Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
Sayfa 11 / 20 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Hybrid View

Maaşallah. Ligde uzamışız kupaya odaklanalım bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

on sekiz mart bir cehennem
    taraftarı gırtlak keser
    dünya mali neye yarar
    dardanel'le yaşıyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Değişen bi şey olmamış namağlup lideriz hala, mesajda kosta rikanında hocalığını yaptığın için gelmiş abi. Tabi takımda Kosta Rikalı olmayınca anlam verememeleri doğal
    Değişen bir şey olmamış mı Bursa yardım etmezse o zaman kupadan elenme ihtimalimiz vardı. Şimdi Lider çıktık. Ama o zaman daha güzeldi en azından bir stres vardı.
    Aynen Kosta Rikalı olmayınca anlam veremediler. Yani başka takımı izlesem anlarımda kendi gençlerimi izliyorum.
    Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Maşallah. Ligde uzamışız kupaya odaklanalım bence
    Dardanel fırtınası estiriyoruz.
    Quote Originally Posted by devilshand View Post
    on sekiz mart bir cehennem
    taraftarı gırtlak keser
    dünya mali neye yarar
    Dardanel'le yaşıyoruz
    Aman Gırtlak kesmeyelim. Biz en güzel bolca orta keselim. Şu ana kadar tek mağlubiyetimizi deplasmanda Sivas dan aldık. Yakında ikinciside gelecek. Gençler bizi tefe koyup çalacaklar.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    ZTK 6. Maç
    [IMG][/IMG]
    Bursanında 5.maçını kazanması ile ikimizde çıkmayı garantilemiştik. Ve yenilsek bile zaten kurallarda iki takımın aralarındaki maçlar öncelikli olduğu için liderliğimizde garanti idi. Bundan dolayı bende sahaya karışık bir kadro sürdüm. Biraz 19 yaş altı biraz yedek falan gönderdik. Şu anda fikstürümüzün yoğun olmasından ötürü sonucu pek önemsemedim. Ama gençlerimiz yüzümüzü kara çıkarmadılar.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Ve bu arada rakibimizde belli oldu. Beşiktaş-İnegöl ve Manisa ile aynı grupta yer alıp son maçta Beşiktaşa yenilip ikinci olan Gençlerbirliği oldu. Grupta sadece iki kez yenilmiş ve onlarda Beşiktaşa karşı olmuş. Ve beraberliği yok.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hocam bu kariyer miydi senin olan ya, karıştırdım ben iyice çorba oldu her şey.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu takım bu lige fazla Seni direk Süper Lig'e çıkarmaları lazım.

Nesil
    2014

Neyse Beşiktaş gelmemiş en azından % 80 tur favorisi Gençler bakalım sonucu merakla beklenen bir mücadele zaten seninde artık odağın ZTK

Yeni farkettim ben ya adam yedek takımla sivası tekletmiş Abi gençler maçını alıcaz ben inanıyorum !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Adam Bursa'yı ipe dizdi resmen, Gençler ne ki Tur bizim abi sıkıntı yok , ama dikkat et rehavet yapma

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu takım bu lige fazla Seni direk Süper Lig'e çıkarmaları lazım.
    elimden geldiğince geleceğin takımını oluşturmaya çalışıyorum. Umarım başarabilirim.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Neyse Beşiktaş gelmemiş en azından % 80 tur favorisi Gençler bakalım sonucu merakla beklenen bir mücadele zaten seninde artık odağın ZTK
    Aynen ama benim geleceğini düşündüğüm takım Fenerbahçeydi. Hele ki evimizde oynarsak iyi hasılat elde ederdik. Ama olmadı. Elendik.
    Yeni farkettim ben ya adam yedek takımla sivası tekletmiş Abi gençler maçını alıcaz ben inanıyorum !
    Zaten sonuç pek önemli değildi. Elemanlar biraz tecrübe kazansın istedim.
    Adam Bursa'yı ipe dizdi resmen, Gençler ne ki Tur bizim abi sıkıntı yok , ama dikkat et rehavet yapma
    Az kalsın turu geçiyorduk ama olmadı. Artık gelecek senelere bakacağız.
    Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Hocam bu kariyer miydi senin olan ya, karıştırdım ben iyice çorba oldu her şey.
    Aynen hocam bu benim kariyerdi. Bir çok kariyerde dolandığımdan hangisinin olduğunu karıştırman normaldir.
    Gelelim güncellememize.
    [IMG][/IMG]
    Genç delikanlılarımızı yavaştan artık lig maçlarına çıkarmamız gerekiyor. Nasılsa epeyi bir fark attık. 12 maç kaldı ve biz 15 puan fark attık. 5 maç kaybetsek bile pek sıkıntı olmayacaktır.
    [IMG][/IMG]
    ZTK 4. Tur Maçı
    [IMG][/IMG]
    Güçlü rakibimize karşı yine de iyi oynadık. Bu arada resmi maçlarda evimizde hiç yenilmedik. Bize iyi bir tecrübe oldu.

Gençlere penaltılarda boyun eğmişiz ama bu sezon iyi bir tecrübe oldu abi sivas bursa gençler falan derken titrettik ama yıkamadık süper ligi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Gençlere penaltılarda boyun eğmişiz ama bu sezon iyi bir tecrübe oldu abi sivas bursa gençler falan derken titrettik ama yıkamadık süper ligi
    Aynen yıkamadık. Ama dediğin gibi iyi bir tecrübe oldu. Yaş ortalamamız 22 civarı olduğu için her maç onlara tecrübe oluyor.
    Transfer sezonunu da geride bıraktık.
    Öncelikle Süper ligdeki transfer özetlerini sunayım.
    [IMG][/IMG]
    Transfer geçmişimiz
    [IMG][/IMG]
    Gelen Oyuncularımız
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Giden oyuncularımızdan Mehmet Demir i sonraki satıştan %50 pay ile gönderdik.
    Profili
    [IMG][/IMG]
    Şu anda Polat Buruk'a da bir teklif var. Aşağıdaki şartlarda anlaştık. Umarım oyuncumuz kabul eder.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Kalecimiz Oğuzhan gitmek istedi. Zaten geriden gelen Hüseyin Ekdal olunca birde puan farkını açtığımızdan ötürü kendisi ile yollarımızı ayırdık. Sonraki satışından %20 alacağız. Ama alabilir miyiz oda meçhul çünkü yaşı 31 oldu.
    Hüseyin 'ede Gaziantep Bld. talip oldu direk ret ettik. Bu sefer oyuncumuz gitmek istediğini çünkü PTT 1.ligde oynamak istediğini söyledi bizde 1 yıl süre istedik. Zaten şampiyon olursak direk PTT 1.lige çıktığımızdan dolayı sorun olmayacaktır.

Nesil
    2014

Gençlere üzücü şekilde elnmişiz 1 tur daha gitsek takım ihya olurdu hem para hem prestij, Stad kapasitesi kaç?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Gençlere üzücü şekilde elnmişiz 1 tur daha gitsek takım ihya olurdu hem para hem prestij, Stad kapasitesi kaç?
    12692 kişilik bir stadımız var. Stat bize ait değil. Şehir stadında oynuyoruz.
    Gençlere elenmesek bile sonraki turda ya Rize yada Es-Es geliyordu. Elenmemiz garanti idi.

Fıstıkçıyı ve regeni beğendim, niye yolladın abi çocuğu biraz tutoring alsa işini görürdü 17sinde daha

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Fıstıkçıyı ve regeni beğendim, niye yolladın abi çocuğu biraz tutoring alsa işini görürdü 17sinde daha
    Hangisini Polat ı mı Mehmetimi yollamasaydım?

EDİT: Mehmeti kastetmişsin. Eleman kendisi gitmek istedi bir de 21 yaş altında izlediğimde pek beğenmemiştim. Teklifler gelincede gönderdim.

Nesil
    2014

Hocam ben takımdan genç yolladığım zaman takımda isyan çıkıyor sende oluyor mu öyle ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

regen e bayıldım ya bu elemanlar götürür bizi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam ben takımdan genç yolladığım zaman takımda isyan çıkıyor sende oluyor mu öyle ?
    Kocaelinde iken bir kez olmuştu ama burda daha olmadı. Demekki takım onu pek takmamışlar.
    regen e bayıldım ya bu elemanlar götürür bizi
    Maalesef sattık hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Enee iyi geleceği vardı sankim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Enee iyi geleceği vardı sankim
    Artık %50 si ile avunuruz. İçime tam bir kurt düşürdünüz. Zaten stoper sıkıntımız var birde sattığımız adamı epeyi övdünüz. Gidip geri aldıracaksınız bana şimdi.
    Takım bir düşüş dönemine girdi. Puan farkı bir ara 10 a kadar düştü.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Ve ilk mağlubiyetimizi ligde almış olduk. Hemde evimizde aldık.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Adamların 5 şutundan 4 ü direkte patladı. Bizi direkler korudu.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Galiba sonunda üstümüzdeki Gençlerbirliği moralsizliğini kırdık. Evimizde farklı galibiyet aldık.
    [IMG][/IMG]
    Birde böyle bir mesaj geldi.
    [IMG][/IMG]
    Bu arada yeni gençlerimizde geldiler. İçlerinden sadece 4 üne imza attırdık. İçlerinden sadece Hakandan umutluyum.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Hakan iyi abi ara ara şans ver mundar olmasn çocukcağz yasinde stoperde kötü değil aslında 15 yaşında olaydı tutoringle gelişme şansı daha fazla olurdu gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hakan iyi abi ara ara şans ver mundar olmasn çocukcağz yasinde stoperde kötü değil aslında 15 yaşında olaydı tutoringle gelişme şansı daha fazla olurdu gibi
    Aynen Hakan iyi hocam. Zaten imzayı atsın. Bir iki sene 21 yaş altında onu izleyeceğim. Sonra direk ilk 11 de oynamaya başlar. Zaten Hüseyin Ekdal için Oğuzhanı sattım. Seneyede Hakan Arıkan emekli olur. Hakan Kayada onun yerine gelir.
    Yasin stoper kesici de bir tek önsezisi sıkıntılı onuda tutoringle falan aşacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yürürüz biz buradan😊

Ben içlerinden forvet hariç hepsini beğendim. Hakan'a bence de şans vermelisin.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Ben içlerinden forvet hariç hepsini beğendim. Hakan'a bence de şans vermelisin.
    Forveti yedekler için düşündüm. Yoksa zaten pek umut veren birisi değil. Az önce deneme maçlarını izledim. Pek bir varlık gösteremedi. Zaten baktım olmadı sözleşmesine son veririz.

Nesil
    2014

Terfi için tebrikler şimdiden insanın zoruna gidiyor Yanlız regenlerin hepsinin kararlılığı harika üzerine düşmek gerek belki adam olurlar

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Terfi için tebrikler şimdiden insanın zoruna gidiyor Yanlız regenlerin hepsinin kararlılığı harika üzerine düşmek gerek belki adam olurlar
    Elimden geldiğince düşeceğim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İyi gidiyoruz , Lig biran önce bitse de Ptt ye çıksak

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İyi gidiyoruz , Lig biran önce bitse de Ptt ye çıksak
    Aynen bir an bitse iyi olacak. Puan farkı 11 e düştü. Önümüzde şimdi iki zorlu deplasman var. Art arda önce 3. ile sonra 2. ile deplasmanda oynayacağız. İki maçta alacağımız 6 puan bize yetebilir.

Sayfa 11 / 20 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri