Sayfa 104 / 128 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon
3,091 ile 3,120 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok arkadaş Pepe'yi görünce bizim Lugano Ergün Penbe gibi kalıyor yanında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertem Şener olayına katılıyorum daha Messi ikinci golü atmadan adam arap spikerler gibi başladı bağırmaya Higuen olayı zaten tam bomba ispanyol gazetecilerle konuştum gitmek istemiyor diyor

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Messi'nin de Xavi-İniesta'nın pasları ile coştuğunu onlar yokken bir hiç olduğunu gördük.Nerde Arjantin milli takımındaki Messi nerde burdaki Messi.Ronaldo her türlü Messi'den büyük futbolcu.Başkasının pasları ile geçinen futbolcu büyük futbolcu değildir bana göre.Barca 2 maçta da doğru dürüst top oynamadı ama kupa geldi ya Barca çok ballı ya başka bi sıkıntı var.O da muhtemelen hakemlerden ama neyseMourinho'ya öldüm gülmekten tip harika hareket ve mimikler öyle gece gece iyi güldürdü

Ertem Sener Realli heralade, Twitterde Mourinho>Pep diyor her, ama bu realli oldugunu söylemez tabiki, ben heralde dedim sadece Maca gelirsek ben Barca'liiyim, bir tek sey diyorum: Hala Madrid simdi Haha Madrid oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kim ne derse desin, en kral spiker İlker Yasin

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Ertem Şener çileden çıkarttı beni yahu .Bari de Barcelona'yı tutuyorum de anlarız da bir de çıkmış tarafsızım diyorsun .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türk futbolunda hareket yok tartışacaksanız burdan tartışın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Valla artık ben bile hazmedemiyorum realin mağlubiyetini madridlileri düşünemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

artık messimi ronaldomu tartışması bi son bulmuştur
    tabiki arda turan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mesut özil: bağcılar çocuğuyum ben lan! ayar etmeyin adamı! bu kumpasın hesabını sormaya geliyorum

ula çıldırdım ya, televizyonu indirecektim. barcelona kadar antipatik ikinci bi şey varsa bugün o da ertem şener'dir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cristiano Ronaldo: Ketçap bitmiş ben ne yapabilirim ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ne Higuen ne benzema bu takimin forveti degil higuen oyuna girdi ama goremedik hic kendisini gecmis yillara gore madrid duzeldi bana gore barca karsisinda futbol olarak

son soyluecegim sey mourinho hocalik olarak iyi ama karakteri bozuk insanlik dersi almamis bir adam gidip barcelonanin ekibinden bi adamin arkasindan vurdu adam geri karsiligini verdi tabi

ayriyetten mourinhonun bir cirkefligi daha.

http://www.youtube.com/watch?v=Ekc9X23vivg

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ne Higuen ne benzema bu takimin forveti degil higuen oyuna girdi ama goremedik hic kendisini gecmis yillara gore madrid duzeldi bana gore barca karsisinda futbol olarak

son soyluecegim sey mourinho hocalik olarak iyi ama karakteri bozuk insanlik dersi almamis bir adam gidip barcelonanin ekibinden bi adamin arkasindan vurdu adam geri karsiligini verdi tabi

ayriyetten mourinhonun bir cirkefligi daha.

http://www.youtube.com/watch?v=Ekc9X23vivg
    Vurdu mu? Yanlış izlemişsin. Doğru izleyip öyle insanlar hakkında hakaret savur derim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Vurdu mu? Yanlış izlemişsin. Doğru izleyip öyle insanlar hakkında hakaret savur derim.

Tanimadigin insanin kulagini nasil cekersin peki sence insanliga uygun bir davranis"mi ? Bir madrid taraftari olarak ben mourinhoya yakistiramiyorum boyle seyleri.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Tanimadigin insanin kulagini nasil cekersin peki sence insanliga uygun bir davranis"mi ? Bir madrid taraftari olarak ben mourinhoya yakistiramiyorum boyle seyleri.
    Kulagını cekmek diyeilm o zaman vurdu demeyelim.
    Tanımadığın insanlar diye maç da yapmasınlar istersen.
    Neyse Mourinho'yu savunmuyorum sadece "vurdu" deyince düzelteyim dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Lionel Messi:'Ertem Şener düş artık yakamdan!'

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaki emminin ifade süper

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Arkadaki emminin ifade süper

arkadaki bıyıklı ferdi tayfurun gençliği gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pep: Bıktım gene mi Madrid

Fabregas da 6 senede kazanamadığı kupayı Barcelona ile 15 dakikada kazandı

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Pep: Bıktım gene mi Madrid

Fabregas da 6 senede kazanamadığı kupayı Barcelona ile 15 dakikada kazandı
    Valla aynen öyle. Bi de bu gece dua etsin bacağı sağlam

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="5OsJ1rZp9fQ"]...[/YOUTUBE]

başımıza bu belayı ümit aktansarmış

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mesut: ben sedat peker'in yeğeniyim ulan!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pardon ''X yerine ''C'' yazmışım

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Arda-Sinem,Pique-Shakira,Messi-Ertem

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şaka bi yana ciddi eleştri yapmak gerekirse;

higuain orduya ,benzema mersin idman yurduna falan kiralik gönderilsin de burunları sürtsün biraz çile çeksinler.

Gerilimi üst düzey tutmak Mourinho'nun stratejisi olabilir ama izlediğim el klasikolarda hiç bi olumlu etkisini göremedim ben madrid üzerinde, aksine faul yapıldıkça, tekme,dirsek,tokat yedikçe sakinleşen barçalılar karşısında iyice strese biniyor madridliler, malum olay kulubelere yakın olmasaydı barçadan kimse kart görmezdi.

madridi daha dayanıklı gördüm ben bu maç ama yetmedi, bunu da bir kaç sebebe bağlamak istiyorum, madrid adına en olumlu isim casillas idi yine, bu adamcagız barcelona maçlarını yazsa roman olur bestseller olur.. onun dışında coentrao bana göre marceloyu kesemez, khedira da barcelonayı durdukcak bi isim değil, madem senin önündeki tek takım barça ona göre transfer yapman lazım, higuain ve benzema al birini vur ötekine, ayrıca kaka'ya verilen tölerans da artık yetti, barcelona bugun ihtiyacı olmadığı halde (!), sanchez'i, fabregas'ı alıyorsa, ezeli rakibi buna denk olacak şekilde transfer yapmıyorsa sorun var. bi nuri bi hamitle olmaz bu iş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Realli oyuncular Pes'te kaybedince kolu monitöre fırlatan çocuklar gibiydi. Ayrıca Barcelona'nın Real Madrid kadar faullü oynadığını düşünen arkadaşlar bence olaya taraftar gözüyle bakıyorlar. Barcelonalı oyuncular çok nadiren sert müdahelelerde bulunurken Ramos, Pepe gibi oyuncular durduramadıkları her oyuncuya sert girdiler.

Messi'yi İngiltere'de yaşatmazlar kimse kusura bakmasın. İspanyol hakemler Messi'nin kılına zarar gelmesin diye herşeyi çalıyolar. Ujfalusi bi ay sakatladı diye futbol haini ilan edildi. Ne yani şimdi Rooney'i sakatlayan insanlara bir şey olmuyo. Ronaldo'yu sakatlayanlara bişey olmuyo da Messi ilah mı ona dokunulmuyo. Hakemler çok yanlı çok. Tamam süperstar falan ama, diğer futbolcularınki can değil de, Messi'nin ki mi can sadece?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya tamam Real sert oynuyorda Barca'lılarda her poziyonda yattılar. En ufak müdahalede hemen yere yatıp sakat numarası yaptılar. Tiyatrocu olmuş hepsi.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Ağustos.2011 at 05:49

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam o zaman şunu da söyleyelim Ronaldo dünyanın en iyisiyse en azından Portekiz'e bir Avrupa Şampiyonası kazandırsın.Ronaldo'nun milli takımdaki performansı Messi'den çokmu farklı ?

Mesaj Yetkileri