Tebrikler güzel bir sezon olmuş.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
eğer ki almanya lisans yaması kullanmıyorsan almanyanında orada olması sürpriz yarı final eve finale bak brehhhh
Transfer Haberlerimiz..
genelde gelecege yönelik genc yerli oyunculara yöneldik..
Geronimo'nun gitmek istemesi durumunda b planı için aldık bu sezon kiralık gönderdik..
Gecen sezon potansiyelli diye anlaşmıştık
Bu sezon ki pastada ki cilegimiz ..
gecen sezon ki gol sıkıntımızı aşarız diye düşündügüm için dünya starı getirdik..
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
takım dünya takımı oyuncular dünya starı maşallah alt yapıda sağlamlaşıyor
Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu Pogba falan takım bayağı uçmuş hocam tebrik ederim![]()
Sezon öncesi degerlendirmemizide yapıp biraz bilgi aktarımı yapalım
Sezon öncesi transferlerimizi yaparken iskelet kadroyu bozmadan istikrarsızlık olmasın diye as oyuncularımızdan kimseyi satmamaya calıstık sadece Ricardo Rodriguez i elden cıkartarak iyi bir iş başardıgımızı düşünüyorum. kadrodaki 14 yabancımızdan 10 u büyük klüpler tarafından izleniyo yapılan tekliflerden sonrada iyice huzursuzlanıyolar.. oyuncu etkileşimleriyle 2 sezondur iyi idare ediyoruz fakat seneye bazı oyuncuları tutamayabiliriz gibime geliyo.
Takımdaki yerli egilimine gelince takımı 3 takım halinde gördügüm için (Şampiyonlar Liginde Oynayanlar - Ligde Oynayanlar - Kupada oynayanlar olarak) bir cok yerli gelecege yönelik (Hem milli takım için hemde yerli egilimi için) transferler yaptık..
Taktik konusunda gelince 4. sezonda aynı taktikle oynamaya devam edecez. fakat üst düzey oyuncularımız Pogba Morata brant ve odegaart ın üzerine kurulu oyun kurgusuyla oynamaya devam edecez.
Ticaret konusuna gelince sponsorlar haric yaptıgımız kaynak geliri ortaklıgından baya ciddi gelirler gelmeye basladı..bu da takımın finansı için iyi birşey.. yaptıgımız anlaşmalardan ziyade bedavaya alıp kiralık gönderdigimiz oyunculardan cok cok ciddi bir gelir elde ettik.
Turnuvalar a gelince son 2 sezondur tam bir porto örnegi gösterdik takımdaki iskeleti korumamız her macta etkili olmamızı sagladı bunun yanında dil konusuna da ayrı bir yer acmak gerekir tüm oyuncularımız akıcı sekilde türkce konusuyo diye takım hiç sapıtmadı diye düşünnüyorum..
Bu yılki beklentilerimiz söyle olacak gecen sezonun altına düşmemeye calısacaz amac lig ve kupadan öteye büyük elit takımları kayıpsız gecmek olacak.
bu sene bir şl görelim kısmetsizlik olmazsa inşallah
transfer kurgumuz
takımın hali
mevcut kadro
yapılanma
takım muhteşem bu arada
fener ile normal geçen bir maç olmuş![]()
gecen sezon şampiyonlar ligini kazanırken heyecan doruktaydı. bu sezonda en iyisini yapmaya odaklandık.. yapılanma konusuna gelince cidden cok mükemmel bir yapılanma sonucu aldık..
Fenerbahçeye gelince
Bence cok güzel bir kadroları var.. tek talihsizlikleri takımın basında benim olmamyoksa ambargo koyarlardı lige ve kupalara
![]()
Beşiktaşa gelince onlarında kadroları iyi fakat sanssızlıkları teknik direktör.![]()
Trabzonspora hiç bir yorum yapmıyorum zatengecen sezon küme düştüler..
Bursaspora gelince son 2 sezonda gercekten cetin ceviz oldular. bizi en cok zorlayan ve yakından takip eden ekip olmayı basardılar..
![]()
hacım baya imreniyorum en iyi kariyerimde bile 3 3.5 sezon bile ilerleyemiyorum devam problemim var![]()