Anket sonuçlarına göre 7 ye 3 Malezya'da devam kararı çıktı. Anlaşılan millet benim burada çektiğim çileden zevk alıyor![]()
Bende düşününce devam etmenin daha doğru olacağına karar verdim. ( Ragnar'ın korkutmasının da payı var tabi)
O zaman diyoruz ki:
Anket sonuçlarına göre 7 ye 3 Malezya'da devam kararı çıktı. Anlaşılan millet benim burada çektiğim çileden zevk alıyor![]()
Bende düşününce devam etmenin daha doğru olacağına karar verdim. ( Ragnar'ın korkutmasının da payı var tabi)
O zaman diyoruz ki:
Asya ŞL'de galibiyet primi 40 bin dolar :O ulen bankasyada o kadar veriyo galibiyete![]()
Temmuz ayının ortalarındayız ve oyuncularımız yine tatile çıkmadı. ama artık bunun sebebini geçen seneden biliyorum: Malezya Kupası.
Malezya Kupası kuralarımız çekildi ve şansımıza(!) Darul Takzim'in olduğu gruba düştük. Maçlar Ağustos ayında başlayacak.
Önümüzde 1 aylık bir boşluk var. Oyunculara 1 hafta dinlenme verdim , arından 2 hazırlık maçı ile kupaya hazırlanacağız.
Burdan çıkarsan hindistana git, benim aklımda var sheffieldla bi dünyaya meydan okuyalım sonraki durağım hindistan![]()
Rodi Mood: Arkadaşlar biliyorsunuz Malezya Kupası sebebiyle bizim için sezon halen bitmedi. Önümüzde 1 aylık bir boşluk var. Sizleri çok yormak istemiyorum o yüzden hepiniz 1 hafta izinlisiniz. Ardından Malezya Kupasını almak için çok sıkı çalışacağız.
Kuantan Oyuncuları: Sağolun hocam, görüşmek üzere...
Oyunculara kafa izni verdikten sonra ofisime dönüp gözlemcilerin sezon sonu bitecek oyuncular için gönderdiği raporları incelemeye başladım. Malum kulübün kasası eksilerde mecburen bedelsiz oyuncu arıyorum harıl harıl. Ama yok yok yok. Zaten çok kısıtlı olan oyuncu portföyümüzde beğendiğimiz oyuncuların maaşları bizi aşıyordu. En fazla 20-25 bin avro yıllık maaş verebiliyoruz ama bu maaşlara da istediğimiz tipte oyuncu bulması zor oluyor.
Bir saat kadar raporlarla uğraştıktan sonra asistanım teknik heyet ile olan toplantıyı hatırlattı. Toplantı odasına geçtim. Yeğeninin düğünü için izin alan Kondisyon Antrenörü dışında herkes toplantı odasındaydı. Kısa bir sezon değerlendirmesinden sonra yeni sezon için yapmamız gereken nokta transferlerden bahsettim. Ancak kulübün itibarı ve mali durum buna izin vermiyor cevabını tekrar aldım. bunun üzerine...
Rodi: Pe ki ne yapacağız ?
X: Elimizdeki kadroya alabileceğimiz birkaç oyuncuyu ekleyerek devam edelim. Zaten durumumuz çok iyi.
Rodi: Olmaz olmaz olmaz. Daima ileri gitmemiz lazım, yerimizde saymaya başladığımız gün bittiğimiz gündür.
Y: Peki hocam ne yapacağız?
Rodi: ....
...... DEVAM EDECEK ......
Rodi: Pe ki ne yapacağız ?
X: Elimizdeki kadroya alabileceğimiz birkaç oyuncuyu ekleyerek devam edelim. Zaten durumumuz çok iyi.
Rodi: Olmaz olmaz olmaz. Daima ileri gitmemiz lazım, yerimizde saymaya başladığımız gün bittiğimiz gündür.
Y: Peki hocam ne yapacağız?
Rodi: Altyapıdan sağlam oyuncular çıkaramadıktan sonra bu iş zor. Ama malum bu mali durumla altyapıya yatırım istemek ne kadar doğru olur.
Z: Hocam gidin yönetimle konuşun sizi kırmazlar. Kırarlarsa gidin taraftara oynayın her türlü kabul eder yönetim. Kim tutar sizi hocam...
Rodi: İsteyenin bir yüzü karar istemeyenin iki yüzü, gidiyorum ben başkana.
Gazı aldıktan sonra soluğu başkanın odasında aldım birkaç yönetici ile sohbet ediyordu. Bekleymeden lafa girdim.
Rodi: Başkanım alt yapıyı geliştirmemiz lazım. Zaten doğru dürüst paramız yok bari alt yapıdan çıkartalım. Son 2 senedir doğru dürüst kimse çıkmadı altyapıdan.
Başkan: Sende biliyorsun Rodicim para yok, şimdi müsade edersen yönetici arkadaşlarla konuşmamız gereken önemli şeyler var.
Başkanın beni başından savması iyice canımı sıktı. Hemen telefona sarılıp birkaç gazeteciyle röportaj ayarladım ve altyapı konusundaki memnuniyetsizliğimi basına sızdırdım![]()
Yönetimden jet bir tepki geldi. Hemen arayarak toplantıya çağırdılar, meşgul olduğumu ve 1 saat sonra geleceğimi söyledim. ;D Ateşle oynuyordum ama yönetimdekilerin sağlam bir derse ihtiyacı vardı.
1 saat ofisimde oyalandıktan sonra toplantı odasına geçtim. Odaya girer girmez birkaç yönetici sert bir şekilde beni yargılarcasına konuşmaya başladı. Yavaşça masaya yaklaştım ve bana bağıran yöneticinin önüne geldim, " Sen Hayırdır ? " dercesine bir bakış attımve direk başkanın yanına geçtim.
Rodi: Nedir bu öfkeniz beyler, bi sıkıntı mı var ? ( Sıkıntıyı çok iyi biliyorum ;D )
Başkan: Öğleden sonra yaptığımız görüşmeyi basına sızdırmışsın, sebebini öğrenebilir miyiz?
Rodi: Emeklerimin boşa gittiğini hissettirdiniz bende ifade özgürlüğümü kullandım
Yönetici 1: İfade özgürlüğüymüş ne diyorsun sen be adam.
Yönetici 2: Kovulmak mı istiyor bu adam?
Yönetici 3: Rodi'ya hak veriyorum ben, alt yapıya yatırım yapılmalıydı.
Rodi: Sen kimi kovuyon birader ? Komik şey seni![]()
Başkan: Tamam beyler bu kadar yeter, bu olayı geride bırakalım lütfen.
Toplantıya ağırlığımı koydum ama bu yönetimdeki muhalif kanadın iyice tepkisini çekmeme neden oldu. %81 olan güven %73 e geriledi. Ama bu zafere giden yolda verilmesi gereken bir kayıptı...
( Beni gaza getiren antrenöre sağlam bi fırça çekeceğim. Az daha kovuluyorduk o herif yüzünden)
Daha süprizi ne olabilirki acaba merak ettim.![]()
Fazla Macera Aramaya Gerek Yok. Bu TSİ Bu Kadar Sürprizi Kaldıramaz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Grupta liderliği garantilersek Takzim'i çıkarmayalım o gruptan rakiplerine şike yapalım![]()
bekliyoruz merakla![]()
Sen geliştirmeyi kabul ettirdinmi onu söyle öle atarla giderle olmuyo bu işler![]()
Evet önemli olan istediğini kabul ettirebildinmi yoksa yine bildiği nimi okudular.
Benimkiler ilk kasada para yok diye eğitime göndermediler. Hem beni hem asistanı sonra kasaya para girişi oldu +400 B TL paramız var şimdi de kurs yazısı çıkmadığından başvuramıyorum. Artık bir kaç gün sonra bir daha deneyeceğim.
Hikaye olayı çok güzel olmuş Rodiama ben bu demeçlerden sonra kovulacağını zannetmiştim,ucuz atlatmışsın
![]()
Ankette diğer sonuca oy varmiştim.
Bu takımla işin zor![]()
Aslında buralarda iş yok. Avrupa'da bir ülkeye gitmek lazım. Otelul Galati aklımı kurcalıyor.
Yönetime bak sen ya.Şu oyunda o kadar başarı yaşıyorsun.Bunu yönetim sahipleniyor ya sinir oluyorum.Oyunda taraftarı kullanabilsek aslında olay çok daha farklı olabilirdi ama oyun böyle olaylar şiddete kaçtığından izin vermiyor herhalde ^^
Aynen ama 7 ye 3 lük ezici bir farkla bizim burada sürünmemizi istiyor takipçilerBiraz daha takılalım burada.
Türkiye'de yabancı sıkıntısı falan diye sızlanırdım, buradan 10 kat iyidirAma şimdilik burada devam, en azından devre arası transfer yaması çıkana kadar.
Taraftarımız en büyük ekmek kapımız , bilet ve tv gelirleri sayesinde ayakta duruyoruz![]()