Ligini artık yüzüne bile bakmam.Zaten İtalya Mafyalaarıyla ünlü bir ülke olduğundan pek şaşırmadım.
TAbi canım ne gerek var takımın yaş ortalaması 50 olsun sonra revizyon yaparlar.