...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Herkese iyi geceler..
iyi geceler can,
bu arada eray dengiz yazıncada maşallah google beni satın almış gibi baya çıkıyo![]()
ne çıkıyor mesela eray bi örnek ver fbli eraymı bjkli eraymı yoksa gsli eraymı ?![]()
bendende bu kadar hadi hepiniz iyi geceler hareketli rüyalar (anladınız siz)![]()
Cafe'yi bugün ben açayım.. Herkese günaydın.![]()
günaydın beyler![]()
günaydın efem
O zaman benden de günaydın. Ama bu günaydın mevzusu da fazla uzamasın![]()
"YÜCE ATATÜRK"
17 saat karakol beni baya yordu . herkese slm
anlat taşkın olayları dinleyelim.. ne alaka meşela fln ya? her meşela yakanı alıyolar mı ?
sağolun. vallahi yücel merty_1905 bide başka bir arkadaşlarıyla gittik. saat 9 gibi takım çıktı meşaleyi yaktım sonra polisler geldi. stad dışında tutanak tuttular. 3 kişi daha meşale yakmış onlarıda aldılar. İkitelli karakoluna götürdüler. başkomiseri beklediler saat 1:30 gibi o geldi. aslında hep karakolda olmak isterim biraz makara geçtiişte karakolda sabahladık. saat 11 gibi savcılığa gittim ifade verdim sonra bir daha gittik. 6 ay men cezası verdiler ama daha önce sabıkam olmadığı için erteleme verdiler.
nerde gördün serkan kamera felanmı çekti beni
ha dedim reklam olduk herhalde![]()
Çok önceden belliydi zaten, çakmak atmalar, koltukları sökmeler fln![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Geçmiş olsun taşkın abi
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
sağolun arkadaşlar.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.