Galler Liginde 8.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Deplasmanda oynamamıza rağmen oyuna başından sonuna kadar hakim olan taraf bizdik. Güzel oyunumuzu güzel gollerle süsledik ve 3 puanlı alan taraf olduk.
Galler Liginde 8.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Deplasmanda oynamamıza rağmen oyuna başından sonuna kadar hakim olan taraf bizdik. Güzel oyunumuzu güzel gollerle süsledik ve 3 puanlı alan taraf olduk.
...
Şampiyonlar Liginde 3.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
2-0 geriye düşmemize rağmen hep oyun içinde olduk oyundan kopmadık, bir anda maçı 2-2'ye getirdik ama işte tecrübe... Son dakikalardaki gereksiz heyecanımız ve hatalarımız 2 gol daha yememize sebep oldu hata yapmak olağandır ama önemli olan bunlardan ders çıkarmaktır umarım oyuncularım bunun bilincinde olur bir daha tekrarlamamak adına daha çok çaba sarf ederler.
...
Galler Liginde 9.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Metin Subaşı ile bağlan hayataklasını konuşturarak kazanmamızda büyük rol oynadı.
...
Loosemores Cup Çeyrek Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Açık ve net bir skor elde ederek rakibimizi kupa dışına itiyoruz
...
Galler Liginde 10.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Deplasmanda olmamıza rağmen iyi bir oyun sergiledik ve güzel bir galibiyet elde ettik.
...
Şampiyonlar Liginde 3.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
İyi oynayan taraf PSV olsa da ilk 3 maçımıza göre daha iyi bir oyun sergiledik ve 1 puanı hakettik diye düşünüyorum.
...
Artık yavaş yavaş Gallerden gitme zamanı gelmiş gibi. İlerisi için planların neler ?
eto'o bitmiş.
Ben kalma taraftarıyımAvrupa kupalarında başarılı bir sonuç almadan bırakmak istemiyorum tabi burada başarılı bir sonuç kıstası önemli bu bir kupa kazanmak değil
iyi bir derece elde etmek.
Daha sonra Avrupa kıtası dışında bir kıtaya gitmeyi düşünüyorum ama karar veremedim.
...
Galler Kupasında 3.Tur
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Geçen sezon finalde karşılaştığımız rakip karşısında zorlansak da kazanmayı bildik kötü oyuna rağmen kazanmak ve tur atlamak güzeldi
...
Loosemores Cup'ta Yarı Final İlk Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
İkinci maça avantajlı bir skor elde edebilmek için çıkmıştık ama oyuncularım fazlasını sundu bize işi sahamıza kolay bir şekilde bırakmak iyi oldu oyuncularımı kutluyorum.
...
Loosemores Cup'ta Yarı Final 2. Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
İlk maçtaki skor avantajının da vermiş olduğu rahatlıkla çıktığımız bir maç oldu fazla sıkmadık ve finale çıkmak için gerekli olan skoru elde ettik.
...
Galler Liginde 11.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Kümede kalma mücadelesi veren rakibimize karşı maça çok hızlı başladık ilk 10 dakika içerisinde bir anda skoru 3-0 a taışıyınca maç bir anda koptu 21.dakika da kırmızı kart görüp oyuna eksik devam etsek de rakibimizin direncini tekrar yükseltmesini engelledik ve farklı bir skorla kazanarak haftayı 3 puanla kapattık.
...
Şampiyonlar Liginde 5.Hafta
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Geçen hafta elde edilen skorlardan sonra gruptan çıkmayı garantileyen Liverpool bizim maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı tabi adı yedekkapalı bir oyun ve biraz sert bir mücadele sergiledik karşı takımdan maç içinde 3 defa sakatlık olması onların oyun düzenini bozdu tamamen rakibin oyununu bozmaya ve kontra ataklarla gol bulmaya çalıştık ve bunu başardık aldığımız 1 puan değerli sonuçta grup liderine karşı yenilmemek de önemli bir durum son maçımızda sahamızda benfica ile oynayacaz umarım oyuncularım bu son maçta da iyi bir mücadele sergileyerek yüzümüzü güldürür.
...
Galler Liginde 12.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Ligin bu sezon çıkışta olan takımlarından biri Afan Lido. Maçta zaman zaman zorlansak da oyuncularımız kalitesini konuşturarak galip gelmemizde yardımcı oldular. Ayrıca gösterdiği güzel performanstan ve attığı güzel gollerden ötürü Benmoussa'yı özel olarak tebrik ederim.
...
Süpersin Takipçinim...
...
Galler Liginde 13.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Her iki takım açısından da sıkıcı bir maç oldu diyebilirim rakibimize göre oyuna ağırlığımızı koysak da çok etkili olamadık maçın sonlarına doğru attığımız golle yenilmezlik serimizi devam ettirdik.
...
Galler Liginde 14.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Puan Durumu
Basın Açıklaması
Güzel ve zevkli bir mücadele oldu 6 golün atıldığı zevkli bir mücadele, gönül isterdi ki kazanan taraf olalım ama 1 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz.
...
Şampiyonlar Liginde 6.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Puan Durumu
Basın Açıklaması
Hem kendi kariyerim hem de kulüp kariyeri açısından ilk kez mücadele ettiğimiz bu arenada sona geldik, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde ederek grubu sonuncu sırada tamamladık. Bu arenada böyle genç ve deneyimsiz bir takımla fena olmadığımızı düşünüyorum umarım gelecek sene yine katılır ve daha iyi bir derece elde ederiz grupta yoluna devam edecek tüm takımlara başarılar diliyorum.
...
Galler Liginde 15.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
10 kişi kalmamıza rağmen güzel bir oyun sergiledik ve şampiyonluk yolunda ciddi rakiplerimizden birini yendik.
...
Biraz fazla ilerlediğimden ve zaman sıkıntısından dolayı maçlar hakkında ayrıntılı bilgi veremiyorum oynadığım maçlar,gol atanlar,alınan skorlar ve puan durumu.
...
Galler Ligi Şampiyonluk Grubu 7.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
3.lük mücadelesi veren ve Avrupa Kupalarına katılmayı hedefleyen rakibimize karşı deplasmanda farklı bir skorla galip gelerek kalitemizi ortaya koyduk eğer haftaya kazanırsak büyük ihtimalle şampiyonluğu göğüsleyebiliriz.
...
Galler Kupasında Yarı Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Öncelikle Alt liglerde yer almasına rağmen Kupa'da yarı finale kadar gelen rakibimizi tebrik ediyorum. Onlar açısından büyük başarıydı bu ama aynı derecede şansızlık bizimle karşılaşmaları oldu. İlk yarı durağan bir oyun sergilesek de ikinci yarıda kaliteli oyuncularımızla sonuca giderek finale çıkıyoruz mutluyuz.
...
Galler Ligi Şampiyonluk Grubu 8.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Ligde 2.sırada bulunan Aberstwyth karşısında kazandığımız takdirde şampiyon olacağımızın bilinciyle sahaya çıktık. Kendi saha ve seyircimiz önünde farklı bir şekilde kazanıp bu senede şampiyonluğu göğüsledik. Oyuncuları ve teknik ekipteki arkadaşlarımı kutluyor ve bu şampiyonluğu başkanımıza armağan ediyorum.
...
Galler Ligi Şampiyonluk Grubu 9.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık maça, şampiyonluğun vermiş olduğu rehavetle olsa gerek ummadık bir yenilgi aldık sağlık olsun.
...
Loosemores Cup'ta Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Geçen sezon finalde kaybettiğimiz kupada yine bir talihsizlik yaşamamak adına oyunu sıkı tuttuk ve rakibimizi olabildiğince ciddiye alarak hareket ettik. Elimize geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek kupaya uzandık oyuncularımı kutluyorum.
...
Galler Ligi Şampiyonluk Grubu 10.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Kupa finalinden önce baskısız oynadığımız bir maç oldu çünkü çok önemli bir finale çıkacaz ve oyuncu kaybetmek istemiyoruz umarım aldığımız mağlubiyet buna değer.
...
Galler Kupasında Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Geçen sezon kazandığımız kupayı bu senede kazanarak ülkedeki 3 kupayı da alma dileğimiz gerçekleştiği için mutluyum beklediğimden daha rahat bir maç geçti bunda oyuncuların istekli oyunu ve heyecanı da eklenince ortaya farklı bir sonuç çıktı oyuncularımı kutluyorum iyi bir tatili hakettiler.
...
Oynanan Son Playoff maçlarından sonra şekillenen Lig Tablosu,Avrupa Kupalarına Katılanlar ve Lig Oyuncu İstatistikleri
]
...