valla ben o dns ile giremedim.
http://internetisfreedom.com/tr cyberghost u burdan indirip kurarsan girmesi lazım
netin hızına bi etkisi olmaz demi?
çok sağolun.
benim verdiğim programdan şimdi giriş yaptım yavaşlatma filan yapmadı haberiniz olsun romanya üstünden bağlandım gayette hızlı
![]()
bu ne rezilliktir arkadaş böyle ya. yazık ülkeme
Beyler bu twitter yüzünden dns'yi değiştirdim; ama bu defa da bağlantı hızı acayip yavaşladı. Tekrar eski dns'ye döndüm, yine değişmedi hız. Bütün sitelerde böyle üstelik, tek bir site için de geçerli değil yani.
VPN programı kullanan kullanan arkadaşlar o etkinken alışveriş yapmamaya dikkat etsinler bence. Tehlikeli olabilir. CyberGhost sanırım bağlantı hatası veriyormuş. Ben de indirdim, denedim 2-3 kez bağlanmayı ama olmadı. Şu an nedir durumu bilmiyorum. DNS'e güvenmeyin, şimdi açar, birazdan o da açmaz. IP'den engelliyorlarmış, DNS çare değilmiş. Teknik bilgim çok iyi olmadığı için sağdan soldan duyduklarımı yazdım. Bilenler daha açık yazarlarsa daha faydalı olur.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aktivasyonu falan hallettim. Deneyip giremeyince, ekşi'de birisi ile de bağlantı sıkıntısının başkalarında da yaşandığı ile ilgili yazıştıktan sonra vazgeçtim. Ben twitter kullanmıyorum zaten, o yüzden en azından şimdilik büyük sıkıntı yok. Sadece ekşisözlük'te falan gördüğüm paylaşımları merak edip açıyorum o kadar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Google Chrome kullananlar için ZenMate var, ücretsiz kurabilirsiniz. Kolay bir şekilde sunucularını değiştirebilirsiniz. Twitter'a girmekte sorun yaşamazsınız.
...
Bu ZenMate benim interneti acayip yavaşlattı. Mehmet abi senin Zenmate'te iyi mi ne diyorsun ?
Bende iyi valla beyler. Az önce pc'yi açtım, bağlanmıyordu hiçbir siteye; ancak dns'yi otomatik seçince eski haline döndü. Zenmate aktif ve bağlantım iyi yani kısacası.
Adamlar anlayana kadar şu siteyi kullanabilirsiniz.
https://tweetdeck.twitter.com/
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
sene 2014, çektiğimiz şu rezilliğe bak![]()
21. yy da kitap yakmak gibi birşey bu, güzel söylemiş eski pm. Bizim kitap yakma olayımız çok eski değil gerçi, batı bunu ortacagda bırakmıştı![]()
Twitter vakasıyla pek ilgisi yok ama yeni konu da açsam mı bilemedim doğrusu o yüzden var olandan devam edeyim dedim.
Suriye ile savaşa an meselesi. TSK , Suriye'nin savaş uçağını sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle düşürdü. Başbakan bunu marifetmiş gibi Kocaeli mitinginde çığıra çığıra söylerken de Suriye'de ölen insanlara ağıtlar yakan pek muhterem AKP seçmeni çılgınlar gibi alkışladı.
Yorumsuz.
1 haftadır dedikodusu vardı, gerçek oldu. Seçimi sabote etmek için suriye ile savaş oyunlari oynanabilir, umarız TSK oltaya gelmez deniyordu. henüz uçağı düşüren hakkında net bilgi yok ama haberturk daha ilk dakikada TSK yaptı dedi. Ne olacak bakalım gidişat.
Edit: haber kesinleşmiş, yazık.
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 23.Mart.2014 at 17:29
Meydanlarda savaş çığırtkanlığı yapıp alkış alan bir başbakanımız olduğu sürece bu tarz olaylara hazırlıklı olmalıyız Aytaç abi. Yapacak bir şey yok ..
Suriyeli pilot paraşütle kurtulmuş.
Bu arada kız arkadaşım anlattı bunu. mitinge gitmek için yengesine 300 lira vermek istemişler ve otobüse bindirmek istemişler. akp mitingi için.
FM Gazetesi