Gayet iyi başlamışsın. Cardozo transferi de on numara olmuş.
Gayet iyi başlamışsın. Cardozo transferi de on numara olmuş.
TariboWest
Aklimiz Man City macindayken bu macida elimizden kacirdik.
Gazeteci - Yaya Toure'yi nasil durduracaksin ?
ME - NECIP !
Elimizden kacirdik City'yi. Necip icin dediklerimle cocuk fazla gaza gelmis kirmiziyi yedi
Fenerbahçe çok ciddi transferler yapmış valla. Bu yıl çok zorlarlar seni![]()
City maçı kötü olmuş. Kendi kendimizi yakmışız.
Dipnot: ingiliz takımlarına karşı özel bir stratejin var mı yoksa kendi futbolunu oynamaya devam mı hocam?
Evde oynadigimiz maclarda kendi futbolumuzu oyniyacagiz, onlem almakla basarili olamadik bari kazanmaya calisalim maclarimizi.
Juveyi evde yenebilirim diye dusunuyorum, Olympiakosuda yenersek puanimiz 8 olur. Son mac City ile, buyuk ihtimal garantilemis olurlar ve bize karsi olan maci fazla ciddiye almazlar. Ingilteredende puan alabiliriz
Cok iyi bir futbol sergilemiyorduk ve bugunde oyle devam etti. Milli mac arasi var ve bizim kendimizi toparlamamiz lazim. Futbolumuzu yukseltmemiz lazim yoksa sampiyonluk cok uzak bir hayal
Italya deplasmani oncesi biraz moral bulduk. Fazla tempoyu yukseltmeden oynasakta 3 puani 3 gol ile almasini bildik.
3-5-2 ve 5-2-2 karisimi bir formasyon ile oynuyor Juve ve ben boyle acaip sistemlerle oyniyan takimlara karsi hic bir varlik gostermiyorum. 1 gol yine az yedik diye dusunuyorum, averajlara kalirsa isimiz iyi bir skor diyebiliriz.
Net pozisyonlari biz kacirdik, bunlari kacirirsanda Fenerbahce kendi sahasinda affetmez !
Bir kac mac yaptim ve sonuclari toplu paylasiyorum.
Sampiyonlar liginde durumumuz kotu bir hal aldi diyebilirimMan City Yunanistanda Olympiakosa yenildi ! Sansina felanda degil, Yunanlar Ingilizleri perisan etti.
Evde Olympiakosu yenersek 1 puan onlerine geciyoruz ama o bile yeterli olmiyabilir. Man City'yi perisan eden Juveyida Yunanistanda yener. Bu hesaplar Europa icin, SL'de devam edebilecegimizi sanmiyorum hatta imkansiz.
Ligde fena ilerlemiyoruz, seri galibiyetler almaya basladik ama Galatasarayin puan kaybedecegi yok gibi. Biz sampiyonlugun en buyuk adayini Fener olarak goruyorduk ama yanlis gormusuz, Galatasaray cok saglam ilerliyor.
Maca cok iyi basladik, sagli sollu ataklar yaptik ve 20ci dakikada golu bulduk. Iki icinde yuklendik ve onuda ilk yari sonlarina dogru bulduk. Ondan sonrasi bizim icin kabus olabilirdi, ilk yari bitimine saniyeler kala golu yedik ve moralmen coktuk. Ikinci yarinin basinda Yunanlar beraberligi yakalayinca ahada avrupa maceramiz biter dedim. Tek care dogru oyuncu degisikliklerini yapmakti ve onlarida yaptik galip geldik.
Juve ve Man City diger macta berabere kaldilar. Yani son mac deplasmanda supriz yapip Man City'yi yenersek SL'de devam ederiztabi zor bir ihtimal
Lider Trabzonda kaybolduistedikleri hic birseyi yaptirmadik, sahada biz vardik ve biz oynadik. 2 gol az attik Galatasaraya
Rize deplasmani kolay gecti. Butun oyuncularin oynama firsati oluyor ve boylece butun oyunculari hazir tutuyoruz.
Ingiltereye gidecek kadroyu belirlemek zor olacak, oyniyacak 11'i belirlemek dahada zor olacak.
Takimimiz hazir. Man City'den alinacak bir galibiyet bizi ust tura tasiyacak bunun bilincindeyiz. Onun icin kazanabilecek kadroyu sahaya surecegiz.
Duran toplara calistik, hem defansif hem ofansif acidan umarim faydalarini goruruz bu macta.
Hedef ilk yari gol yememek
Golun gelecegi yok, Juve onde 3'cu olmamiz garanti
CANLI
DK 85
Golu yemedik ve maci bu dakikaya kadar getirdik. 85 dakikada MAN CITY oynadi biz izledik, simdi sadece 5 dakika oynamamiz lazim !!!
YOK BOYLE BIRSEY !
SANOGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
HAKEM 3 dakika uzatti maci.
Ilerde sadece Sanogo'yu biraktik, 2 dmc 3 mc var. Butun MC'ler top kapma gorevi verildi.
#direnTRABZON
Sabir ettik, onlarin top ile oynamasina izin verdik ama kalemizede yaklastirmadik, dizilisimiz onlarin ofansif oyuncularini durdurmak icindi. 3amc'leride varlik gosteremedi cunki herzaman onunde 3 adam ile pres yapiyorduk.
Isi bitirmek icin son anlari sectik, kumarimizi oynamamiz lazimdi. Ucunculugun garanti olmasi bizi rahatlatmisti simdi ikinciligi alma sirasi dedik ve oyuna Tunayi aldik. Ofansif 4 futbolcu ile deplasmanda MAN City'ye karsi oynuyorduk.
VE SANOGO 89'da sahneye cikti ve bizi ikinci tura cikaran golu getirdi.
bu saaten sonra kim gelirse gelsin, kaybedecek hic birseyimiz yok !
Sali gunu City ile mac yaptik
Persembe gunu Marastaydik ve kazandik
Pazartesi gunu Trabzonda Kayseri ile oyniyacagiz.
6 gunde 3 mac yapacagiz ve yorgunuz. Umarim Kayseri macini kazaniriz.
Man City Çoook iyi olmuş.![]()
Ligde tirmanis devam ediyor, onumuzde kimse duramiyor
Kupada yolumuza devam ediyoruz. Bu sene yine alacagiz o kupayi
Sociedad
Shakhtar veya Sporting ciksa ne guzel olur.
man utd geldi sölimhocam fener naptı sonuncumu
Normalde bende direk Man'U derdim, onceki biten kariyerlerime bakilsin her sezon Man'U ile karsilastigim gorulur.
Ama ne benim istediklerin nede ManU geldi.
HahahCity maçı efsane olmuş. Taktiksel değişikliğin meyvesini almışız resmen
Sanırım Napoli geldi elemelerde, öye düşünüyorum![]()
Lyon ile eslestik.
Lyon , United, Ajax ve Prague'li gruptan 15 puanla birinci cikti. Yani isimiz zor![]()