Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 339 sonuç

Konu: Uefa Avrupa Ligi [2012-2013]

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ya bu Chelsea'de sezon ortası gelen adamlar neden bu kadar başarılı olmak zorunda

2007-2008 Jose Mourinho'nun sezon ortası gönderilmesinin ardından takımın başına geçen Avram Grant Chelsea'ye Ş.Ligi finali oynattı penatılarda kaybetti

2011-2012 Andre Villas Boas yine sezon ortası gönderildi.Yerine gelen Di Matteo Fa Cup ve Ş.Ligini kaldırdı

2012-2013 Di Matteo istenen sonuçlar alınamayınca gönderildi.Yerine Rafa Benitez geldi.Uefa Kupasını takıma kazandırdı.

Bu kadarına anca yuh denir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda herhangi bir Benfica taraftarının yerinde olmak istemezdim cidden. Adamlar haftasonu 90+ da ligi verdiler , 4-5 gün sonra yine 90+ da UEFA'yı. Yazık la.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

teşekkürler chelsea teşekkürler ivanovic sayenizde 420 tl cepte
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kupayı almışız gibi sevindim şuan zaten yabancıya gitmedi gönül bağımız olan takıma gitti kupa

Arthur'a buradan selam olsun, ne oldu paşam ? atamadın mı kendini yere ben korner'i geciktirir diyodum ama bu sefer olmadı demek ki.

90+'da gitmesi ayrı bir güzellikte oldu, ben Benfica'nın bizi elemesinde değilim ben yapılan hareketlerdeyim o kalecinin yaptıklarındayım. Chelsea'yi tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.

Jesus'un saçları döküldü 1 haftada

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hayırlı olsun bugün bayiye indiğim de ivanovic'in o oranı gözüme çarptı içime doğdu galiba ama oynamadım sonra maç bittikten sonra keşke oynasaydım diyeceğimi bile bile oynamadım yine içime doğan oldu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şu istikrarsız Chelsea son iki sezonda Avrupa'nın en büyük iki kupasını kazandı. Kimse güzel futbol masalı anlatmasın. Zira oynadıkları oyun leş. Savunma takımı diye lanse ediliyor ama savunma takımı kontrollü oynar. Chelsea bana ligimizde Anadolu takımlarının üç büyüklere oynadığı futbolu hatırlatıyor. Tamamen çağ dışı bir futbol. Bu kadroya bu oyun hiç yakışmıyor. Oynadıkları futbol büyük takımın oynaması gerektiği futbol değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2006

2013

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Torres ve mata cl avrupa ligi dünya kupası ve avrupa şampiyonasını kazandı herhalde ilk başka bilen varsa yazabilir mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dünya Kulüpler Şampiyonası eksik ikisininde

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Şu istikrarsız Chelsea son iki sezonda Avrupa'nın en büyük iki kupasını kazandı. Kimse güzel futbol masalı anlatmasın. Zira oynadıkları oyun leş. Savunma takımı diye lanse ediliyor ama savunma takımı kontrollü oynar. Chelsea bana ligimizde Anadolu takımlarının üç büyüklere oynadığı futbolu hatırlatıyor. Tamamen çağ dışı bir futbol. Bu kadroya bu oyun hiç yakışmıyor. Oynadıkları futbol büyük takımın oynaması gerektiği futbol değil.
    Bir de istikrarlı oynasalar ne olacak acaba Öyle ya da böyle Chelsea kazandı yine umarım bu kupa Benitez'in biletinin kesilmemesine sebep olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Benitez gidecek galiba taraftar baştan gıcık adama kupa da alsa yaranamayacak.Gelirse Mourinho gelebilir seneye.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Chelsea Teknik Direktörü Rafael Benitez, Udo Lattek'ten sonra, üç farklı takımla Avrupa'da üç kupa kazanan ilk isim oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fener-chelsea finali olsaymis reytingler dip yaparmis. onlar da defansif oynar, mac boyu pozisyon olmazdi.
    benficaya yazik oldu, defans futbolu kazanmaya devam ettikce futbol daha da cirkinlesecek sanirim. herseyin basi netice olunca oynanan oyunun bir onemi kalmiyor. eminim izleyen herkes kupanin esas sahibinin benfica olmasi gerektigini dusunmustur. jorge amcam bizim yilmaz vuralin ogrencisi falan herhalde, oyun mentaliteleri ayni. hep saldir

Nesil
    2007

Benfica'ya yazık oldu. Maçı hakeden taraftılar. Chelsea'de bu şans olduktan sonra başlarına kim geçerse geçsin kupa alır. Ne oynadıkları belli değil, adamlar kupa almadan sezonu kapatmıyor. O kadar malıyetli takım böyle oynamamalı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

chelsea akilli oynadi fenerin oynamasi gereken oyunu oynadilar.. benfica hincal ulucunda dedigi gibi mahalle takimindan farksiz sadece ofansi düsünen bir takim..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bir de istikrarlı oynasalar ne olacak acaba Öyle ya da böyle Chelsea kazandı yine umarım bu kupa Benitez'in biletinin kesilmemesine sebep olmaz.
    sezon ortasında demişti ayılcam sezon sonu diye 2-3 hafta öncede yine sene sonu ayrılcam herkez yerime kimin geleceğini biliyo sanırım demişti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benfica oynadığı oyunla maçı hak eden taraftı bana göre. Tecrübesizliklerinden olsa gerek çok net fırsatları harcadılar. İyi oynadılar ancak iyi oyuna kupa verilmiyor işte. Chelsea geçen senede hiç oynamadan Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştu. Kupa taktiğini iyi oturttular, kaybede kaybede öğrendiler artık bu işi. Geçen sene ki gibi dramatik bir zafer izledik, ne diyelim tekrar tebrikler.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bundan ötesi yok. Adamlar iki sezonda hem Şampiyonlar ligini, hemde Avrupa ligini kazandılar. Daha neyi kazanacaklar. Öyle yada böyle diye kazandı gibisinden yorumlarsan kestirip atarsın. Chelsea gibi bir takımın transfere harcadığı paraları, oyunculara ödediği maaşları bir araştır. Bu çapta bir takım için bence bu oyun Chelsea'ye hiç yakışmıyor. Mesela C. Ancelotti döneminde Chelsea'ye sempatim vardı. Gerçekten o oyuncu kadrosu ile muhteşem oynuyorlardı. Ancelotti ile şampiyon oldukları sezon ligde gol rekoru kırmışlardı. Elbette yakalanılan başarılar ortada ama Chelsea'nin bir oyun karakteri kesinlikle yok. Savunmaya yatkın takım kontrollü bir oyunu tercih eder. Örneğin Fenerbahçe bu kupada kontrollü oynayan bir takımdı. Chelsea'nin oynadığı oyunun ne olduğu belli değil. Saçma sapan oyun düzeni.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ya bu Chelsea'de sezon ortası gelen adamlar neden bu kadar başarılı olmak zorunda

2007-2008 Jose Mourinho'nun sezon ortası gönderilmesinin ardından takımın başına geçen Avram Grant Chelsea'ye Ş.Ligi finali oynattı penatılarda kaybetti

2011-2012 Andre Villas Boas yine sezon ortası gönderildi.Yerine gelen Di Matteo Fa Cup ve Ş.Ligini kaldırdı

2012-2013 Di Matteo istenen sonuçlar alınamayınca gönderildi.Yerine Rafa Benitez geldi.Uefa Kupasını takıma kazandırdı.

Bu kadarına anca yuh denir
    NTVSpor'dan biri bu foruma üye midir ? Yazdığım şeyi haber yapmışlar şaşırdım açıkçası

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olabilir geçenlerde Arif'in biletini yayınlamışlardı forumda takılan gizli kişiler var. Bende geçen Watford maçını paylaşmıştım ertesi gün hemen paylaştılar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

benitez başarılı falan olmadı bence di matteo olsaydı ligi 2. bitirirdi chelsea

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Benfica taraftarının ve takımının yerinde olmak istemezdim. 1 haftada 2 final maçı kaybettiler ve bu maçlar 2 kupaya mal oldu. Üstelik son dakikada yedikleri gollerle.

NOT: (Porto'nun son maçta bir kaza yapacağını düşünmüyorum.)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeli arkadaşlar nasıl beddua ettiyse artık adamların elinden 2 kupa gitti.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    chelsea akilli oynadi fenerin oynamasi gereken oyunu oynadilar.. benfica hincal ulucunda dedigi gibi mahalle takimindan farksiz sadece ofansi düsünen bir takim..
    chelsea portekizde bu maci oynasaydi gorurdum onlari, tarihi fark yerlerdi. dogru oyunu falan oynadiklari yoktu bence, tamamen sans eseri galip ayrildilar. 2 golleri de sacma sapan. bir dunya da pozisyon verdiler. bunun neresi dogru goruluyor anlamadim. benficaya karsi oynanan en iyi oyun kadikoydeki oyundu. adamlari sahadan silmistik.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynen,en iyi oyun Kadıköyde'ydi.Chelsea,iyi oynamayarak kazanıyor artık şans mı tecrübe mi yoksa bir kaç bireysel yetenek mi orasını bilemem.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Avrupa Kupası'nı almış takımı yerin dibine soktunuz,geçen yıl ki Şampiyonlar Ligi şampiyonu da Benfica herhalde.Biraz saygı duyun.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

e ama oyle, yalan mi konusacagiz. hicbirsey oynamadan kupayi aldi adamlar. ben fenerbahceyi bu konuda olumsuz gorurdum ama chelsea bizden betermis. ne oynadiklari belli degildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Avrupa Kupası'nı almış takımı yerin dibine soktunuz,geçen yıl ki Şampiyonlar Ligi şampiyonu da Benfica herhalde.Biraz saygı duyun.
    Ben hak edene saygı duyarım.Biri sadece bir şey başardı diye saygı duyuyorsan diyecek sözüm yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 yıl üst üste Avrupa Kupası alan kulüp şansına almamıştır,oyun anlayışı size ters gelse de elbet doğruları yapmıştır ki o kupayı almıştır,buna saygı duyun diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Geçen sezon Şampiyonlar ligini kazandılar ama bir maç hariç diğer maçlarda kötü oynadılar. İkinci turda Napoli' yi 4-1 yendikleri maç dışında ben Chelsea'nin iyi oynadığı maç hatırlamıyorum. Barcelona maçlarını ayrı tutuyorum. Sonuçta geçen sezona kadar her takım Barcelona'ya karşı kapanarak oynuyordu. Ama ikinci turda Napoli, çeyrek finalde Benfica Chelsea'ye kan susturmuştu. Napoli 3-1 yendiği maçta gol fırsatlarını kaçırmasa o maçı 5-1,6-1 bile kazanabilirdi, çeyrek finalde Benfica içeride,dışarıda Chelsea'ye karşı üstün oynadı bence. Hatta rövanşta 1-1 iken 2-1 Benfica'da yenebilirdi. Bu maçları geçtim sen şimdiye kadar Şampiyonlar ligi finalinde sürklase olan bir takım izledin mi ? Geçen sezon Şampiyonlar ligi finalinde Bayern maçın genelini Chelsea'nin yarı sahasında oynadı. Chelsea'nin maç boyunca bir yada iki pozisyonu vardı. Yunanistan bile Avrupa kupasını kazanırken Chelsea'den daha organize bir takımdı. Oyun olarak daha fazlasını vermeli.

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri