Yok arkadaş Pepe'yi görünce bizim Lugano Ergün Penbe gibi kalıyor yanında![]()
Yok arkadaş Pepe'yi görünce bizim Lugano Ergün Penbe gibi kalıyor yanında![]()
Ertem Şener olayına katılıyorum daha Messi ikinci golü atmadan adam arap spikerler gibi başladı bağırmayaHiguen olayı zaten tam bomba ispanyol gazetecilerle konuştum gitmek istemiyor diyor
![]()
Messi'nin de Xavi-İniesta'nın pasları ile coştuğunu onlar yokken bir hiç olduğunu gördük.Nerde Arjantin milli takımındaki Messi nerde burdaki Messi.Ronaldo her türlü Messi'den büyük futbolcu.Başkasının pasları ile geçinen futbolcu büyük futbolcu değildir bana göre.Barca 2 maçta da doğru dürüst top oynamadı ama kupa geldi ya Barca çok ballı ya başka bi sıkıntı var.O da muhtemelen hakemlerden ama neyseMourinho'ya öldüm gülmekten tip harika hareket ve mimikler öyle gece gece iyi güldürdü
![]()
Ertem Sener Realli heralade, Twitterde Mourinho>Pep diyor her, ama bu realli oldugunu söylemez tabiki, ben heralde dedim sadeceMaca gelirsek ben Barca'liiyim, bir tek sey diyorum: Hala Madrid simdi Haha Madrid oldu.
Kim ne derse desin, en kral spiker İlker Yasin
Ertem Şener çileden çıkarttı beni yahu .Bari de Barcelona'yı tutuyorum de anlarız da bir de çıkmış tarafsızım diyorsun .
Türk futbolunda hareket yok tartışacaksanız burdan tartışın![]()
Valla artık ben bile hazmedemiyorum realin mağlubiyetini madridlileri düşünemiyorum
mesut özil: bağcılar çocuğuyum ben lan! ayar etmeyin adamı! bu kumpasın hesabını sormaya geliyorum![]()
ula çıldırdım ya, televizyonu indirecektim. barcelona kadar antipatik ikinci bi şey varsa bugün o da ertem şener'dir.
Cristiano Ronaldo: Ketçap bitmiş ben ne yapabilirim ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ne Higuen ne benzema bu takimin forveti degil higuen oyuna girdi ama goremedik hic kendisini gecmis yillara gore madrid duzeldi bana gore barca karsisinda futbol olarak
son soyluecegim sey mourinho hocalik olarak iyi ama karakteri bozuk insanlik dersi almamis bir adam gidip barcelonanin ekibinden bi adamin arkasindan vurdu adam geri karsiligini verdi tabi
ayriyetten mourinhonun bir cirkefligi daha.
http://www.youtube.com/watch?v=Ekc9X23vivg
Lionel Messi:'Ertem Şener düş artık yakamdan!'![]()
Arkadaki emminin ifade süper
![]()
Pep: Bıktım gene mi Madrid
Fabregas da 6 senede kazanamadığı kupayı Barcelona ile 15 dakikada kazandı
mesut: ben sedat peker'in yeğeniyim ulan!
Pardon ''X yerine ''C'' yazmışım![]()
Arda-Sinem,Pique-Shakira,Messi-Ertem
şaka bi yana ciddi eleştri yapmak gerekirse;
higuain orduya ,benzema mersin idman yurduna falan kiralik gönderilsin de burunları sürtsün biraz çile çeksinler.
Gerilimi üst düzey tutmak Mourinho'nun stratejisi olabilir ama izlediğim el klasikolarda hiç bi olumlu etkisini göremedim ben madrid üzerinde, aksine faul yapıldıkça, tekme,dirsek,tokat yedikçe sakinleşen barçalılar karşısında iyice strese biniyor madridliler, malum olay kulubelere yakın olmasaydı barçadan kimse kart görmezdi.
madridi daha dayanıklı gördüm ben bu maç ama yetmedi, bunu da bir kaç sebebe bağlamak istiyorum, madrid adına en olumlu isim casillas idi yine, bu adamcagız barcelona maçlarını yazsa roman olur bestseller olur.. onun dışında coentrao bana göre marceloyu kesemez, khedira da barcelonayı durdukcak bi isim değil, madem senin önündeki tek takım barça ona göre transfer yapman lazım, higuain ve benzema al birini vur ötekine, ayrıca kaka'ya verilen tölerans da artık yetti, barcelona bugun ihtiyacı olmadığı halde (!), sanchez'i, fabregas'ı alıyorsa, ezeli rakibi buna denk olacak şekilde transfer yapmıyorsa sorun var. bi nuri bi hamitle olmaz bu iş.
Realli oyuncular Pes'te kaybedince kolu monitöre fırlatan çocuklar gibiydi. Ayrıca Barcelona'nın Real Madrid kadar faullü oynadığını düşünen arkadaşlar bence olaya taraftar gözüyle bakıyorlar. Barcelonalı oyuncular çok nadiren sert müdahelelerde bulunurken Ramos, Pepe gibi oyuncular durduramadıkları her oyuncuya sert girdiler.
Messi'yi İngiltere'de yaşatmazlar kimse kusura bakmasın. İspanyol hakemler Messi'nin kılına zarar gelmesin diye herşeyi çalıyolar. Ujfalusi bi ay sakatladı diye futbol haini ilan edildi. Ne yani şimdi Rooney'i sakatlayan insanlara bir şey olmuyo. Ronaldo'yu sakatlayanlara bişey olmuyo da Messi ilah mı ona dokunulmuyo. Hakemler çok yanlı çok. Tamam süperstar falan ama, diğer futbolcularınki can değil de, Messi'nin ki mi can sadece?
Ya tamam Real sert oynuyorda Barca'lılarda her poziyonda yattılar. En ufak müdahalede hemen yere yatıp sakat numarası yaptılar. Tiyatrocu olmuş hepsi.
Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Ağustos.2011 at 05:49
Tamam o zaman şunu da söyleyelim Ronaldo dünyanın en iyisiyse en azından Portekiz'e bir Avrupa Şampiyonası kazandırsın.Ronaldo'nun milli takımdaki performansı Messi'den çokmu farklı ?