Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Arkadaşlar, konu dışı yazışmayalım. Maçları bu gece yaptım ve süperdi. Yarın sizlerle buluşturacağım kariyerimi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yeni maclari ve transferleri cok merak ediyorum... Yarini 4 gozle bekliyecem. Bu arada son transferin hangi mevkide olacagina dair bi ipucu versen?![]()
Haberleri yarın sabahtan alırsın. Bekleyin ve görün arkadaşlar.![]()
Bekliyoruz o halde yapacak bisey yok...
Bekliyoruz abi
Bir de resimleri imageshack.us dan upload et
Bazıları gözükmüyor sanırım resim-yuklet ten yüklemişin
Hadi İlhan abi bekliyoruz sabah oldu. Liverpool'a gitseydin keşke.
abi sabah oldu bekliyoruz merakla
ABİ Hedef'in aranan adam olmaktı ve bunu yarı yarıya başardın..:
Ne diyeceksin bu konuda???
Yeni maçları bekliyoruz abi![]()
Bence kal böyle bir takım kurmuşken...
Resimlerin çoğu görünmüyor!
Abi resimlerini resim-yukle den uploadlama resimler gözükmüyo.Türk sitesi ama olsun napalım.
İlhan Abi başlığa yakışır bir kariyer oluyor... Araran adamsın Lyon Liverpool felan... A.Villa ile harikalar yaratıyosun... Yeni maçları bekliyoruz...
maclari bekliyorum
ilhan abi maclari neden koymuyorsun aksam oldu
Sanirim isi cikti veya bi sorun var... (saglik problemi vs. vs.) Umarim onemli bisi yoktur..![]()
umariz onemli bisey yoktur bastiriyoruz bu kadar ama ne oldugunu bilmiyoruz
Arkadaşlar bir sorun yok. Resimleri de artık imageschack'tan yükleyeceğim. Maçlar bomba gibi. Süper bir transfer var. Hepsi birazdan.
Sonunda be İlhan..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sorun olmadigina sevindim... Imagehackten yukle bende orda ykluorum.. Sorun olmuyor...
yaklaşık 1 saattir tüm msjları okudumgerçekten neşeli vakit geçirdim, iyi gidiyorsun, başarılar.
Premiership'te Haftanın Maçı: Bolton - Aston Villa
Premiership bu hafta güzel bir mücadeleye sahne olacak. Orta sıralara demir atan Bolton ile şampiyonluk mücadelesi veren Aston Villa bu hafta Villa Park'te karşılacak. Bakalım Bolton bu hafta 55000 kişilik cehennemden puan çıkarmayı başarabilecek mi?
Aston Villa'da Moore, Bolton'da Ben Haim maçın kilit adamları olacak gibi gözüküyor.
2-4 .![]()
1=3 abi bende sorun olmadigini sevindim meraklandirdin bizi
Aston-2 Bolton-0 Goller: Bianchi ve Iversen
Bolton:2
Aston Villa:1
![]()
Aston Villa:5
Bolton:2
Başarılar abi...