Benim hesabım yanlışmış, yalnız senin tüm sorunun ne biliyor musun yenildikten sonra şeyi kurtarmak için saldırdığın taktiği her iki maçlarda da kullanmaman eğer tüm maçlara o sistem ile çıksak böyle acı bir şekilde elenmezdik
Kimler kimler Dünya Çapın'da olmuş biz mi olmayacaktık baksana ipini koparan listede ^^
Yenildikten sonra ki rövanş maçlarında da aynı taktikle oynamaya devam etti. Yani taktikte değişikliğe gitmedim. İlk maç ve ikinci maç arasındaki fark deplasman-ev sahibi psikolojisiniden başka birşey değil yani. Bir de takım konuşmasının da bayağı bir etkisi oluyor ki, kendi evimizde rakipleri perişan ettik![]()
Bu sene olmadı. Sağlık olsunArtık dünya çapında bir kulüp olduk.
Her sene kazanacağız diye bir şey yok forma satışları da patlamış ama bence daha çok kardeş kulüp bulmalısın çoğunlukla hiç tanınmadık ülkelerden. Böylece forma satışlarındaki artış tavan yapabilir.![]()
CİMBOM'DA AYRILIKLAR KAPIDA !
Türkiye ve Avrupa şampiyonu Galatasaray'da adeta yaprak dökümü yaşanıyor. 2 önemli yıldızını takımdan yollayan kulüp için bu ayrılıkların daha da devam edebileceği iddia edildi.
ALBERTO GİLARDİNO, ZULTE WAREGEM İLE ANLAŞTI
Takımın başına geçtiğimizde beraberimizde getirdiğimiz İtalyan yıldızdan 3 sene boyunca muazzam bir verim aldık. Fakat bu sezon vasatın altında kalan performansı ve ilerleyen yaşı nedeniyle kendisi ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu yaşta bir oyuncudan kar elde etmeyi beklemiyorduk. Zaten sonuç olarak onun gibi bir oyuncu için sudan ucuz bir fiyata Belçika Birinci Lig ekiplerinde Zulte Waregem ile 275bin€ karşılığında anlaştık.
" SİYAH RONALDO " REKOR BİR TRANSFER BEDELİYLE MANCHESTER UNITED'DA !
Genç yıldızımızı sonunda bizden ayırmayı başardılarBu sezon sergilediği futbolla, taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan Portekizli starımız artık Premier Lig'de forma giyecek.
Bruma ayrılırken de bize olan minnettarlığını da dile getirmekten çekinmedi ;
" Siyah Ronaldo " olarak lanse edilen Bruma, tıpkı vatandaşı Cristiano Ronaldo gibi kulübünde parlayıp Manchester United'a transfer oldu. Gelişimi ve kariyerindeki yönlenme bakımından da kendisine takılan bu lakabı da tescilletmiş oldu.
50M€ peşin parayla bu transferi bitirmiş olduk İngiliz ekibiyle. Aynı zamanda bu transfer, kulübümüz adına "transfer geliri rekoru" oldu.
Emeklerin için teşekkürler. Kendineiyi bak Bruma :'(
Reyizzzzz gitmiş :///
Bruma'nın parasıyla 50 takım kurulur heyt be şimdi yıldızları bekliyoruz ^^
Bruma çok iyi bir futbolcu ama 50Milyonada satılması gerekiyorduTransfer bütçesi uçmuştur heralde
Ve profilini alabilirmiyim
![]()
Manuya iyi çakmışız siyah inciyi, ama reyiz gitmiş.. en azından emekli edip antrenör kadrosuna katsaydık hoca
İyi para kaldırmışız![]()
ADANA DEMİRSPOR
@Leonadias, Reyizi mecburen yolladık takımda 4 forvet vardı Nelson ve Enes takımın as forvetleri Burak ve Reyiz arasında bir seçim yapmamız lazımdı. Yabancı olmasının dezavantajıyla Gilardino ile yollarımızı ayırdık.
@RagnarLothrbrok, emekli olana kadar yedekte beklesin istemedim açıkçası. Onun gibi bir oyuncuyu yedek bırakmak olmazdı. Enes de profil olarak uçuşa geçti, muhakkak onu oynamam gerek artık. Nelson da yeni katıldı takıma ve gözde oyuncularım arasında. Bu yüzden Reyizz ile yolları ayırdık
@egebartu, iki tane profil paylaşıyorum. Biri oyun başındaki diğeri de şimdiki profili ;
4 sene boyunca üzerine titrediğim bir oyuncu oldu Bruma. Ne yalan söyleyeyim diğer mevkidaşlarından zaman zaman kayırdığım da oldu kendisini. Fakat sonuçta bir süperstar yarattık diyebiliriz sanırım
Teknik gelişiminin yanında, mental ve fiziksel olarak da gayet iyi gelişti. Değerini de 11'e katladı bu süreçte ve Avrupa'nın önemli oyuncuları arasına adını yazdırdı. Premier Lig'de bizde gösterdiği performansın 2-3 katını göstereceğine eminim.
Tebrikler çok iyi gelişmiş![]()
İyi kombine satmışsın. Yalnız sponsorluk paraları az gibime geldi. Daha yüksek olmasını beklerdim.
Finans çok iyi
ADANA DEMİRSPOR
Yorumlar için sağolun dostlar![]()
Bu sezon pek fazla transfere gerek duymadık. Eğer dünyanın ileri gelen kulüplerinden birisi olmak istiyorsak, finansal politikamızı da akıllıca planlamamız gerek. Transfer sezonunun ardından kasamızda 101m€'luk bir meblağ oluştu. Herhangi bir harcama da yapmadık bu parayla, ilerleyen zamanlarda yatırım amaçlı kullanacağız![]()
- HAZIRLIK KAMPI -
Almanya'da yaptığımız hazırlık kampı boyunca, geçen sezon da olduğu gibi takımı yardımcım Tassotti'ye emanet ettim. İyi de hazırladı takımı. Kamp sonrasında elde ettiğimiz raporlar ve değerlendirmeler doğrultusunda yeni sezon planını da kafamızda büyük ölçüde şekillendirdik.
Kimin gideceği, kimin geleceği vs. planlanan doğrultuda transfer sezonuna girdik ve yeni sezon kadromuzu da oluşturduk.
TRANSFER GEÇMİŞİ
Bu sezon kadromuza kattığımız 4 ismin 3'üyle zaten geçen sezondan anlaşmıştık. Levin Öztunalı transferi de son dakikada gerçekleşti. Arda Turan'ın uzun süreli sakatlanması ve Hamit Altıntop'un sezon sonu emekli olacağı haberlerinden sonra çok yönlü bir oyuncuyu kadromuza katma ihtiyacı duyduk. Levin de bunun için biçilmiş kaftandı.
Bu arada transferin son gününde Karim Benzema kapımızdan döndü. Menajerler tarafından 1.8m€'ya bize önerilince kaçırmak istemedik fakat sonradan takımda 4 forvet var ve 2'si yabancı olduğu için son anda transferinden vazgeçtik.
" SÜPER KUPA'NIN SÜPER TAKIMI "
Yeni sezona klasik başlangıcımızı yaparak başladık. 6.kez üst üste TFF Süper Kupa'yı müzemize götürdük.
TÜRK FUTBOLUNUN YENİ STARI : " SİNAN GÜMÜŞ "
Geçen sezonu Kayserispor'da kiralık geçiren genç oyuncumuz, oldukça iyi geliştirdi kendini ve as takım seviyesine geldi. Milli Takıma'da kazandırdık kendisini
Abdurrahman elinde patladı sanırım, bruma yapamadık galiba onu. Bu sezon hedef 2012-13 ün bayerni olmak olsun hocam.
Aslında Benzemanın sayesinde forma satışlarını artıra bilirdin. Ama yinede sen bilirsin.
Tasotti'yi de ben yeni aldım iyi adam
Levin hiç sırıtmıyor standartının altına hiç düşmedi sene başında almıştım memnunum sende de aynı sırıtmadan oynayacağından şüphem yok klasik Süper Kupa işte![]()
Klasik başlangıcımızı yapmışız yapılan transferler faydalı olacak gibi duruyor Tavşanlı Linyitspor'dan aldığın oyuncun regen galiba profilini paylaşabilir misin?![]()
Sinan fena patlama yapacakmış gibi duruyor.![]()
Elimizde patladı diyemeyiz. Kendisini geliştiremedi ya da biz geliştiremedik. Yaşı da satmamızda önemli bir etken oldu, 25 yaşında ve artık gelişmeyeceğini düşündük, yolladık takımdan. Ayrıca bedelsiz kadromuza katmıştık kendisini, bonservisiyle satarak 3.3m€ kar elde ettik.
Benzema'nın olası transferi, Enes'i ve yeni transferimiz Oliveira'yı gözden çıkartmak demekti. Bu sezon bu ikiliden gol show beklediğim için böyle bir girişimde bulunmadık![]()
Tassotti adamdır, candır
Levin iyi bir alternatif oldu orta sahaya.
İnşallah
Transferde genç oyunculara yöneldik her zaman ki gibi. İrfan Aygün'de her ne kadar DNAlarıyla oynanmış olsa da iyi bir Türk regen![]()
Grup GüzelmişSinanıda güzel geliştirmişsin
![]()
Arda adam yapar onu (:
Arda sakatlanmasa eğitim iyi giderdi ama pek bir şey öğrenemeyecek gibi duruyor basit bir grup çekmişiz rahat çıkacağımızı düşünüyorum.![]()