Üzülme, Chelsea deplasmanda takılabilir Plzen veya Malmö'ye.Ben hala grubu 1.bitireceğini düşünüyorum.
Ligde de PSV erken kopmazsa 2li bir yarış olacağını düşünüyorum.![]()
Üzülme, Chelsea deplasmanda takılabilir Plzen veya Malmö'ye.Ben hala grubu 1.bitireceğini düşünüyorum.
Ligde de PSV erken kopmazsa 2li bir yarış olacağını düşünüyorum.![]()
Plzen karşısında rahat kazanmışız. Dediğim gibi rahat çıkacağız gruptan.
Grup çok güzel gelmiş , rahat çıkacağız .
Hedefler nedir ŞL'de bu sezon ?
Spoiler: Ajax 0-2 Chelsea
Spoiler: Chelsea 0-2 Ajax
Son 2 haftanin fiksturu:
Deplasmanda yenmişin keşke evinde de yenilmeseydin çok güzel olacaktı ama sağlık olsun bu gruptan rahat çıkarsın.
Iki macta en azindan 3 puan aldik, bu da iyidir. En cok Malmo macina uzuldum, orda puan kaybetmemeliydik iste simdi nasil da degerli oldu o kaybettigimiz 2 puan
Artik son 2 macimizi kazanmaliyiz. Chelsea'de bir macta yenilirse veya iki macta da berabere kalirsa cok iyi olacak![]()
Danışıklı dövüşmü yapıyosunuz Chelsea'yleen azından berabere kalabilseydik evimizde iyi olacaktı, gruptan zaten çıkıyoruzda keşke 1. çıkabilseydik
Spoiler: Lig Maclari
Spoiler: Hollanda Kupasi
Feyenord maçından sonra PSV'yi dağıtmışız, harika gidiyoruz, büyük bir sürpriz olmazsa bu yıl rahatlıkla şampiyon oluruz.![]()
Lig her zamanki gibiŞL de bence Chelsea maçları güzel.
Spoiler: Ajax 3-1 Malmo FF
PSV bu sezon rakip olur dedik ama fıs çıktı herifler daha şimdiden 12 puan fark koyduk. Bakalım ŞL de gruptan çıkınca ne kadar gideceğiz orası daha ilgi çekici![]()
Birinci bitiren takımlardan bizim dişimize göre takım var mı? Umarım iyi bir kura şansıyla uygun takımı çekeriz.![]()
Gruptan çıktık diğer 1.lere bakalım kimler var
Maçlar çok güzel umarım 1.turda dişine göre bir rakip gelir![]()
kardeşim ajaxı bırakıp normal bir takım al da yorum da bulunalım![]()
Spoiler: Lig Maclari
Spoiler: Puan Durumu
Spoiler: Hollanda Kupasi
Spoiler: Diger Eslesmeler
Biraz zor ama Barça, Bayern kadar zor takımlarda çıkmamışKolay gelsin PSG karşısında.
Grup sonrası hemen PSG gelmeyeydi iiydi
Bu sene alıcaz öcümüzü roni korkmak yok saldırıcaz !
Spoiler: Yeni Transfer
Spoiler: Transfer Gecmisi
Spoiler: Halil Ibrahim Guzelis
Spoiler: Pilot Kulup