Sayfa 104 / 367 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204 ... SonSon
3,091 ile 3,120 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Anlaşılmaz bir batıl inanç karsısında bir can'ı yok etmek oldukça vahşet birşey olsa gerek...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Şimdi ben buna birşey desem olmayacak.O yüzden susuyorum sadece.Figo koçum senin devrin geçti artık futbolu bırakman lazım,kedileri öldürmen değil.Resmen bir canilik bu ya.Nasıl Allah'ın verdiği bir canı alırsın sen?
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Resmen vahset bu yahu,caniliktir bu.

Üçüncü milenyumda yaşıyoruz.Tüm cadılar yüzyıllar önce yakıldı ancak bazı embesiller hala kara kedilerin uğursuzluk getiridiğine inanıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yorumsuz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ikinci mac oynanıyor su anda 6dk 0-0 mac

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Del_Piero10 süper bir yaklaşım..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

karekter meselesi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Figo'nun yaptığı nir hareket neden Inter klübünün üzerine yıkılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Takımının karaktersizliği figo'yada yansımış anlaşılan.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Figo'nun yaptığı nir hareket neden Inter klübünün üzerine yıkılıyor
    Takım arkadaşlarının uğursuzluktan endişe etmesi üzerine Figo onlar için ''kötü şansı'' uzaklaştırmış.

Bıraksın artık.Ama gelmiş geçmiş en iyi sağ bekler arasında unutulmazlar arasında bir oyuncu.

Kupa gelir AS Roma ya... Çok sevindim RoMa nın kazanmasına...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ya zamanında bırakmayarak bence kendilerine olan saygıyı düşürüyolar mesela Zidane tam zamanında bıraktı bir EfsaNe...
    Kesinlikle haklısın Can abi.. Zamanında bıraksaydı bir efsane olacaktı belkide ama uzatması formunun düşmesine ve doğal olarak kendisine olan saygının azalmasına sebep oldu... Keşke Roma'dan ayrılıp Milan'a geldiği zaman futbolu bıraksaydı, çok geç kaldığını düşünüyorum.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arrow Milan Fransız Kaleciyi İstiyor

Milan'a Fransız kaleci

Fransa'nın Nice takımında forma giyen 21 yaşındaki kaleci Hugo Lloris, Milan yolunda. Fransız file bekçisinin, İtalyan deviyle dört yıllık sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya vardığı; ancak iki kulübün bu transfer için henüz el sıkışmadığı öğrenildi.
    Bu sezon Brezilyalı kalecisi Dida'nın çok sayıda hatalı gol yemesiyle canı yanan Milan'ın, genç Lloris'in transferini bitirmek için elinden geleni yapacağı ifade edilirken, Nice kulübünün Lloris için 7 milyon Euro'luk bir bonservis ücreti belirlediği ifade ediliyor. Dida'yla sözleşmesini iptal etmeye kesin karar veren Milan'ın, Lloris transferi için Olimpik Lyon takımıyla yarıştığı da gelen haberler arasında.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gerçekten ama gerçekten Müthiş bir kaLeci .
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu ana kadar seyretmişliğim yok ama methini çok duydum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

ben Avrupadan Futbolu izlerken genelde Fransa ligini es geçerim o yüzden izlemişliğim yok ama Milan alıyorsa vardır bi bildiği..

İtalya Kupası Roma'nın

İtalya Kupası'nı finalde Serie A şampiyonu Inter'i 6-2 ve 1-2'lik skorlarla eleyen Roma kazandı. Sarı kırmızılılar, böylece 16 yıl sonra Coppa İtalia'yı müzelerine götürmeyi başarmış oldu.

Serie A'da haftalar önce şampiyonluğu garantileyen Inter'i ilk maçta 6-2 ile hezimete uğratan Roma, ikinci karşılaşmaya bu avantajını korumuk amacıyla çıktı. İlk yarıda bunu başaran başkentin sarı kırmızılıları, ikinci devrenin ilk düdüğüyle büyük baskı altında kaldı. 50. dakikada Maicon'un ortasına nefis bir kafa vuruşu yapan Crespo, Inter'i 1-0 öne geçirdi. Bu golden 5 dakika sonra bu kez Cruz, sağ çaprazdan güzel vurdu ve skoru 2-0'a taşıdı.

Roma bu dakikalardan sonra oyunu biraz yavaşlatmaşı başardı. 71. dakikada Mancini'nin topuna elle müdahale eden Cordoba kırmızı kartla oyundışında kaldı. 83. dakikada Totti'nin kötü vuruşuna ayak koyan Perrotta maçın skorunu 2-1 olarak belirledi.

Böylece bu sezonki en önemli rakibinin evinde kupa sevinci yaşamasını ikinci kez engelleyen Roma, 8. Coppa İtalia kutlamasını da Guiseppe Meazza'da yaptı. Daha önce bu kupayı 7 kez kazanan Roma, son olarak 1991'de İtalya Kupası'nı kaldırmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Adam 21 yaşında.Milan prensiplerine ters bir yaş en az 30 olmalı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

biliyorum bunu yaşına göre oldukça olgun oynuyor.transfer olursa güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Adam 21 yaşında.Milan prensiplerine ters bir yaş en az 30 olmalı..
    Kaka ve Pato'nun kontenjanından gelir o halde..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Inter Vieira'yı da kaybetti

Inter, AS Roma'yı İtalya Kupası'nda 2-1 yenmesine rağmen, kupanın sahibi olamazken, karşılaşmada Patrick Vierira sakatlandı.

30 yaşındaki Fransız oyuncunun, Romalı Rodrigo Taddei ile girdiği pozisyonda sakatlanırken, Serie A'da kalan 2 haftada ve Fransa'nın 2 ve 6 Haziran'da Ukrayna ve Gürcistan ile yapacağı karşılaşmalarda oynayıp oynayamacağı belirsiz.

Nesil
    2006

Default İnter Mafya Skandalı İle Sarsıldı

İtalya Ligi’nde çok kritik bir haftasonu öncesi İnter Milan mafya skandalıyla adeta şok yaşıyor.

Serie A’da sezonun son maçlarının oynanacağı bu Pazar, ikinci sıradaki Roma’nın sadece bir puan önünde olan İnter de Parmayla karşılaşacak.

Mavi Siyahlıların üzerindeki baskı Milan’a yenilmelerinden ve kendi sahalarında Siena’yla beraber kalmalarından sonra iyice arttı. Şimdi de The Daily Telegraph gazetesinin öne sürdüğü kulüp, teknik direktör Roberto Mancini ve yardımcısı Sinisa Mihaljovic’in de içinde bulunduğu Mafya skandalı adeta şok etkisi yarattı.

Olay, daha önce cinayetten hüküm giymiş olan İnter’in malzemecisi Domenico Brescia’nın Crisafulli Mafyasıyla bağlantılı olması. Polis, 55 yaşındaki Brescia’nın kokain satıcısı olmasından şüpheleniyordu ve Brescia bu yüzden dedektifler tarafından sıkı bir takip altındaydı.

Brescia’nın görüşmelerinin 200’den fazlasının Mancini ve Mihaljovic ile olması ve birkaç İnterli oyuncunun da bu görüşmelere dahil olmasıyla basına sızdı. Bu görüşmelerin birçoğu yalnızca sıradan görüşmeler.

Fakat bir görüşmede Brescia ve Mancini’nin Daniele Bizzozzero hakkında konuşurken kaydedildi. Bu görüşmede Mancini Brescia’ya “Ona ne oldu diye sorarken. Ne zaman yakalandı? Ona Paris’te beklemesini söylemiştim” diyor.

Brescia da Mancini’ye Bizzozzero’nun aptallık yaptığını söyleyerek cevap veriyor Mancini’nin cevabı da “O her zaman benimle iyi anlaşırdı” oluyor.

Bir başka telefon görüşmesindeyse Mancini gizli bir şekilde Brescia’dan acilen iki elbise askısı isterken bir diğer İnter çalışanıysa Brescia’ya “İçi dolu bir paketten” bahsediyor.

Kaynak: Goal TR

süper transfer olur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ochoa'yı alsa 10 sene rahat kalede Açıkcası bende tam oalrak tanımıyorum bu kaleciyi en iyisi fmden balmak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ochoa'yı alsa 10 sene rahat kalede Açıkcası bende tam oalrak tanımıyorum bu kaleciyi en iyisi fmden balmak
    Fm dede özellikleri bayağı iyi.

So what?
    Saike

Hiç izlemedim ama methini duydum bende.Eğer gerçekte de FM'deki gibiyse Milan'a iyi bir transfer olur ..

Default Milan'dan bir yıldız daha kayacak

Milan'dan bir yıldız daha kayacak

Haftasonu Milan ile son maçına çıkacak olan Brezilyalı sol bek Serginho kulübe veda etmeye hazırlanıyor.

Milano temsilcisine 1999 yılında Sao Paulo’dan gelen 36 yaşındaki futbolcu kulübünde hemen hemen tadılabilecek bütün başarıları tattı. Sözleşmesi bir ay içinde sone erecek olan ve yeni sözleşmeye imza atmayacak olan Serginho, haftasonu Udinese karşısında son kez Milan forması giyecek.

Sırtındaki rahatsızlıktan dolayı formuna tam olarak kavuşamadığını belirten emektar futbolcu, “Artık ayrılma zamanı geldi, 1999 yılında Shevchenko ve Gattuso ile birlikte takıma katıldım , burada 9 unutulmaz sene yaşadım. Tüm herşey için kulübüme ve taraftarlara teşekkür ediyorum” dedi. Yıldız futbolcu ayrıca İtalya’da hep kendi ülkesinden birşeyler bulduğunu, buraya bir hedef uğruna geldiğini belirterek kulüpteki misyonunu tamamladığını söyledi.

Serginho’nun her zaman evi olarak gördüğü ve çok mutlu olduğunu vurguladığı San Siro’dan bu hafta sonu ayrılan tek Brezilyalı yolcu Serginho olmayacak. Efsanevi kaptan Cafu’nun da taraftara elveda diyecek olması pazar akşamı taraftara duygusal anlar yaşatacak gibi görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zamanı gelmişti.Çok emek verdi dünya futboluna.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cafu - Serginho - Favalli. Milan'ın çok para harcaması gerekecek

Mesaj Yetkileri