-
Bu Kariyer Bir Başka [2. Sezon Devre Arası]
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süre sonra kariyer alanına geri dönüyorum ve bu sefer gerçekten bambaşka bir şey ile karşınızdayım. Bu sefer kariyeri ben değil sizler oynayacaksınız, ben sadece izleyeceğim. Ne diyorsun Barış ne demek o dediğinizi duyar gibiyim
Kariyerin İşleyişi
Bu kariyer tatil modunda geçecektir.
Kariyerim için 18 arkadaşa ihtiyacım var. Aşağıda vereceğim formu doldurup kariyere dahil olabilirsiniz.
Formu dolduran arkadaşlarımızı FM Editor'de verdikleri bilgiler dahilinde oyuncu olarak yaratacağım ve sonrasında FMRTE programının "make wonderkid" butonu ile bütün oyuncularımızı wonderkid yapıp sonrasında PA ve CA'sına dokunmayacağım. (Yani herkes rastgele bir PA ve CA değerine sahip birer wonderkid olacak)
Oyuncularımızın takımları ise tamamen rastgele olacak. Her oyuncumuz Super Toto Süper Ligi'nin bir ekibinde forma giyecek. Kura işlemi bütün başvurular yapıldıktan sonra yapılacaktır.
Ayrıca oyuncularımızın büyük bir çoğunluğunun A Milli Takımımıza seçileceğini düşünerek, çoğumuzunda milli takıma seçilebilmesi için her mevkiden kısıtlı sayıda oyuncu alacağım. (2 GK,2 DR, 2 DL, 2 DC, 4 DMC/MC/AMC, 2 AMR, 2 AML, 2 ST)
Her oyuncunun doğum yılı 1992 olacaktır ve kariyer yaratılan oyunculardan en sonuncusu futbolu bırakana kadar devam edecektir.
Peki, bu kariyerde ben ne yapacağım?
Oyunda geçen her üç aylık zaman diliminde her oyuncumuz hakkında istatistiki bilgiler ve SS'ler vererek kariyeri ve oyuncunuzu takip edebilmenizi sağlayacağım.
Örnek Form:
Oyuncunun adı ve soyadı: Barış Kaşıkırık
Oyuncunun doğum tarihi (Gün/Ay/1992): 06/06
Oyuncunun Ülkesi: Türkiye
Oyuncunun İkinci Ülkesi (opsiyonel): -
Oyuncunun Doğum Yeri: İstanbul
Oyuncunun Mevkisi: ST
Oyuncunun Kullandığı Ayak (Sağ/Sol): Sağ
Oyuncunun Favori Klubü: Galatasaray
(Bu form da geçerlidir. Yani sadece bir ST pozisyonu mevcuttur.)
7
Mesaj Yetkileri