Şahsen bende online oyununa kadar açıldı, güncellenmeyenler steam kapatıp açsınlar.
Şahsen bende online oyununa kadar açıldı, güncellenmeyenler steam kapatıp açsınlar.
22 mb lık güncellleme indi fakat oyun açılmıyor şöyle bir hata alıyorum.
warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
oyun dosyalarını dogrulamam söyleniyor doğruluyorum fakat hala giremiyorum yardımcı olabilecek ?
22 mb'lık bir indirme oldu. Açıyorum bakalım oyunu. Editör yayınlanmış, onu indiriyorum şimdi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Steam Workshop da açıldı içinde DarkSkin falan var.
playstoredan aldım arkadaşlar ama editor falan çıkmadı bende napmam gerek
sanırım olay şu; ikili kod alanlara editör ve resource archiver da geldi, tek kod alan bizlere ise sadece küçük update geldi. miles bir yazısında da editörü ayrı satacağını ve 4.5 euro karşılığıı verileceğini yazmıştı. diğer kodun bunla bir alakası olabilir. ve bende de sürüm halen 14.1.1 görünmekte
bende oyun açılmıyor. steam sunucuları fm 2014 isteğinizle ilgilenemicek kadar mesgul diye bi hata verdi hata kodu![]()
Bende hala 14.1.1 ve online bölümü de açılmış değil oyunda. Steam'i kapatıp açtım 54 kb'lık güncelleme çıktı o kadar. Oyunu gittigidiyor'dan almıştım ne yapmam lazım? Kazıklanmadık umarım.
sanalsaraydan aldım korkmaya başladım !
ben de playstore'dan almıştım. 2. kodu girmeme gerek kalmadan tam sürüme geçti. update yapamayan arkadaşlar steam'i kapatıp açıp bir daha denesinler. bende öyle oldu.
Arkadaşlar ben editör ve resource archiver inmiyor playstoredan almıştım 2 tane key vermişlerdi.Neden olabilir?
playstore dan alan arkadaşlar editor falan çıktımı ?
editor ve resource archiver indiriyorum şu anda...playstore'dan aldım.indirme yerini bilmeyen arkadaşlar için library/tools içinde ararsanız football manager editor bulabilirsiniz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
aldığımız kodu tekrar girdim ürün etkinleştir diye, zaten yüklü dedi ileri bastım, indirilebilir içerik 43 mb yazdı devam ettim ama inen bişey yok bekliyorum halen.
Dark Tema'yıda ekledim oyunuma. Uykusuz geceler beni bekler.
Şimdi tek kodu olanlar mı sıkıntı yaşıyor
oyuna giriyorum ne güncelleme diyor nede baska birsey...sürüm hala 14.1.1...oyuna sag tıkladıgımda indirilebilir iceriklere bakıyorum bos cıkıyor...oyunu aral gameden aldıgım icinmi oyledir anlamadım hiçbirsey...![]()