gs deyim 2010 üç lig 2 türkiye kupası 1 uefa finali![]()
gs deyim 2010 üç lig 2 türkiye kupası 1 uefa finali![]()
kuzey kore'nin suwon takımını çalıştırıyorum. ilk sezon yeni bitti. açılış ligini birinci, kapanış ligini üçüncü bitirdim. playoff larda k-league şampiyonu oldum. asya şampiyonlar liginde ilk turda elendim. doğu asya şampiyonlar liginde ise na malup şampiyon oldum. şimdilik bu kadar.
2011 yilindayim galatasaraydayim suana kadar hep sampion oldum 2 kere turkie kupasi 2 kere sampiyonlar liginde 2. tura ciktim ve hep turkie super kupasini kazandim
Ben Galatasaray Dayim Ilk Senemde Samp Ligi Samp Oldum Hic Hile Yapmadinmi Derseniz Acikcasi Bi Transfer Hilesi Yaptim Robinho Yu Galatasaraya Getirdim Baskada Hile Yok Turkiye Superligi Yenilgisiz Samp Bitirdim Hatta Fb Yi 9-0 Yenip 5 Hafta Onceden Samp Ilan Ettim Turkiye We 2 Turkiye Super Kupasi Aldim Villarreal Den Euro Super Kupayi Aldim Suan Ligde Dewam Ediorum Barcelonadan Teklif Geldi Reddettim Gs Ile Sozlesme Suruo Die Sezon Sonunda Birakicam Barcelonaya Gidecem Oyunun En Zengin Takimi Super Bi Takim
İlk senemi bitirdim Schalke 04 ile
CL Şampiyonluğu (Fİnalde Porto'yu 4-0)
Lig Şampiyonluğu (29.Haftada Garantiledim)
Liga-Pokal Şampiyonluğu (Stutgart'ı 2-1 Yendim)
DFB-Pokal Şampiyonluğu (FC Bayern'i Penaltılar sonucunda 3-2 Yendim)
0 Hile
Ben şu anda galatasaraydayım ilk senm daha...Ama inanın hiç hile kullanmadım.. takıma maniche ve yaya toure yi aldım...lig sampiyonu turkıye kupası uefa kupasında b.mücnhen i yenerek kazandım... süper kupada arsenala 5-1 kaybettimm... ama olsun dolu dizgin gidiyorummmm....
2011deyim iki takım yönettim.Tottenham ve Man Utd.Man Utd'a yeni geçtim henüz başarım yok.Tottenhamla ise 3 lig şampiyonluğu 1UEFA 2FA Cup 2 lig kupası 2 Comminty Shield 1 Avrupa süper kupası aldım
MarsıLyadayım ama ondan once ankaragucu ıle 2 sezonda 1 sampıyonluk.mıllı takımda olimpiyat sampiyonlugu yıll 2009
v.manisaspor ile başladım şampiyon oldum ve türkiye kupasını aldım daha sonra kariyer yapmak için vestel i bıraktım ve fiorentina ya gittim burda da şampiyonulğa doğru gidiyorum(2. sezonum)
2017 yılındayım takımım liverpool şampiyonlar ligi ve uefa kupası kaldırdı
2012 deyim ve Karşıyaka ile son 3yılda Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1CL, 1 Süper Kupa, 1 Kıtalararası Kupa
Liverpool ile 3 ŞL kazandım
ben fm2006 da fenerbahçe ile 2012 yılındayım ve 7 lig 7 türkiye kupası 4 şampiyonlar ligi (üst üste) 1 uefa kupası 3 dünya kulüpler kupası 5 süper kupa portekizle 1 dünya kupası 2 avrupa kupası 3 konfedarasyon kupası kazandım
beşiktaşla oynuyorum ilk yıl samsundaydım sonra beşiktaştan teklif geldi şu an yıl 2012 4 lig 3 şampiyonlar ligi 3 kıtalararsı kupa 2süper kupa 2 türkiye kupası portekiz le avrupa şampiyonluğu sonra istifa ettim
2015 teyim karşıyaka ile.son 8 yıldır süper lig, ve son 5 yılda 4 CL süper kupa ve kıtalararası....ama artık amaç benim için kadromdaki bütün oyuncuların altyapımdan gelmesi.bunun için uğraşıyorum
2.sezonum ; şu an beşiktaştayım 1 lig şampiyonluğum ve birde uefada guruptan çıkma başarısı gösterdim isteyennler alttan kariyerime ulaşabilirler![]()
oooo bu ne yaw herkes daha oyunun başında
ben barcelonayla 2062 deyim aldım kupalar foruma sığmaz ama sunu söyleyeyim yıllar ilerledikçe eskisi gibi oyuıncular cıkmıyor yani bi ibrahimovic bi adriyano yok.olsa hiç düşünmeden 250 milyon eoruyu basarım![]()
Bir ss koyda görelim dostum...
ok koyayımda
ben pek takılmıyorum buralara ne var yok bi bakayım dedimdi.nasıl yapacamı söle başım üstüne..gençlerde görsün
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2062 fazlası varsa gelsin![]()
Sirab sen çoşmussun yaw nasıl becerdin 2062 ye kadar gelmeyi walla tebrikler
abi 2063 e gectim bile
yaw bende önceleri 3-5 sezon oynayıp sıkılıyordum basa dönüyordum ama asıl zevki böle cıkıyor bastan oynayınca genc yetenekleri felan biliyorsun onları alıp basarılı oluyorsun ama artık kimseyi bilmiyorum ve maneger liğin tadı şimdi cıkıyor.keşfetmek en zevklisi tabi bide yetiştirmek. bi oyuncu için 3 sezon bekledimi bilirim adam olsun die ama üstüne düşünce adam oluyor ve zevki orda cıkıyor.![]()
ben fenerbahçe ile 2013-2014 yılındayım ve üst üste 6 şampiyonlar ligi şampiyonlığu 1 uefa kupası 2 şampiyonlar ligi 3.tur 9 lig şampiyonlığu 9 türkiye kupası şampiyonluğu 7 süper kupa 5 dünya kulüpler kupası portekizle 1 dünya kupası bir avrupa kupası 3 konfedarasyon kupası brezilya ile de 1 dünya kupası şampiyonlığu kazandım.
Chelsea ile 2 yılda 13 kupa aldım.Bu gerçek çünkü Chelsea ile her şey mümkün.
ben chelsea ile bütün kupalara ambargo koydum. community shield hariç3 senedir kaybediyom o kupayı
![]()
chelsea bnm averaj takımım gerce herkes ölede:P
arkadaşlar oyunda en önemli olay wonderkid'ler senede 1-2 tene cıkıyor onları alırsanız kimse önünüzde duramaz
tabi bide su var wonderkid'leri oynatmazsanız kazmaya dönüşürler.
2007-2008 sezonundayım fm2005 oynuyorm 3 şapmiyonluk 3 türkiye kupası 2 şampiyonlarligikupası 2 süperkupa 2 kıtalararasışampiyonluk yetermii...
Liverpool'la 2 sezon oynadım ....
1 lig kupası
1 champions league
1 süper kupa
2006-2007 sezon basindayim...
ilk senemde 95 puan toplayarak sampiyon oldum Fenerbahce ile...