Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Biz daha ligde yenilmedik siz neyin muhabbetini yapıyorsunuzbu sene ki tek mağlubiyetimiz Avrupa'da At.Madrid'e karşı
![]()
Bu Oyun Hatalı, Antebi Bile Geçiyorsa Karabük Bug ve Hata'dan İbaretHiç Yakıştıramadım Karabükü Oraya Gelsin Antebe Karabük Yollayalım Bir Güzel
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Akkoyun Karakoyun Ligin Sonunda Belli Olur, Herkes Sahada Cevabı Verir Sonunda İyi Olan Kazanır Sezon İçinde Kopmalar Puan Kayıpları İllaki Olur ve Murat'ın Sezon Sonunda Şampiyonluğa Uzanacağından Eminim![]()
Sagolasin hocam sende olmasan zaten.
Ha buarada ss ekleyemiyorum ama Turgut eklemis diye yazayim.
Eskisehirspor 1-2 Besiktas.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
baya zevkli geciyo sizin kariyer takipciniz oldum gerçek süper lig gibi valla hatta daha heyecanlı1 sezon oynayıp bırakmazsınız inşallah
Eğer Sonunda Turgut, Mustiyi Kesmeye Gitmezse 2-3 Sezon Daha Devam Eder![]()
Valla sizin bu tartışmanız arasından ya Beşiktaş ya da Galatasaray fırlayacak o olacak![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Biliyorum Sayın Bilek.Ama yapacak birşey yok hepimiz bir iddaya koyulduk ve gidiyoruz.Sonuçta ilerleyen yıllarda sende transfer yapacaksın kaldı ki Reel'de aynı puandayız oyunda Reel'e yakın sözde
Galatasaray ve Beşiktaş'a fırlama imkanını vermeyeceğimizden gayet emin olabilirsiniz
Bunların hepsi aramızdaki şakalaşma kızdırma politikasındandır yoksa birbirimizi çok severiz
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ya adami gidip Kadikoyde yeniyoruz namagluluguna son veriyoruz hala bize laf carpitiyo yok neymis aradan siyrilamazmis. Bu oyun sans isi Mustafaninda dedigi herseyi yapsanda biyerde yapay zeka karsindaki olmayinca olmayabiliyor.
Evimde 20 kez Bucayla oynasam kacinda puan kaybederim? Ama oyunda kaybettik. Ornekler cogaltilabilir ama sen sanmaki sans hep senin yaninda olacak. Sende surpriz kayiplar yasayacaksin. Zaten birtane gelince arkasi da geliyor.
Biz kazanabildigimiz kadar mac kazanip onumuze bakacagiz. Rakip ayirt etmiyorum tum arkadaslarima sampiyonluk yolunda basarilar diliyorum. Bana gore 3u de cok iyi yonetiyor takimlarini.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Muro öyle bir mesaj yazmışsın ki ben bile ciddiye aldım valalTabiyki şans işi bknz geçen seneki yaptığımz kariyer.Maksat burada birbirimize takılmak etmek vs vs.Herkes takımını iyi yönetiyor tabiyki.Musti'de bitirici bir forvet olsa adam belkide yenilgisiz lider olacak şuanda.Neyse şans
![]()
Antep Durumu Kötü Yav Bende Anteple Katılsam mı ki Size İlk 5e Sokarız En Azından
Geceleri Oynuyormusunuz Yalnız Geceleri Olabilirse Katılmak İsterim Antebe Operasyon Yapalım![]()
BaGa gelirsekariyer ilerlemez şimdiden söyleyeyim.Lig maçı yapacaz tek bi maçı 2 saatte anca yapabildik
kariyeri düşünmek istemiyorum
![]()
Sanki Çok Hızlı İlerliyorsunuzdaGünde 2 Maçtan Fazla Görmedim Oynadığınızı
2 Hafta 2 Hafta İlerliyorsunuz
![]()
Sadece Gündüz 2 hafta 2 hafta Mehmet abi yoksa öyle değil![]()
Bak mesela bu gece başlayınca hemen patır patır ilerleriz diye umuyorum tabi gece başlarsak![]()
Fenerbahçe şampiyon olacaktır.... Gönlümdne geçende bu... Kadro kalitesi diğer takımlara göre çok çok iyi...
fenerbahçe adım adım şampiyonluğa![]()
Diarra Fenerbahçe'de..
Geçen Hafta gazetelere de yansıyan bu transfer görüşmesi artık netlik kazandı.Devre arasında Fenerbahçeye katılacak Diarra için Fenerbahçe Real Madrid'e 4 trilyon ödeyecek.
Savunmamız geçilmezdi Diarra ile etten duvar öreceğimizi düşünüyorumLugano - Yobo - Diarra - Emre - Topuz orta bölge çok çok iyi oldu.
İyi transfer![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kiralık Alsaydın Keşke Usta Daha Az Maliyetli Olurdu. Kirası Bitmeden Bir Hafta Öncesinde de Kiralık Anlaşmasını Uzatabilirdin 5 Kuruş Vermeden.
Alex Yuvadan Uçup Gidiyor ..
Son maçlarda 11'den neşteri yiyen Alex ile yollar ayrılacak.Fenerbahçeye senelerdir hizmet veren Alex De Souza Ülkesine döneceğini söylerken Menajer'i ise Alex çok iyi bir futbolcu fakat sisteme uyum sağlayamadı o yüzden yollarımızı ayıracağız umarım bizlere ve klube Para Kazandırarak gideer dedi.
Bobo PORTO'da
Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Da Silva Bobo ile anlaşamadık ve satmaya karar verdik. Çünkü devre arası geldiğinde bedelsiz olarak ayrılacaktı.
Porto kulübüne 6 trilyon karşılığında devre arasında transfer olacaktır.
Bu seride AMC'ler pek iş yapamıyor bende hatamı anladım AMC'siz oynadım son 2 maçta ve 2 maçıda aldık...Devamı da gelecek umarım![]()