Harrisin profiline göre beklenilmeyecek performans başarılar hocam harrise saygılar adam king![]()
Harrisin profiline göre beklenilmeyecek performans başarılar hocam harrise saygılar adam king![]()
Everton'a 10 kişi ile 2-1'den maçı çevirmesini bildik takımda Ali Adnan , Harris ve Enes birbirleri ile inanılmaz uyumlu oynuyor bu arada son rütuşlarıda yaptım yarın seri şekilde paylaşıma başlıycaz bakalım
Spoiler: Bilgi
Everton maçı önce lig kupası vardı full genç takım çıkardım onlarda maçı penaltılara kadar taşıdılar toplamda 25 penaltı atışı kullanıldı
Ben Harris'i kariyerin başında tanıtmıştım profili paylaşarak alttaki gibi yani daha o zamanlar nasıll deli bir topçu olacağı belliydi zaten Cesur yürek diye bir caps yapmıştım ona şuan Harris'i oyundaki hiç bir futbolcuya değişmem çok emeğim varteşekkürler bu arada
Spoiler: Harris 2013
Spoiler: Cesur Yürek Harris 2015
Bu Türklerden ilki Servet olsun![]()
Harris baya çılgın atıyor gizli özellikleri iyiymiş demek ((:
Sene 2015 özelliklerine bakmadan teklif göndericem eğer maaşda anlaşırsak söz alıcam
Gizliden ziyade zihinsel özellikleri çok iyi teknik özelliklerinde de serbest vuruş , penaltı ve şut özelliği çok iyi frikikten ve uzaktan affetmiyor
Teşekkür ederim![]()
Hayırlı olsun halil hocam. Bakmıyordum pek kariyer kısmına görünce seni baştan sona okudum=)
Harris'ten dunya stari yaratican bu gidisle![]()
halil hocam biraz seri yav bir an önce premier lige çıkalım buralar sana hafif geliyo![]()
Grafiklere bayılıyorum bütün maçları yenilsen bile bu grafikleri izlemek için takip edebilirim.
Valla türklerden gelirse Servet gelsin![]()
Harris aşmış ya
![]()
Sindire sindire gitmek sanırım en iyisi ama bugün yarın daha hızlı gider , aslında birazda mecburiyetten yavaş gidiyorum Photoshop'da düzenleme yapmak kolay değil dün biraz işimi kolaylaştıracak şeyler yaptım
Bütün maçları yenilsem bu grafikleri yapmak içimden gelir mi sencesağol bu arada Görkem
Harris fena akşam bakıcam Servet'e gelirse alıcaz artık
iyice sinema yerine dönmüş buralarda ligde de ilk 6 olur diyorum ben![]()
Sağlam bir mentor olur bundan hacı (:
Agir Abii.. hayirli olsun![]()
Koy santrafora oynasın 4 bitiricilik
O kadar ikna ettik şimdi de çalışma izni çıktı(çıkmadı) vay be..
![]()
İçerde puan vermediğmiz sürece premier lige drek bile çıkabiliriz. zira ingiltere de deplasmanda puan çıkarmak oldukça zor oluyor yani her takım her takıma tökezleyebilir içerde 23 maçta 17 civarı galibiyet çıkarırsak direk premier ligdeyiz
Yenilmeme alışkanlığı kazanırsa takım Premier Lig garantiEvde kazan, zor deplasmanlarda defans yap en azından 1 puan al bu iş olur
![]()