Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

sırf 300. cevabıı yazmak için yazıyorum..

unutmadan gidişat daha iyiye gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Yeni transferlerle epey iyi bir noktaya gelmişsin.Adeta uyuyan takımı ateşlemiş transferler.Türkiye kupasında gayet iyisin.Ben hiçbir zaman Türkiye kupasında ileriye gitmedim.Takım yorulmasın diye sadece lige odaklansın diye hep ilk turlarda yenildim yedeklerle çıktım full ofansif oynadım.Sadece lige odaklanarak başarıya ulaşmıştım Senin şuan ki gidişatın güzel yalnız.takım her iki kupaya da üst düzey performansla yorulmadan sakatlanmadan ilerliyor.Bakalım neler olacak.bekliyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    sırf 300. cevabıı yazmak için yazıyorum..

unutmadan gidişat daha iyiye gidiyor.
    Bininciye de bekleriz

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Yeni transferlerle epey iyi bir noktaya gelmişsin.Adeta uyuyan takımı ateşlemiş transferler.Türkiye kupasında gayet iyisin.Ben hiçbir zaman Türkiye kupasında ileriye gitmedim.Takım yorulmasın diye sadece lige odaklansın diye hep ilk turlarda yenildim yedeklerle çıktım full ofansif oynadım.Sadece lige odaklanarak başarıya ulaşmıştım Senin şuan ki gidişatın güzel yalnız.takım her iki kupaya da üst düzey performansla yorulmadan sakatlanmadan ilerliyor.Bakalım neler olacak.bekliyoruz
    Eyvallah kardeşim, hoşgeldin bu arada
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Transferler idare eder takımın konumu güzel aynen devam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Transferler idare eder takımın konumu güzel aynen devam
    Sağolasın kardeşim
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kayserispor'dan gelen teklifi de reddettik.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Aman kabul etme böyle takımları.İnan daha ilerleyen yıllarda çok daha iyi teklifler gelecektir.Benim kariyerimde önce Arsenal sonra da inter teklif yapmıştı ama bırakamadım Adanasporu. Sende takımdaki hedeflerini gerçekleştirince çok iyi kulüplerden teklif alırsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Bırak Kayseriyi boşver Adanayla tarih yazcaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aman kabul etme böyle takımları.İnan daha ilerleyen yıllarda çok daha iyi teklifler gelecektir.Benim kariyerimde önce Arsenal sonra da inter teklif yapmıştı ama bırakamadım Adanasporu. Sende takımdaki hedeflerini gerçekleştirince çok iyi kulüplerden teklif alırsın.
    Adana'yla Şampiyonlar Ligi'ni almadan hiçbi yere gitmek yok

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Bırak Kayseriyi boşver Adanayla tarih yazcaz
    Aynen kardeşim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

önümüzdeki sezon ilk 5te oluruz artık..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

önümüzdeki sezon ilk 5te oluruz artık..
    İnşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bekliyoruk güncellemeleri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bekliyoruk güncellemeleri
    Akşama doğru ligi bitiririm herhalde, bekleyin

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 26. HAFTA

Yediğimiz golleri amatör küme takımı yemez. Malesef kazanabileceğimiz maçta 2 puan bıraktık...

SPOR TOTO SÜPER LİG 27. HAFTA

Kırmızı karta kadar maçı mükemmel götürüyorduk. Fakat kırmızı kart gelince ben çok korktum, biraz dengesizdir çünkü benim takım(bkz: geçen sene 3-0'dan dönen iki maçımız). Ancak Oumar Pouye sahneye çıktı, ve sadece kendi çabasıyla inanılmaz 2 gol attı, maçın kopmasına izin vermedi. Çok güzel bir galibiyetta açıkçası.

SPOR TOTO SÜPER LİG 28. HAFTA

Kötü oynadığımız maçta Cem Sultan'ın harika golüyle 1 puanı koparmayı bildik.

SPOR TOTO SÜPER LİG 29. HAFTA

Kasımpaşa, kalemize geldiği ilk 3 pozisyonda 3 gol bulunca maçı çevirmeye gücümüz yetmedi.

SPOR TOTO SÜPER LİG 30. HAFTA

Yediğimiz şanssız golle 3 puanı kaybettik.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 1. MAÇ

YİNE ONLAR! KÖTÜ OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA BİLE BİR AN SAHNEYE ÇIKIYORLAR VE GOLÜ ATIYORLAR! ONLARIN ADIIII: GRAJCİAR-POUYE DİSTIROYIR ANONİM ŞİRKETİ!

Not: İlk gol(Asist Grajciar, gol Pouye)
    İkinci gol(Asist Pouye, gol Grajciar)

İşte bu da ligdeki son konumumuz:

İlk 10'dan çıktık, ve bir daha gireceğimizi sanmıyorum; çünkü kalan fikstürdeki ekipler çok güçlü. Yine de elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bizi izlemeye devam edin.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sonuçlar çok iyi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sonuçlar çok iyi.
    Teşekkürler

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Diğer yarı-finalistler kim kimlerle eşleşme ihtimalin var?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Diğer yarı-finalistler kim kimlerle eşleşme ihtimalin var?
    Diğer yarıfinalistler Fenerbahçe ve Gaziantepspor. Kadıköy'de oynanan ilk maç 0-0 sona erdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 31. HAFTA

Maçın tüm hakimi bizdik ancak kornerden yediğimiz şanssız golle çok önemli bir 3 puan kaybettik. Gerçekten yazık.

SPOR TOTO SÜPER LİG 32. HAFTA

Güzel oynadık, öne de geçtik ama yine kornerden gol yedik. Hakkımız olan puanları alamıyoruz.

SPOR TOTO SÜPER LİG 33. HAFTA

Kanaryam'a ben de engel olamadım. Bizi yenip şampiyonluklarını ilan ettiler.

SPOR TOTO SÜPER LİG 34. HAFTA

Hep siz mi kornerden golü bulup 3 puanı alacaksınız? Biraz da biz aldık

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 2. MAÇ

İlk dakikalarda kornerden bulduğumuz golle çok rahat bir maç yürüttük ve finale adımızı yazdırdık! ADANA TURUNCUDUR!

Finaldeki rakibimiz ise Antep deplasmanından 1-1'lik eşitlikle dönen Fenerbahçe oldu.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL

Grajciar'ın golünden sonra adeta sevinçten uçuyordum ama olmadı, Fenerbahçe son 6 dakikada kalitesini ortaya koydu. FAKAT BEN YİNE DE OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM, ONLAR ADANA'YI TURUNCUYA BOYADILAR VE ADANASPOR'U TARİHİNDE İLK DEFA AVRUPA ARENASINA SOKTULAR! GELECEK SENE AVRUPA'DAYIZ!

Bir ara 8.'liğe kadar yükselmiştik ancak son haftalardaki kötü performansımızdan sonra ligi burada bitirdik. Üzüldük mü? Tabi ki hayır. Sezon başında hedefimiz ligde kalmaktı ve biz bunu başardık. Eskişehirspor gibi kaliteli bir kulüp ligden düşerken biz tarihimizde ilk defa Avrupa'ya gideceğiz. Bu müthiş bir başarı. Başarımızda çok önemli pay sahibi olan oyuncularımı, başta kalecimiz Skender, Ersan, Yiğit İncedemir, Darragi, Pouye ve Grajciar olmak üzere kutluyorum. Özellikle Ersan, Darragi ve Grajciar bu zaferin mimarlarıdır. Kanımca süper bir sezonu geride bıraktık. İşte bu sezon sonrasında kazandığımız ödüller:

Ligin Fair Play Ödülleri'nde Beşiktaş'ın ardında en centilmen 2. takım olduk.

Darragi ligde yılın en iyi 3. ortasahası seçildi.

Bendeniz, ligde yılın en iyi 3. menajeri seçildim.

Hücum oyuncumuz Grajciar, hem kupanın gol kralı; hem de en iyi 2. oyuncusu seçildi...

İşte bunlar da size bahsetmediğim diğer ödüller:

Yılın oyuncusu: Emre Belözoğlu.
    Gol kralı: Dady(23 gol).
    Yılın en iyi yabancı oyuncusu: Miroslav Stoch.
    Yılın genç oyuncusu: Soner Aydoğdu.
    Yılın golü: Jerko Leko tarafından atılan bir gol.
    Yılın santrforu: Victor Mendy(15 gol).
    Yılın defansı: Serkan Balcı.
    Yılın ortasahası: Gustavo Colman.
    Yılın kalecisi: Serdar Kulbilge.
    Yılın menajeri: Rıza Çalımbay.

*

Önceden de söylemiştim, artık iskelet kadroyu kurduk. Takviyeleri bunun üstüne yapacağız. Mutsuz olan birkaç oyuncumuz var; onları gönderip yerlerine daha iyilerini almaya çalışacağız. Yönetimden de bu konuda transfer olmasa da maaş bütçesi bakımından bir destek bekliyorum. Her şey Adanaspor için, bekleyiniz...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Harika bir başarı yakalamışsın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Harika bir başarı yakalamışsın.
    Teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mid-table finish seçtim; böyle bir bütçe verildi. Geçen seneki kadar kötü değil tabi ki ama çok yeterli de değil. Hiç yoktan iyidir. Bakalım neler yapabileceğiz. Serbest kalacak oyuncuları çok detaylı bir şekilde araştırmaya başladım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Biraz daha fazla vermesi lazımdı aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yeni transferleri merakla bekliyorum. güzel günler yakında...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biraz daha fazla vermesi lazımdı aslında.
    Mecburen önemli bir oyuncumuzu sattık ve gereken parayı yarattık

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    yeni transferleri merakla bekliyorum. güzel günler yakında...
    Şimdi koyuyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Avrupa arenasında mücadele edecek takımımızı daha da güçlendirmemiz ve alternatifleri artırmamız lazımdı. Transferlerimizi bu doğrultuda yapmaya çalıştık. İşte bu sene kadromuza dahil ettiğimiz oyuncular:

1. Alanzinho

2. Bekir Yılmaz

3. Brice Jovial

4. Dawid Janczyk

5. Doğa Kaya

6. Fatih Atik

7. Gökhan Acar

8. Hasan Ali Kaldırım

9. Jasar Takak

10. Jese

11. Mahmut Dinç

12. Ramazan Sal

13. Rızvan Şahin

14. Sefa Aksoy

15. Veysel Sarı

Transferlerimiz bu şekilde gelişti. Bu sezon az transfer yapıp kadro uyumumuzu korumak istiyorduk ama aksilikler çıktı, olmadı. Oyuncular mutsuz oldu ve gitmek istedi, bizim istemediklerimiz de vardı, alternatif gerekti, üstüne üstlük 10 yabancı sınırı 8'e inince; çok oyuncu alıp çok oyuncu satmak zorunda kaldık. Fakat yine de genel olarak transfer dönemimizden memnunum. Zaten bu kadar oyuncunun gelmesine rağmen squad harmony'miz şu anda %67, bu çok iyi bir gelişme. İsterseniz şimdi oyuncuları değerlendirelim.

Alanzinho'yu büyük umutlarla takımımıza kattık. Sol açığı ona emnaet edeceğiz, ve ondan çok şeyler bekliyoruz. Takıımızın en önemli oyuncularından birisi. Jese'yi ise Galatasaray bize göndermek istedi, biz de elleri alışsın diye aldık Fakat Jese yabancı sınırına takıldı, oyuncuyu kaydettiremedik. Bu nedenle Jese sanırsam hiç maça çıkamayacak. Jasar Takak, Sefa Aksoy, Doğa Kaya ve Bekir Yılmaz orta alana yaptığımız takviyeler. Hepsinin Türk olması önemli. Bu oyunculardan Doğa Kaya ya da Bekir Yılmaz'dan birini 11'de, diğerlerini ise yedek olarak kullanmayı düşünüyoruz. Gelelim Janczyk'e... Dawid Janczyk de en önemli transferlerimizden. Polonyalı oyuncudan santrfor mevkisinde çok şeyler bekliyoruz, gerçekten çok umutluyuz. Hasan Ali Kaldırım da, Bekir Yılmaz ve Doğa Kaya ile birlikte bonservis bedeli ödediğimiz 3. oyuncu. En iyi Türk sol beklerden biri olması ve fiyatının çok düşmüş olması beni cezbetti. En memnun kaldığım transferlerden. Rızvan Şahin ve Gökhan Acar ise sağ beke yaptığımız transferler oldu. Aslında Gökhan Acar hiç planda yoktu fakat Rızvan'ın sezon öncesinde 3 ay sakatlanması nedeniyle bu takviyeyi yapmak zorunda kaldık. Genç oyuncu Mahmut Dinç de geleceğe yaptığımız önemli yatırımlardan. İleride yeni Emre olabilir. Ramazan Sal ve Veysel Sarı ise stopere yaptığımız iki takviye. Ramazan 1., Veysel 2. yedeğimiz olacak.

İşte transfer döneminin genel özeti:

Soukouna başta olmak üzere önemli futbolcularımızla yollarımızı ayırdık. Soukouna'yı para için, Fabinho'yu ve Pouye'yi ise yabancı kısıtlaması dolayısıyla gönderdik. Diğer bütün oyuncular, zaten kadromuzda istemediğimiz oyunculardandı. Bu bakımdan, olumlu bir transfer dönemi geçti.

Edit: Yıldıray Baştürk de emekli olmuştur.

*

Her şey yolunda, gerçekten çok mutluyum. Artık beklediğimiz patlamayı yapacağımıza inanıyorum ve ben de bu patlama için elimden geleni yapacağım. Artık sezona hazırız ve rakiplerimizi bekliyoruz. Uefa ön eleme maçlarıyla karşınızda olacağım, görüşmek üzere
    Last edited by lofthei : 22.Temmuz.2011 at 20:40

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Transferler tek kelime ile harika ama Soukouna'yı göndermen kötü olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler tek kelime ile harika ama Soukouna'yı göndermen kötü olmuş
    Açıkçası Soukouna Stsl kalitesinde bir oyuncu değildi. Takımımıza çok katkısı oldu, bu bir gerçek ama biz de onu Le Mans gibi kaliteli bir kulübe taşıdık. Ben o bakımdan pek üzülmüyorum, Janczyk abisi çok daha iyi işler yapacak diye umuyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Olur mu hiç yav

Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri