21.hafta
Gameiro mükemmel oynadı ve 4 gole imza attı.
22.hafta
Dedim yedek ağırlıklı çıkayım.Ama bu kadroylada deli ataklar yaptıysak ta olmadı neleri kaçırdık ne siz sorun ne ben söyliyim.Neyse kaza kurşunu.8 kişi atak yapıyoruz rakip sahadayız top diğere çarpıyor dışarı gidiyor sonra bir kontra pat gol.
Şu iki maçta Kasımpaşa maçı güzel ama Rize maçı hiç olmamış abi .
Gameiro'nun 7.dakikada sakatlanması bütün planlarımı alt üst etti.Yapacak birşey yok boynu bükük skora razı olduk![]()
Mehmet Topal ve gollllll dakika 53...
59 Modric![]()
Hakeme bak Lora'ya kırmızı vermedi sora arkasından bizim adamalra 3 sarı çıkardı.
Maç uzadı...
Jano sakatlandı,maç penaltılarda.
Onur Recep Kıvrak!!!!!!
Çeyrek finaldeyiz.
Tebrikler abi , her adamın harcı değil Tottenham'ı elemek![]()
Çeyrek finale çıkacağını söylemiştim Mustafa.Rakip kim?
TariboWest
Ahanda Bordeaux süprizi yaptı Madrid'i eledi.
Önce Bordeaux'u geçeriz. Napoli de Chelsea'yi geçer. Biz de Napoli'yi geçeriz. Finalde Benfica'yı yener kupayı alırız.
Çok mu iyimser oldu?![]()
TariboWest
İyimser değilde tamamen hayal ürünü oldu desek![]()
26.hafta
Sahamzıda rahat kazandık.
27.hafta
Deplasmanda golü bulduk ardından iyi de oynuyorduk.Fener penaltı kazandı,Onur kurtardı ama dönen topa Borges son vuruşu yapıp topu köşeye bıraktı.
Çeyrek final 1.maç
Deplasmanda bana göre iyi oynadık.Bir top direkten döndü ama fm onu istatistiğe dökmemiş.2 tane de karşı karşıya kaçırdık.Eve yine avantajlı dönüyoruz.
28.Hafta
Deplasmanda öne geçtik tam rahatlamışım pat 2 gol.Neyse beraberliği yakaldık.Son dakika Gameiro sakatlandı 2 ay sahalrdan uzak.Tamda ş.l cezası bitmişti.
Avni Akerde bayram!!!!
Saamızda iyi oynamasakta 2 gol bulup rakibi saf dışı bıraktık.Yediğimiz golde arka direk organizasyonundan.
29.Hafta
Sahamızda 3-2 kazandık takımda bir serme havası var ama çözemedim.Mehmet Topal'da 3 hafta yok.
O zorlu fikstürden hiç fire vermemişsin hocam tebrikler Chelsea'yi de eleyebiliriz.
Müthiş bir sezon geçiriyosun tebrikler,chelsea maçı çok zor olcak umarım o maçtan kazasız belasız atlatırsın![]()