zart zurtligde açık ara yapmışsın
zart zurtligde açık ara yapmışsın
Artık bu lige fazlayız.Bundan sonra da Orduspor'da kaldığın müddetçe ligde rakipsiz olacağını düşünüyorum.
Türkiye Süper Lig
Çalışma Masamız
Avrupa Ligi
Transfere para vermez ama bunlar yapar
Şampiyonlar Ligi
Beklenmedik bir şampiyon
Takımımız
Bayern maçı yüzünden bunlar hep ^^
Bende öyle düşünüyorum.Fakat 1 sezon daha kalmak var kafamda en azından bir ŞL daha görmek istiyorum
Maalesef Türkiye'de şu anda hiçbir anadolu takımı bu kadar uzun süre bir teknik direktörü takımda tutmaz![]()
atilla bak 21 asist yapmış herif
Harbi bi sol bek nasıl o kadar asist yapar![]()
bende fatsalıyım kardeşim fm'de yeni sezonda 1.-2. ligin takımlarında müthiş yetenekler çıkıyo araştırırsan ileride sana faydası dokunabilir
Atilla Turan
Takımın en çok asist yapan ve maç kurtaran adamıydı.Genelde duran toplardan veya seken toplardan yaptığı asistlerde ünlendi bu sezon.
Cihan Alan
Kendisi bu yaşta takımda efsane oldu.En dolu sezonunu yaşadı.Fiziksel olarak doruk noktasına ulaşmasına rağmen hala güçlenmeye devam ediyor.(Çeviklik 20 oldu)Bakalım Chelsea ona ne zaman teklif getiricek
Musson
Eski kaptanın yerine aldığımız koç.Gayet iyi oynadı.Türkçe'yi söktükçe her şey daha kolay olucak
Gaev
Gelişimini durdurdu bu sezon.Bizde yolları ayırmaya karar verdik
Sefa
Kaliteli Türk defanslarından biri.Şu ana kadar forma için ses çıkarmadı.Zaten bir şekilde oynuyordu Türk olmasından dolayı.
Martinez
Bu sene istediğim performansı gösterdiğini söyleyemem.Türkçe bilmemesi ve rakiplerin sert dalışına bağlıyorum bunu.Seneye daha iyi analiz edicez kendisini
Baum
Gavagnin'in gidişinden sonra kadroya kattığımız yetenekli çocuk.Çok dehşet gelişiyor.Yakında onada teklifler gelir.
Basic
Yavaş yavaş kulüpler ilgilenmeye başladı.Onunda gözü dışarda
Anıl Berber
Hala gelişimine devam eden bir diğer oyuncumuz.Takımda formayı kapmak için elinden gelen her şeyi yapıyor
Onur Kıvrak
Sanırsam bu sezon ilk defa oynadığımız maçtan daha az gol yedik.Devamının gelmesini istiyoruz
Yine 2 kuruş bütçe
Sözleşmesine böyle bir madde koyduğumu tamamen unutmuştum yine ucuza gitti oyuncularımızdan bir tanesi
Chelsea bizi rahat bırak artık yeter!
2 sezon benim kapımı tırmaladılar.Baktılar ben gelmiyorum.Oyuncularımı toplayıp tekrar bana teklif yapacaklar herhalde
Tanınmaya Başlıyoruz...
Duran toplardan genellikle asistleri.Birde benim bekler baya bir hücumda aktif rol oynuyor.Hatta o nedenle fazla gol yiyoruz.Malum hala 13 hızlı sağ bekim var
Elimden geldiğince araştırıyorum saolasın![]()
şu rusta iş yoktu zaten satmakla iyi etmişsinoyuncuları ükemmel geliştiriyosun ayrıca bu arada chelsea hep hızlı forvet oyuncularımı çalıyo sırada cihan olmasında
![]()
Bu senede hayal oldu
Transferlerimiz
Oynanmış Maçlar
Leroy
Kaliteli ve önü açık bir defans oyuncusuydu.Aldık ihtiyaç anında
Denis
Yine potansiyelli bir arkadaşımızdı.Fuentes'i satıp ona yer açtık.
Millet
Basic gitti fakat yerine gelecekte ondan daha iyi olma potansiyeline sahip bir gençle anlaştık.Önü açık
Nazih
Bedava ve yetenekli olduğunu görünce dayanamadım.En azından ligimizdeki bir takımın işine yaradı
Mesut
Adı yeterdi
Nuri
Aynı sebebten fakat bunuda kiralamak istiyorduk.Araya Galatasaray girince mecbur satın aldık
Martinos
O'da önü açık arkadaşlarımızdan 2 sene sonra forma şansı bulabileceğini düşünüyorum.
4. Hafta
Sonunda Başkan Gidiyor
Şampiyonlar Ligi F Grubu
1. Maç
Adamlar Barca beyler
Madrid çıkışlı tecrübeli oyuncularla bu sezon şl gelebilr
millet mükemmelmiş sen onun da driblingini 17 18 yaparsın sonra tadından yenmez![]()
5. Hafta
6. Hafta
Şampiyonlar Ligi F Grubu
2. Maç
7. Hafta
8. Hafta
3. Maç
9. Hafta
Gelen Gideni Aratırmış
10. Hafta
4. Maç
11. Hafta
Şu oyunun resmen bilerek puan kaybetmemiz için yaptığı yaratıcılığı 15+ olan adamları son saniyelerde beyin cıvıklaşması geçirtip pas attırmayıp topu kaptırmasını ve gol yememizi sağlamasını çok gerçekçi buluyorum
12. Hafta
Şampiyonlar Ligi F Grubu
5. Maç
Onlar Barcaysa bizde Orduyuz yani
13. Hafta
14. Hafta
6. Maç
Revirden çok kötü bir haber geldi
15. Hafta
Türkiye Kupası 4. Ön Eleme
16. Hafta
5. Ön Eleme
Rakip Man Utd
barça yı yenmeler falan ooooo manu bize vız gelir: D
mesutun kiralamayı sonlandır bence bir işe yaramaz bu saatten sonrabu arada sanrım 2. çıktın.keşke 1. çıkaydın be iso :S parma
Manu'yu geçemiceksin İsot
![]()
17. Hafta
Cihan artık her yerde isminin gözükmesine alıştı
Duman Orduspor'dan ayrılabilir mi?
Maçlar
Çeyrek Finalde Rakibimiz
Türkiye Kupası final maçı haric valla yolluyorum asistanı
Oyuncu temizliği yapıldı
20. Hafta
21. Hafta
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme 1. Ayak
O gölü yemeseydik daha iyi olucaktı
22. Hafta
23. Hafta
Tamamen saçmalıktan ibaret bir maçtı
Türkiye Kupası Yarı Final 1. Ayak
Aynı terane
24. Hafta
Barca ve R.Madrid düşüşte oyuncuları yaşlandığı halde pek değişmeye yanaşmadığı için.İngilizler ise sürekli yeni oyunculara kapılarını açıyorlar.ManU'dan daha çok korkuyorum açıkçası
Uzanamadık 1. liğeBu arada Özil iyileşecek 1 aya eğer ilerleyebilirsek avrupada işe yarar belki
Yıkılmıycaz![]()
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme 2. Ayak
Yok arkadaş yok.Rakipler 10 kişiyken bile tek kale oynuyor.Bizim 40 yıllık topçular pas atamaza dönüyor.Bir türlü önemli anlarda bizim pozisyonlar gözükmüyor.Hep rakip geliyor.Hiçbir şey anlamadım şu maçtan.İstifa edicektim.Sonra dedim sezon sonuna kadar tatile alıyım bari.Ligi ve Türkiye kupasını almışız sonrada istifa ettim...
Baum'da garibim imzalamamı istiyor
Cihan alanda ben tatildeyken ölmüş garibim.3-4 özelliği düşmüş.Ama nasılsa genç düzeltir bir ara.
Diğer Maçlar
Takımı bu hale getirdik
Geçmişimiz
Cihan birçok yere adını yazdırdı
Kadromuz
Görevi bıraktım.Yönetim üzgün değilmiş
İlk defa böyle bir şey gördüm.Oyunda olsa duygulandım.Ardımdan 30'a yakın kişinin istifa etmesi cidden ilginçti
Bir süpriz daha yaşadım.Takımdan ayrıldıktan birkaç ay sonra son durumlar ne diye bir bakayım derken soyadımı taşıyan bir stad yaptıklarını gördümO stadda nice zaferler kazanmak isterdim ama artık çok geç.Umarım bensiz kazanırlar o zaferleri.Yerime Abdullah Avcı'yı getirmişler o kadar adam dururken
![]()
şl gelmeden btmiş ordu macerası neyse halilovic in profilini rica edebilirmiyim![]()
vaay iso güzel kariyer oldu harbiden.iyi yerde bıraktın git şl yi al bir takımla![]()
Rezil Olduk
Aslında yeterince ünlüyüzde
Sonunda bir teklif geldi
Takımın içler acısı hali
İlk maça çıkıyoruz
Takımın beyni
12. Hafta
İspanya Kupası 4. Tur 2. Ayak
Ölmüştüüü
13. Hafta
Avrupa Ligi K Grubu 5. Maç
14. Hafta
Takıma şöyle bir baktığımda çok fazla yaşlı var.Takımın gol olarak bir sorunu yok fakat defans ve ortasaha kenarlarında sorunları var.Bu sezon kovulmazsak seneye adam ederiz