Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 382 sonuç

Konu: Gücün Simgesi " GALATASARAY " | B.Yıldırım / 5.Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Bruma'ya verilen senelik ücret değil mi 3,5 ?
    Hayır 4m€

Spoiler: CL MAÇLARI 

BU SEZON SONUNDAKİ DÜNYA KATSAYI VE KULÜP SIRALAMALARI

Dünya Çapında bir kulüp olduk artık. Birçok devi de geride bırakmış bulunuyoruz şuanki sıralamada.

Dünya genelinde itibarımız da arttırarak 6.sıraya kadar yükseldik.

Bu sezon finansal açıdan da oldukça karlı bir yılı geride bıraktık. Mali Fair Play'de yaklaşık 63m€ kar elde ederken, ortaya çıkan ciro ise yaklaşık 245m€ oldu.

Lisanslı ürün satışlarında ise patlama yaşandı ve oradan da iyi bir gelir kapısı elde ettik.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Benim hesabım yanlışmış, yalnız senin tüm sorunun ne biliyor musun yenildikten sonra şeyi kurtarmak için saldırdığın taktiği her iki maçlarda da kullanmaman eğer tüm maçlara o sistem ile çıksak böyle acı bir şekilde elenmezdik
    Kimler kimler Dünya Çapın'da olmuş biz mi olmayacaktık baksana ipini koparan listede ^^

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Benim hesabım yanlışmış, yalnız senin tüm sorunun ne biliyor musun yenildikten sonra şeyi kurtarmak için saldırdığın taktiği her iki maçlarda da kullanmaman eğer tüm maçlara o sistem ile çıksak böyle acı bir şekilde elenmezdik
    Kimler kimler Dünya Çapın'da olmuş biz mi olmayacaktık baksana ipini koparan listede ^^
    Yenildikten sonra ki rövanş maçlarında da aynı taktikle oynamaya devam etti. Yani taktikte değişikliğe gitmedim. İlk maç ve ikinci maç arasındaki fark deplasman-ev sahibi psikolojisiniden başka birşey değil yani. Bir de takım konuşmasının da bayağı bir etkisi oluyor ki, kendi evimizde rakipleri perişan ettik

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Bu sene olmadı. Sağlık olsun Artık dünya çapında bir kulüp olduk.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Her sene kazanacağız diye bir şey yok forma satışları da patlamış ama bence daha çok kardeş kulüp bulmalısın çoğunlukla hiç tanınmadık ülkelerden. Böylece forma satışlarındaki artış tavan yapabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

CİMBOM'DA AYRILIKLAR KAPIDA !

Türkiye ve Avrupa şampiyonu Galatasaray'da adeta yaprak dökümü yaşanıyor. 2 önemli yıldızını takımdan yollayan kulüp için bu ayrılıkların daha da devam edebileceği iddia edildi.

ALBERTO GİLARDİNO, ZULTE WAREGEM İLE ANLAŞTI

Takımın başına geçtiğimizde beraberimizde getirdiğimiz İtalyan yıldızdan 3 sene boyunca muazzam bir verim aldık. Fakat bu sezon vasatın altında kalan performansı ve ilerleyen yaşı nedeniyle kendisi ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu yaşta bir oyuncudan kar elde etmeyi beklemiyorduk. Zaten sonuç olarak onun gibi bir oyuncu için sudan ucuz bir fiyata Belçika Birinci Lig ekiplerinde Zulte Waregem ile 275bin€ karşılığında anlaştık.

" SİYAH RONALDO " REKOR BİR TRANSFER BEDELİYLE MANCHESTER UNITED'DA !

Genç yıldızımızı sonunda bizden ayırmayı başardılar Bu sezon sergilediği futbolla, taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan Portekizli starımız artık Premier Lig'de forma giyecek.

Bruma ayrılırken de bize olan minnettarlığını da dile getirmekten çekinmedi ;

" Siyah Ronaldo " olarak lanse edilen Bruma, tıpkı vatandaşı Cristiano Ronaldo gibi kulübünde parlayıp Manchester United'a transfer oldu. Gelişimi ve kariyerindeki yönlenme bakımından da kendisine takılan bu lakabı da tescilletmiş oldu.

50M€ peşin parayla bu transferi bitirmiş olduk İngiliz ekibiyle. Aynı zamanda bu transfer, kulübümüz adına "transfer geliri rekoru" oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Bu sene olmadı. Sağlık olsun Artık dünya çapında bir kulüp olduk.
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Her sene kazanacağız diye bir şey yok forma satışları da patlamış ama bence daha çok kardeş kulüp bulmalısın çoğunlukla hiç tanınmadık ülkelerden. Böylece forma satışlarındaki artış tavan yapabilir.
    Yorumlar için teşekkürler. Galatasaray'ımızı en iyi şekilde yönettiğimi ve güzel işlere imza attığımı düşünüyorum

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Emeklerin için teşekkürler. Kendineiyi bak Bruma :'(

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Reyizzzzz gitmiş :///
    Bruma'nın parasıyla 50 takım kurulur heyt be şimdi yıldızları bekliyoruz ^^

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Bruma çok iyi bir futbolcu ama 50Milyonada satılması gerekiyordu Transfer bütçesi uçmuştur heralde Ve profilini alabilirmiyim

Manuya iyi çakmışız siyah inciyi, ama reyiz gitmiş.. en azından emekli edip antrenör kadrosuna katsaydık hoca

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

İyi para kaldırmışız
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Emeklerin için teşekkürler. Kendineiyi bak Bruma :'(
    Reyizzzzz gitmiş :///
    Bruma'nın parasıyla 50 takım kurulur heyt be şimdi yıldızları bekliyoruz ^^
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Bruma çok iyi bir futbolcu ama 50Milyonada satılması gerekiyordu Transfer bütçesi uçmuştur heralde Ve profilini alabilirmiyim
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Manuya iyi çakmışız siyah inciyi, ama reyiz gitmiş.. en azından emekli edip antrenör kadrosuna katsaydık hoca
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    İyi para kaldırmışız
    @Leonadias, Reyizi mecburen yolladık takımda 4 forvet vardı Nelson ve Enes takımın as forvetleri Burak ve Reyiz arasında bir seçim yapmamız lazımdı. Yabancı olmasının dezavantajıyla Gilardino ile yollarımızı ayırdık.

@RagnarLothrbrok, emekli olana kadar yedekte beklesin istemedim açıkçası. Onun gibi bir oyuncuyu yedek bırakmak olmazdı. Enes de profil olarak uçuşa geçti, muhakkak onu oynamam gerek artık. Nelson da yeni katıldı takıma ve gözde oyuncularım arasında. Bu yüzden Reyizz ile yolları ayırdık

@egebartu, iki tane profil paylaşıyorum. Biri oyun başındaki diğeri de şimdiki profili ;

4 sene boyunca üzerine titrediğim bir oyuncu oldu Bruma. Ne yalan söyleyeyim diğer mevkidaşlarından zaman zaman kayırdığım da oldu kendisini. Fakat sonuçta bir süperstar yarattık diyebiliriz sanırım

Teknik gelişiminin yanında, mental ve fiziksel olarak da gayet iyi gelişti. Değerini de 11'e katladı bu süreçte ve Avrupa'nın önemli oyuncuları arasına adını yazdırdı. Premier Lig'de bizde gösterdiği performansın 2-3 katını göstereceğine eminim.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Tebrikler çok iyi gelişmiş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Tebrikler çok iyi gelişmiş
    İstemeye istemeye sattık kendisini fakat daha büyük bir oyuncu olması için bu gerekliydi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

- YENİ SEZON -

FİNANS

Bruma ve diğer isimlerin satışından sonra mevcut bütçemiz 50m€ seviyesinden 96m€ seviyesine yükseldi.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İyi kombine satmışsın. Yalnız sponsorluk paraları az gibime geldi. Daha yüksek olmasını beklerdim.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Finans çok iyi
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    İyi kombine satmışsın. Yalnız sponsorluk paraları az gibime geldi. Daha yüksek olmasını beklerdim.
    Oyunun en büyük sorunu o , onca başarı yakalıyorsun 5M sponsorluk yapıyorsun hiç gerçekçilik payı yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Finans çok iyi
    Oyunun en büyük sorunu o , onca başarı yakalıyorsun 5M sponsorluk yapıyorsun hiç gerçekçilik payı yok.

Yorumlar için sağolun dostlar

Bu sezon pek fazla transfere gerek duymadık. Eğer dünyanın ileri gelen kulüplerinden birisi olmak istiyorsak, finansal politikamızı da akıllıca planlamamız gerek. Transfer sezonunun ardından kasamızda 101m€'luk bir meblağ oluştu. Herhangi bir harcama da yapmadık bu parayla, ilerleyen zamanlarda yatırım amaçlı kullanacağız

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

- HAZIRLIK KAMPI -

Almanya'da yaptığımız hazırlık kampı boyunca, geçen sezon da olduğu gibi takımı yardımcım Tassotti'ye emanet ettim. İyi de hazırladı takımı. Kamp sonrasında elde ettiğimiz raporlar ve değerlendirmeler doğrultusunda yeni sezon planını da kafamızda büyük ölçüde şekillendirdik.

Kimin gideceği, kimin geleceği vs. planlanan doğrultuda transfer sezonuna girdik ve yeni sezon kadromuzu da oluşturduk.

TRANSFER GEÇMİŞİ

Bu sezon kadromuza kattığımız 4 ismin 3'üyle zaten geçen sezondan anlaşmıştık. Levin Öztunalı transferi de son dakikada gerçekleşti. Arda Turan'ın uzun süreli sakatlanması ve Hamit Altıntop'un sezon sonu emekli olacağı haberlerinden sonra çok yönlü bir oyuncuyu kadromuza katma ihtiyacı duyduk. Levin de bunun için biçilmiş kaftandı.

Bu arada transferin son gününde Karim Benzema kapımızdan döndü. Menajerler tarafından 1.8m€'ya bize önerilince kaçırmak istemedik fakat sonradan takımda 4 forvet var ve 2'si yabancı olduğu için son anda transferinden vazgeçtik.

" SÜPER KUPA'NIN SÜPER TAKIMI "

Yeni sezona klasik başlangıcımızı yaparak başladık. 6.kez üst üste TFF Süper Kupa'yı müzemize götürdük.

TÜRK FUTBOLUNUN YENİ STARI : " SİNAN GÜMÜŞ "

Geçen sezonu Kayserispor'da kiralık geçiren genç oyuncumuz, oldukça iyi geliştirdi kendini ve as takım seviyesine geldi. Milli Takıma'da kazandırdık kendisini

Abdurrahman elinde patladı sanırım, bruma yapamadık galiba onu. Bu sezon hedef 2012-13 ün bayerni olmak olsun hocam.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aslında Benzemanın sayesinde forma satışlarını artıra bilirdin. Ama yinede sen bilirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Tasotti'yi de ben yeni aldım iyi adam
    Levin hiç sırıtmıyor standartının altına hiç düşmedi sene başında almıştım memnunum sende de aynı sırıtmadan oynayacağından şüphem yok klasik Süper Kupa işte

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Klasik başlangıcımızı yapmışız yapılan transferler faydalı olacak gibi duruyor Tavşanlı Linyitspor'dan aldığın oyuncun regen galiba profilini paylaşabilir misin?

Sinan fena patlama yapacakmış gibi duruyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Abdurrahman elinde patladı sanırım, bruma yapamadık galiba onu. Bu sezon hedef 2012-13 ün bayerni olmak olsun hocam.
    Elimizde patladı diyemeyiz. Kendisini geliştiremedi ya da biz geliştiremedik. Yaşı da satmamızda önemli bir etken oldu, 25 yaşında ve artık gelişmeyeceğini düşündük, yolladık takımdan. Ayrıca bedelsiz kadromuza katmıştık kendisini, bonservisiyle satarak 3.3m€ kar elde ettik.

Aslında Benzemanın sayesinde forma satışlarını artıra bilirdin. Ama yinede sen bilirsin.
    Benzema'nın olası transferi, Enes'i ve yeni transferimiz Oliveira'yı gözden çıkartmak demekti. Bu sezon bu ikiliden gol show beklediğim için böyle bir girişimde bulunmadık

Tasotti'yi de ben yeni aldım iyi adam
    Levin hiç sırıtmıyor standartının altına hiç düşmedi sene başında almıştım memnunum sende de aynı sırıtmadan oynayacağından şüphem yok klasik Süper Kupa işte

Tassotti adamdır, candır

Levin iyi bir alternatif oldu orta sahaya.

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Sinan fena patlama yapacakmış gibi duruyor.
    İnşallah

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Klasik başlangıcımızı yapmışız yapılan transferler faydalı olacak gibi duruyor Tavşanlı Linyitspor'dan aldığın oyuncun regen galiba profilini paylaşabilir misin?
    Transferde genç oyunculara yöneldik her zaman ki gibi. İrfan Aygün'de her ne kadar DNAlarıyla oynanmış olsa da iyi bir Türk regen

( Arda Turan'dan özel eğitim alıyor. )

Bu sene ki UCL grubumuz ;

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Grup Güzelmiş Sinanıda güzel geliştirmişsin

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Arda adam yapar onu (:

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Arda sakatlanmasa eğitim iyi giderdi ama pek bir şey öğrenemeyecek gibi duruyor basit bir grup çekmişiz rahat çıkacağımızı düşünüyorum.

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri