14.Hafta
15.Hafta
Şu ana kadar ligde çok iyi idik.Andre İvan ve Mert Günok sakatlandı ve bazı maçlarda onlar olmadan mücadele edince istediğimiz sonuçları alamadık.İlk yenilgimizi 15.haftada aldık.Oyuncu satmadan oyuncu alamayacağız Paramız tesisleşmeye gitti.Transfer bütçemiz yok.Oynuyoruz bakalım hayırlısı
Hocam Ivan inanılmaz sırtlamış seni. Bu arada belki ileride satmak zorunda kalırsan diye bilgi vermek istedim sana, benim oyunumda Manu almış, kiralıyor şuan sağa sola. Değeri 33.000.000 EuroGözün gibi bak bu çocuğa
![]()
Hocam yenilgi yok ? 15.haftada 3-1 galibiyet var
Not : Aynı resmi paylaşmışsın
3 top direkten dönmüş
Sevilla ile kafa kafaya oynamışsın, Leverkusen maçları o maçlardan biraz daha rahat geçer diye düşünüyorum umarım yanılmam![]()
Puan Durumu
Oyuncu Genel Bakış
İlk devreyi lider tamamlayabildik.Arkamızda ise Gençlerbirliği ve Galatasaray var.Gençler havlu atar ama Galatasaray peşimizi bırakmayabilir.Fenere de dikkat etmek lazım.
Transfer döneminde defansa kiralık yada bonservisiyle oyuncu alacağız.Çağlar hariç diğerlerini satacağım.Bonservisi elinde olacak oyunculara da bakıyorum.Diğer sezon için.İyi oyuncular bulursam transferden sezon sonu yine para kazanabiliriz.
Hocam bu sefer sağlam gidiyoruzIvan fm16 nin efsanelerinden biri bence, benim S'hampton kariyerimde çılgın atıyordu Göztepe ye getirmen guzel olmus
![]()
Transfer Özeti
Transfer Geçmişi
Defansın göbeğindeki iki ismi gönderip iki oyuncu aldık.Biri kiralık birini de Çağlar iyileşene kadar idare etsin diye aldık.Sergio oynamıyordu gitmek istedi.O gidince de kiradaki bir oyuncumuzu geri çağırdık orta alana.İkinci devreye daha sağlam başlamamız lazım.Peşimizde çok takım var.