ben sanırım yarı final terk oalcak![]()
![]()
Spor Toto Süper Lig
28.Hafta
Maçın Adamı : Hamit Altıntop [9.0]
İlk 30 dakika Orduspor çok baskılıydı ancak baskıyı kırıp iki gol atmayı başardık ve farka gittik takım olarak yine fevkaledeydik pozisyonlar bulduk ve bazılarını değerlendirdik iki hafta sonra evimizde hayati bir sınava çıkıyoruz , Avrupa'da ya devam ya devam.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Spor Toto Süper Lig
29.Hafta
Maçın Adamı : Ceyhun Gülselam [8.2]
İnanılmaz bir maçtı neler kaçırdığımızı görseniz ağlardınız , Hasagic tam anlamıyla her yere ışınlandık inanılmaz işler yaptı ama neyseki duran toptan Ceyhun bizi güldürdü , 3 puanı aldık hak ederek ama en önemlisi Ozan'ın 2 ay aramızda olmayacağı haberini alınca yıkıldık , formu çok iyiydi.
puan durumunu ver
Spor Toto Süper Lig
30.Hafta
Maçın Adamı : Ivan Milicevic [7.5]
Yenilmezlik unvanımız ve serimiz bu maç itibari ile sona ermiştir müthiş oynamak yetmiyor bazen kazanmak için 5 Mayıs 2012'den beri yenilmiyorduk ancak bu maçta harika oynamımıza rağmen yine gol atmayı beceremiyoruz.
Şimdi Cska maçını oynayıp ssleri koyacağım arkadaşlar.
eleyemezsen gözüme gözükme yıh yıh![]()
![]()
Şampiyonlar Ligi
1.Tur -İkinci Maç-
Maçın Adamı : Andre-Pierre Gignac
Müthiş bir futbolla rahat galibiyete ulaşıyoruz , Ozan ve Riera'nın yokluğunda sol kanatta görev verdiğim Gignac bir asist ve bir golle maça direk etki eden adam oldu , iyi yoldayız şimdi Şampiyonlar Ligindeki rakibimiz acaba kim olacak?
Tebrikler güzel bir galibiyetbende Vukcevic'i almayi düsünmüstüm fakat vazgeçtim ve Douglas'i aldim.
Spor Toto Süper Lig
31.Hafta
Maçın Adamı : Colin Kazım Richards [7.4]
Küme düşmeyi garantilemiş bir takıma karşı daha farklı kazanmamız gerekiyordu ama olmadı 3 puan 3 puandır
Bu arada Şampiyonlar Liginde çeyrek finaldeki rakibimiz Olympique Lyonnais olmuştur , İlk maç Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da...
Spor Toto Süper Lig
32.Hafta
Maçın Adamı : Servet Çetin [8.3]
Trabzon'dan istediğimizi rahat bir şekilde alarak yolumuza devam ediyoruz , yine müthiş bir oyun yine güzel bir galibiyet daha , Lyon ve Fenerbahçe maçı öncesi güzel bir moral oldu.
Valla , Lyon dediğiniz gibi çok iyi bir takım ancak ManU yada Barça'ya kesinlikle onu tercih ederim .
Lyon'u elersin.Ben Uefa kupasında elemiştim ilk sezonda.
Spor Toto Süper Lig
33.Hafta
Maçın Adamı : Carlos Fierro [8.8]
Yine harika bir maç yine mükemmel bir sonuç , Lyon maçı öncesi taraftarımıza derbi galibiyeti tattırdığımız için mutluyuz , Gignac ve Fierro yararlı işler yapmaya devam ediyor.
şşşş 1.....2......3.... bomba neyim patlıyo benim kariyerde 2.sezon barça cıksın farketmez![]()
![]()