Avrupaya katılmak çok iyi olmuş..Şimdi bunu sürekli hale getirmek lazım.
Avrupaya katılmak çok iyi olmuş..Şimdi bunu sürekli hale getirmek lazım.
Turğay'ın İkizini Almışsın Ama Çok Artistmiş BeBeğenmedim
Doğum Yeri Neresi![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ismail yetkin transferini çok beğendimavrupadada iyi işler yaparız
ligde şu an ortalamayız daha iyi olacağımıza inanıyorum
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İsmail Yetkin tip olarak da hakkaten andırıyo Turğay abiyi.![]()
UEFA Kupası Grup C 2. Maç
Son Anda Elimizden Kaçtılar
Bir Darbede Antepten
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup 4 2.Maç
Böyle Olmamalıydı
Kesinlikle kötü oynamadık.Bu skoruda haketmiyorduk.Ama sağlık olsun
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup 4 3.Maç
Bu Sefer Hakkımızı Aldık
Bir Patlama Lazım
UEFA Kupası Grup C 3. Maç
Uefayı Gözümüze Kestirdik
inşallah bu sene ilerleyebilirsek güzel olucakAvrupaya katılmak çok iyi olmuş..Şimdi bunu sürekli hale getirmek lazım.
Bu arada abi artisligini nasıl sezdinTurğay'ın İkizini Almışsın Ama Çok Artistmiş BeBeğenmedim
Doğum Yeri Neresi![]()
şu anda açık değil abi akşama bakar söylerim ama bu fazla beyaz
avrupayla ilgilenirken lig biraz sallantıya girdi umarım fazla dağılmayızismail yetkin transferini çok beğendimavrupadada iyi işler yaparız
ligde şu an ortalamayız daha iyi olacağımıza inanıyorum
![]()
eywgüzel gidiyo kariyerin devam
yok ya o kadarda değilİsmail Yetkin tip olarak da hakkaten andırıyo Turğay abiyi.![]()
![]()
Avrupada çok iyi sonuçlar almışız..Gruptan çıkmaya çok yakınız.
inş kolay rakip gelirdi çeyrek yaparızAvrupada çok iyi sonuçlar almışız..Gruptan çıkmaya çok yakınız.![]()
İso iyiyiz iyi.![]()
nazar değdirdin heheİso iyiyiz iyi.![]()
![]()
Şampiyonlar liginden daha çok yine Avrupa Ligine katılmayı hedefleyelim.Şampiyonlar ligi gerçekten zor..Ama Avrupa Liginin kaçmaması gerek.
şl için 2. olmak lazım ama ilk 2 aldı başını gidiyor.UEFA yeter şimdilikbu sene şlye gidersin bi seri yakalarsan ama şampiyonluk zor gibi görünüyor![]()
katılıyorum hocamŞampiyonlar liginden daha çok yine Avrupa Ligine katılmayı hedefleyelim.Şampiyonlar ligi gerçekten zor..Ama Avrupa Liginin kaçmaması gerek.kaçarsa istifamı basarım zaten...
Ankaragücü maçı büyük şanssızlık..Avrupa'yada şanssız bir şekilde veda etmişiz.Olsun daha ilk senemizdi..Önemli olan seneye yine katılmak.
Avrupada takım başka performans sergilemiş Ligdede iyi gidiyorsun ama kupada şansın tutmuyor![]()
zaten çıksak lazio uğurluyacaktı sağlık olsunAnkaragücü maçı büyük şanssızlık..Avrupa'yada şanssız bir şekilde veda etmişiz.Olsun daha ilk senemizdi..Önemli olan seneye yine katılmakAma keşke bjk gs veya fb çıksaydı üst tura onlarda elendi:/
şimdi tek lig kaldıAvrupada takım başka performans sergilemiş Ligdede iyi gidiyorsun ama kupada şansın tutmuyor![]()
![]()
Türkiyede Böyle Puan Kayıpları Gayet Normal Oluyor Önemli Olan Kazanabildiğin Kadar çok kazanmak gayet iyi gidiyoruz.
son maçlarda baya hırpalandık.Daha iyi olabilirdi:/Türkiyede Böyle Puan Kayıpları Gayet Normal Oluyor Önemli Olan Kazanabildiğin Kadar çok kazanmak gayet iyi gidiyoruz.
İsot 65 puan çok güzel tebrikler. Son haftalarda kaybedilen saçma puanlar olmasa belki şuan ilk3'teydik.![]()
İsmail her sene 5. oluyoruz biraz değişiklik istiyoruz.![]()