Yinemi kupa helal olsun Şampiiyonlar Ligi kupasınada ambargo koydun
Yinemi kupa helal olsun Şampiiyonlar Ligi kupasınada ambargo koydun
Ne bu boyle herkesi ucretsiz aliyon![]()
Son transferler çok iyi..Kupayı da alman müthiş olmuş.
Transferler kupalar müthiş bundan sonra takip etmeye çalışacağım..
Tanımam kendilerini ama hayırlı olsun..Yeni transferlerin profillerini koyabilir misin?
Çok iyi bir transfer daha süper ilerliyorsun..
Bu sezonda ligi rahat götürürsün..
Leon iyi transfer ancak biraz yaşlı. Başlığa uymayan bir transfer olmuşAma Nasri transferi çok başarılı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Helal Olsun Yine ŞLyi almışsın...
Transferlerde müthiş Leon Andreasen Ucuz ve Kaliteli gözüküyo Diğerleri ztn müthiş Özellikle Nasriyi Ücretsiz kapatman süper olmuş.Bu arada AMC de mi oynatacaksın Nasriyi,Marin bu kadar coşmuşken ya taktik değiştiricen yada MCde oynatıcaksın Nasriyi herhalde...
süper bi takım oldun yine basarılı olursun bu senede
TariboWest
Hepsi müthiş transferler..Helal olsun.
Barış Özbek kadromda düşünmediğim bir oyuncuydu bir iki senedir satmak için çok uğraştım ama satamadım bende kontratını yenilemedim serbest kaldı
Aydın Yılmaz dalgınlığıma geldi kontratının bittiğini farketmedim. Sözleşme yenileme baş antranördeydi oda atlamış Aydın gitti. Onun yerini dolduracak çok adam olması teselli oldu
Mehmet Güven iyi bir futbolcu fakat şansızlığı oynadığı mevki çok dolu idi gelen teklifi değerlendirdik hem Mehmet için hem bizim için iyi oldu
Gönderilen oyuncularda çok yerinde olmuş..Şampiyonlar liginden gelen yüklü parayı ne yapmayı düşünüyorsun?
Last edited by Romeo3405 : 29.Eylül.2008 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
süper gidiyorsun transferler müthiş avrupa takımı oldun iyice
Finansın yükselişi çok iyi..
Kupa koleksiyonu gelişiyor..![]()
TÜRKCELL SÜPER LİG 1.HAFTA
Güzel oynadık dahada iyi oynayacağız zamanla
TÜRKCELL SÜPER LİG 2.HAFTA
Çok şut çektik pozisyonlarda bulduk ama topa hakim olamadık kayseri maçında 1 puana razı olduk
TÜRKCELL SÜPER LİG 3.HAFTA
Gerçekten çok iyi oynadık pozisyon vermedik pozisyonlara girdik topada sahip olduk rakipde 10 kişi kalınca farka gittik
UEFA SÜPER KUPA
Böyle maçlarda istatistikler çok önemli değil kazanmak önemli olan kazandık ve bir kupa daha koyduk müzeye. Şampiyonlar liginden gelen parayı ne yapacağımı buldum kupaları koymak içöin bir müze daha açacağım bu müzede yer kalmadı
TÜRKCELL SÜPER LİG 4.HAFTA
Çok iyi oynayamadık ama net bir skor ile kazandık
Tevfik Köse çok iyi başlamış yine sezona..
Süper Kupa'da hayırlı olsun..
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 1.MAÇ
Şampiyonlar liginede çok iyi başladık bu senede kupayı istiyoruz
TÜRKCELL SÜPER LİG 6.HAFTA
Yine çok iyi oynadık ve net kazandık. Bu takım her sene büyük işler yapacak
TÜRKCELL SÜPER LİG 7.HAFTA
Bu maç gol yollarında etkisiz kaldık ama rakibe tek bir şut dahi çektirmedik tek gol ile kazandık
daha bu kariyerin zevki zor çıkar bence her takımı yeniyorsun![]()
Hangi ligleri açtın? Bu arada ben sıkıldım sürekli yenmenden.![]()
Last edited by Romeo3405 : 29.Eylül.2008 at 15:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Devam et bence.
Daha yapcan bisey kalmamis bence kariyerin sonu gelsin![]()