Sayfa 111 / 480 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
3,301 ile 3,330 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Güle güle Büyük Mustafa...

Yaşattığın mutluluklar için müteşekkiriz sana.

En büyyük başarın çifte kupa değil,Yıldırım Demirören gibi bir yöneticiye bile "istikrar" kavramını öğretebilmiş,benimsetebilmiş olmandır.Ancak sağlık herşeyden önce gelir.Seviyoruz seni Beşiktaşlı Mustafa Denizli..!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

“En Zor Toplantım”
    04.06.2010 18:47

Başkanımız Yıldırım Demirören; Yönetim Kurulumuz, Divan Kurulu Başkanımız ve Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ile birlikte yaptığı basın toplantısında, Denizli’nin sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktığını açıklarken, “10 yılda yaptığım en zor açıklama” ifadesini kullandı.

Kulübümüz’e 20 yıl sonra, geçen sezon çifte şampiyonluğu getiren teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktığı açıklandı... Bütün Beşiktaşlılar’ı çok üzen bu gelişme, Başkanımız Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulumuz, Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ve Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli’nin katıldığı basın toplantı ile kamouyuna duyuruldu...

Başkanımız Yıldırım Demirören sözlerine başlarken, yönetici ve başkan olarak 10 yıldır Beşiktaş Kulübü’nün içinde olduğunu hatırlarken, “Bugüne kadar sayısını hatırlamadığım kadar çok basın toplantısı yaptım. Ama benim için en zor toplantıyı bugün gerçekleştiriyorum. Çünkü Beşiktaş tarihinde 20 senedir olmayanı başarmış, Beşiktaşlılık duruşunu en iyi şekilde temsil etmiş hocamızla maalesef yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bunun tek sebebi de değerli hocamızın sağlık durumudur. Biz hocamızla profesyonel başarıları konuşurken bir abi-kardeş ilişkimiz de vardı. Kendisi bana futbol dışındaki konularda da çok yol göstermiştir. Bu nedenlerle, bu kararı açıklamak gerçekten çok zor. Bir yerden de çok üzüldüğümüz; hocamızı, Beşiktaş Yönetim Kurulu’nu, beni sahtekar yerine koyan bazı kalemler var. İnsan karşısındakini kendi gibi düşünürmüş ama biz onlar gibi değiliz. Maalesef, çok üzülerek açıklıyoruz ki hocamızın sağlık durumundan dolayı bu anlaşma bitiyor. Ben o yazanlara ve Beşiktaş’ın önde geleniyim diye konuşanlara (eğer biz sahtekarsak en büyük sahtekar onlar) diyorum. Beşiktaş’ı yıpratmak, bir değeri yıpratmak, Beşiktaş Başkanı’na ve Yönetim Kurulu’na ve bir profesöre (sahtekar) demek basına yakışmaz. Basında konuşan ve bunu yazanlara yakışmaz. Bizim tek isteğimiz, başarıları, şampiyonlukları yaşadığımız hocamızla devam etmek isterken, Salı gününden beri ani bir şekilde olaylar gelişti. Ben tekrar hocamıza teşekkür ediyorum. Hocamıza da teklifimiz şu: Beşiktaş’ın kapısı her zaman kendisine açıktır. Hangi mevkiide görev almak istiyorsa, dinledikten sonra hep yanımızda olacaktır. Ona da inanıyoruz. Zaten az önce de yönetim kurulunda aynı bu konuşmayı yaptık. Ve basında yine çıkan haberlere yönelik şunu söylemek istiyorum; biz hiçbir hocayla görüşmedik. Yarından itibaren, -yönetim kurulundan tekrar yetki aldım-, 6 hocayla görüşmeye başlayacağız. Çünkü Beşiktaş Kulübü 23 Haziran’da yeni sezon dönemine başlıyor.”

Başkanımız Yıldırım Demirören’in ardından Mustafa Denizli de şunları söyledi:

“Değerli basın mensubu arkadaşlar, yaklaşık iki yıldır birlikte görev yaptığımız başkanım, aramızda olan yöneticilerimiz ve benim geldiğim dönemde yönetimde görev alan arkadaşlarımıza bugüne kadar bana gösterdikleri destek, yakınlık ve güvenden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’de birçok büyük camiada görev yaptım. Fakat bu camiaların içinde Beşiktaş benim çocukluk aşkımdı. Bunu hem Galatasaray’ın hem de Fenerbahçe’ni başındayken de rahatlıkla ve gururla söyledim. Bugün de değişen bir şey yoktur. 50 yıl önce hislerim neyse bugün de odur. Birkaç gündür beni çok üzen, fakat başkanımızın ve yöneticilerimizin dönüşünü beklediğim için açıklama yapamadığım konularda sizlere bilgi vermek istiyorum. Bu ne kadar sürer bilemiyorum; Beşiktaş’la olan ayrılığım. Fakat son derece sıhhatli bir yapıya tekrar kavuşmam için önümde bir sürece ihtiyacım var. Bu süreci büyük heyecanlardan, büyük mücadelelerden biraz uzakta geçirmek mecburiyetindeyim. O bakımdan başkanımızdan ve yönetim kurulumuzdan izin rica ettim. Daha evvel birlikte imzaladığımız kontratla ilgili yürürlüğe konmamasını rica ettim. Başkanımız’ın da belirttiği gibi Salı günü olan gelişmelerden sonra, bu konuyla ilgili hem Beşiktaş’a sağlıklı hizmet edemeyeceğim bir süreç olacağı için hem de benim bir müddet bu aşırı heyecanlardan, mücadelelerden uzak kalmam gerektiği için böyle bir kararı birlikte aldık. Onun dışında konuşulan ve yazılan hiçbir şey doğru değildir. Ben Beşiktaş’ta son derece mutluydum. Fakat şartlar bu mutluluğun bir süre birlikte yürümemize mani olduğu görüşünde fikir birliği sağladı. Yani özellikle benim buna ihtiyacım var. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bu konuda da bana yardımcı olmalarından ötürü kendilerine ve Camiamıza teşekkür ederim. Olağanüstü günler yaşadık, mutluluklar yaşadık, hüzünler yaşadık. Bunu hissetmek, derinlerde hissetmek burada daha kolay oldu. Onun için bu süreci hem sizlerden hem camiadan bir müddet için dönüşümüm daha güçlü, kuvvetli, daha faydalı olabilmesi için hem Türk futboluna hem camiamıza böyle bir kararı bugünden itibaren uygulamaya koyduk. Hatta şunu belirteyim, başkanımız ve yönetimimiz bu konuda birkaç gün kaybetmiştir. Bu kararı aldıktan sonra ben başkanımızdan ve yöneticilerimizden hemen takımımızın başına bir teknik adamı nereden olursa olsun, Beşiktaş’la eşdeğer verileri, değerleri taşıyan bir teknik adamı Kulübümüzün ve Takımımızın başına getirmesi başta benim dileğimdir. Gelecek olan teknik adama yaptığımız çalışmalarla ilgili arzu ederse iki yıllık raporumuzu sunacağız. Beşiktaş’ın önümüzdeki sezonun belirsizliğinden bahseden yazılar okuyorum. Bunlar son derece yanlıştır. Beşiktaş Türkiye’de gelecek sezonun programını ilk yapan kulüptür. Önümüzdeki yılın programı şu anda şekillenmiştir. 23’ünde sezon çalışmaları başlayacaktır. Temmuz 3, 6 ve 8’inde üç tane hazırlık maçı, 1. Eleme’den önce oynanacaktır. Ama medya bunları takip etmiyorsa bu konuda Beşiktaş’a ve bize haksızlık etmesine müsaade edemeyiz. Bunların bilinmesini rica ediyorum. Diğer konuda siz değerli arkadaşlarımızla iki yıla yakın bir süreç geçirdik. Zaman zaman birbirimizden uzaklaştık, çalışmalarımızın gereği. Zaman zaman birlikte olduk. Bu konuda benle birlikte Beşiktaş için görev yapan, vaktini harcayan tüm arkadaşlarıma özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çalışma döneminde zaman zaman farklı görüşler ortaya çıkabilir. Bizim aramızda da çıkmıştır. Ama hiçbir konuda hiçbirinize herhangi bir şekilde bir sitemde bulunmaya ihtiyacı hissettim. Bu bir çalışma dönemidir. Hepimizin mutlu olması mümkün değildir. Bunun için de hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Benim söyleyeceklerim bu kadardır.”

Mustafa Denizli’ye Kulübümüz’e yaşattığı büyük başarılar için teşekkür ediyoruz... Hocamızın, Beşiktaşımız’a yaşattığı tarihi zaferler, hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Resmi Site

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bakalım kim gelecek bjk için kötü oldu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başkanın 6 aday diye açıkladığı listenin ilk ismi Mircea Lucescu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Başkanın 6 aday diye açıkladığı listenin ilk ismi Mircea Lucescu
    En iyi seçim Lucescu ama geleceğini sanmıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe için adı anılıyor dendiğinde hiç içime sinmemişti, umarım Beşiktaş istiyordur, çünkü Lucescu için ilk tercih Beşiktaş olacaktır muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Dünyada başka teknik direktör kalmadımı ki? (: Hayırlısı. Denizli'yede geçmiş olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

MUTLU SONA DOĞRU...

Beşiktaş`ta yaşanan fırtınalı günlerin ardından, transfer çalışmaları yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Çok önemli kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Başkan Yıldırım Demirören`in Quaresma konusunda ciddi adımlar attığı, bu oyuncuyla ufak pürüzlerin kaldığı, mutlu sona çok yaklaştığı öğrenildi. Demirören`in Portekizli oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmeler sonucunda bu transferi %80 oranında bittirdiği bildirildi.

-HABER1903
    -

*Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Roberto Hilbert Beşiktaş'ta...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

DAKİKA... Beşiktaş Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert ile görüşmeler başlandığını borsaya duyurdu.

Ntv Spor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hilbert çok iyi transfer.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İşte 8 aday!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin bugün görevinden ayrıldığını açıklamasının üzerine Siyah-beyazlı yönetim yeni teknik adam arayışlarına hızla başladı.
    Başkan Demirören'in bugün yapılan basın toplantısında 6 teknik adamın listelerinde olduğunu söylemişti. Ancak Beşiktaş'ın 8 teknik adamla görüşme yapacağı kaydedildi. Bu isimlerden 2'sinin yerli olduğu öğrenilirken, yerli adayların Mehmet Özdilek ve Samet Aybaba olduğu kaydedildi.
    Yabancı teknik adam olarak da Bernd Schuster, Joachim Löw, Pellegrini, Lucescu ve Liverpool'dan iki gün önce ayrılan Benitez olduğu belirtildi. Bu isimlerin dışında adı açıklanmayan bir Brezilyalı teknik adamla da görüşüleceği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin en geç pazartesi gününe kadar teknik adam sorununu çözmeye çalışacağı ve önümüzdeki hafta yeni teknik adamın Siyah-beyazlı takımda göreve başlayacağı öğrenildi.

04.06.2010
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İsmi açıklanmayan Brezilyalı Bunyodkor'dan ayrılan Scolari olabilir. Şahsen gelmesini de isterim. İstemediğim 2 adam ise, Luce ve Pellegrini. Mehmet için zaten erken, Samet Aybaba ise mümkün değil gelmez, her hoca arayışında ismi gündemde zaten, onu geçelim. Hilbertin de imza attığını görmeden bir şey yazmak istemiyorum. Ricardo Quaresma gibi olmaz belki, ama olsun yine de. Mustafa Denizli'ye de sonsuz teşekkürler hizmetleri ve ilk sezonunda yaşatığı çifte kupa sevincinden ötürü. Umarım sağlığına kavuşur en kısa sürede.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

benim aklımada Zico gelmişti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yıldırım demirören açıklama yapmış. yarın 6 teknik direktör ile görüşeceğiz diye. bu kadar amatör bir açıklama görmedim. görüşeğin teknik direktörler türkiye basınını araştırıyorsa bunu mutlaka görecekler. ve senin yapacağın teklifte ne kadar samimi ve ciddi olacağı düşünecekler. bence yıldırım demirören basına nasıl demeç vereceğini bilmiyor.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Beşiktaş Hilbert ile anlaştı

Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert'i renklerine kattı.

NTV Spor
    Güncelleme: 20:42 TSİ 04 Haziran. 2010 Cuma
    Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen roberto Hilbert'i renklerine kattı. Sağ kanatta görev yapan 26 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllığına anlaşıldı. Hilbert'in bonservisi de elinde bulunuyordu...
    Teknik Direktör Mustafa Denizli ile sağlık sorunları nedeniyle yollarını ayıran Beşiktaş, bir yandan yeni teknik adamını belirlemeye çalışırken, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Sağ kanadına takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert ile 3 yıllığına anlaştı...
    2. lig takımlarından Fürth'de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Hilbert, 2006 yazında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer oldu. Kulüpteki henüz ilk sezonunda düzenli olarak ilk 11'de forma giymeye başlayan 26 yaşındaki oyuncu, 2007'de Stuttgart ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Genelde orta sahanın sağında görev yapan Hilbert, görev verilmesi halinde sağ bek olarak da takımına yarar sağlayabilecek bir oyuncu. Hilbert, Stuttgart'ın şampiyon olduğu 2007 yılında, golcü Mario Gomez'in sakatlanmasının ardından, daha fazla hücuma dönük oynamış ve takımına şampiyonluğu getiren bazı kritik gollerin altına imza atmıştı...

12 kez 21 yaşaltı Alman Milli Takımı'nın formasını giyen Hilbert, bir kez de Alman Milli takımında oynadı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benitez ve Lucescu ikisinden birisini istiyorum. PLase Schuster. HiLbert çok yerinde bir transfer oLdu.

AyrıLda geL be Quaresma artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lucescu
    Magath
    Schuster
    Löw
    Pellegrini
    Koeman

hilbert çok çok iyi neden çünkü hem bonservis bedeli yok olur ki fos çıktı seriç gibi yaa biz bu adamı bu kadar milyon avro verdik nasıl göndercez telaşı yok zaten seriç gibi çıkması imkansız ötesi bişey şu varki sadece ama sadece tazı gibi koşan bir adam çokta görseliği yok sağ kanattan alacak içe geçecek çalım atacak aradan pas verecek bu tipte adam değil ama hırslı birisi quaresma olsada olur olmasada olur adam 2 senedir oynamıyor çok kafa karışıtırıcı bir transfer ama gelirse bu sene fenerinde galatasarayında yapacağı bütün transferleri gölgede bırakır teknik adamda ben schuster'i isterim adam dobra dobra söylüyor futbol olarakta akıcı ve görsel oynatır defansif oynattığı halde takımın aslında tam defansif olmamakla beraber bol bol kontra atak yaptıran bir hoca lucescu shaktardan ölse gelmez adamın tazminatı var bize bi morinyo olur herşey hayırlısı çarşamba belki q7 gelebilir

Şimdi Hilbert trivelayla, rabonayla, marsilya ruletiyle, flip-flaple şov yapmaz ama ne yapar? Rakip atağa çıkarken adamını kovalayıp topu çalar, hızla çıkıp önündeki bekten süratiyle sıyrılır, çizgiye iner ve ceza sahasını tutturacak şekilde sert ortasını yapar. Peki bunu yapabilecek adam var mıydı Beşiktaşta? Bakalım:

Ekrem Dağ: Topu kapar, hızla çıkar, önündekinden Allah yardım ederse sıyrılır, çizgiye inmeden yaptığı orta rakip stopere çarpar, taç olur. İdeal yeri sağ bektir.

Holosko: Hızla çıkar, önündekinden sıyrılır, sonra içeri girmeye kalkar, stopere toslar. Zaten bu adam forvettir.

Nihat: Top alır, omuz yer, düşer. Düşmeden 30 metre çaprazdan şutunu çekebilirse ne ala. Adam 10 senedir forvet oynuyor, ne işi var kanatta?

Uğur İnceman: Sağ kanatta topu kapar, gitse gidemez, geriye ya da orta yuvarlağa döner pas verir.

Erkan Zengin: 82. dakikada şanslıysa oyuna girer, ayağına 3 kez top değmeden maç biter.

Serdar Özkan: Topu falan kapmaz ama kendi bekinden alır, önüne gelen ilk adama çarpıp düşer, hakeme bakar. Olur da geçerse iki kişi daha kestirir gözüne, tam aralarına dalar, yere düşer. Haydi top önüne düştü, önü açık, Bobo içeride bekliyor, hiç bakmaz direk şutunu çeker, farklı auta gider.

Bu sene böyle geçti, hatta sağ kanattan çizgiye inip isabetli ortalarla asist yapan yegane adamlarımız Ernst ve Fink'ti ki anlayın durumumuzu. O bakımdan Hilbert'e olumlu bakıyorum. Bu adam Stuggart şampiyon olurken Volkan Şen'in bu seneki hali gibi coşmuştu, sonra fiziği ve atletik özellikleri de müsait olduğundan gittikçe basit ve defansif bir futbol karakteristiği kazandı. Takımı yavaşlatmayacağı ve kanadına işlerlik kazandıracağı kesin bence. En azından safkan kanat oyuncusu ki bizde onlardan pek bulunmuyor.

Ama dediğim gibi yetmez, öyle çalımlısından, şutlusundan bir yabancı kanat adamı ve iki yerli/gurbetçi alternatif daha gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hilbert'i hiç canlı olarak seyretmedim.Hakkında yapılan yorumları takip ettiğim kadarıyla;çalışkan,efendi ve tekniği vasat bir kanat oyuncusu aldık.Açıkcası taraftarın çoğunluğunun beklentisi Quaresma gibi teknik,olmadık zamanda olmadık işler yapabilecek birisi.Geçen sene sihirli bir ayağımızın olmamasının sıkıntısını fazlasıyla yaşadık.Elimizdeki kanatta kullanılan oyuncuların hepsi düz oyuncular.Bu yüzden Hilbert transferi bence eğer Quaresma'yı da -veya onun tarzında birisini- alabilirsek daha manalı olacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Schuster ve Guti

Marca, Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin yerine Bernd Schuster'in teknik direktör olacağına kesin gözüyle bakarken, Alman teknik adamın, İspanyol futbolcu Guti'yi İstanbul'a götürmek istediğini ileri sürdü.

''Schuster'in Beşiktaş'a gidişi, Guti'nin geleceği için belirleyici olabilir'' diye yazan Marca, ''Galatasaray'ın alamadığı Guti'yi Beşiktaş'ın alabileceğini'' savundu. Haberde Guti'nin, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına ve fikir değiştirip kalmak istemesine rağmen yeni teknik direktör Jose Mourinho tarafından gelecek sezon için hesaba katılmadığı belirtildi.
    33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, başlangıçta Galatasaray ile görüştüğü iddia edilip, ''Rijkaard, Guti'nin alınması için yöneticilere çok ısrar etti ve görüşmeler çok ilerlemişti, ancak Galatasaray Kulübü söz verdikleri miktarı teklif etmedi ve transfer durdu. Şimdi Schuster'in sahneye girmesi her şeyi değiştirebilir ve Beşiktaş'a yarar sağlayabilir. Guti, Schuster'in Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde tartışılmaz isimlerden biriydi. Schuster, bu futbolcudan mükemmel bir verim almayı başarmıştı'' yorumu yapıldı.
    LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hani gorusulmemisti Varya nasil bi mantikla aciklama yapiyoruz anlamadim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Birileri yalan söylüyor ama basın mı yönetim mi bilemiyorum.İki tarafta birbirinden beter.Al birini vur ötekine.Schuster-Guti ve Quaresma gelse güzel olur sanırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Hani gorusulmemisti Varya nasil bi mantikla aciklama yapiyoruz anlamadim
    Denizli kesin ayrılacagı belli olmadan önce görüşülmedi denildi. Denizli ayrıldıktan sonra görüşülecek listesindeki olan teknik adam zaten. Medyaya inansak Şuan ülkemizde Dünya yıldızları olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Birileri yalan söylüyor ama basın mı yönetim mi bilemiyorum.İki tarafta birbirinden beter.Al birini vur ötekine.Schuster-Guti ve Quaresma gelse güzel olur sanırım.
    Herşeyi özetliyor...

Magath'la anlaşsa Beşiktaş herhalde getirebileceği en iyi teknik direktörü getirmiş olur.Ama Schalke'den ayrılacağını düşünmüyorum o ayrı.

Sanıyorum Schuster olacak Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    http://www.superdeporte.es/valencia/...uia/96910.html

Galiba Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Joaquin'i istediğini söylüyor.
    Güzel haber umarım olur bir gelişme.Süper ligde izlemek güzel olur Joaquin'i.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre, Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni sezonda Bernd Schuster'e emanet olacak. Schuster gelirken yanında Guti'yi de getirecek.

İspanyol spor gazetesi Marca, Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin yerine Bernd Schuster'in teknik direktör olacağına kesin gözüyle bakarken, Alman teknik adamın, İspanyol futbolcu Guti'yi İstanbul'a götürmek istediğini ileri sürdü.

''Schuster'in Beşiktaş'a gidişi, Guti'nin geleceği için belirleyici olabilir'' diye yazan Marca, ''Galatasaray'ın alamadığı Guti'yi Beşiktaş'ın alabileceğini'' savundu.

Haberde Guti'nin, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına ve fikir değiştirip kalmak istemesine rağmen yeni teknik direktör Jose Mourinho tarafından gelecek sezon için hesaba katılmadığı belirtildi.

33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, başlangıçta Galatasaray ile görüştüğü iddia edilip, ''Rijkaard, Guti'nin alınması için yöneticilere çok ısrar etti ve görüşmeler çok ilerlemişti, ancak Galatasaray Kulübü söz verdikleri miktarı teklif etmedi ve transfer durdu. Şimdi Schuster'in sahneye girmesi her şeyi değiştirebilir ve Beşiktaş'a yarar sağlayabilir. Guti, Schuster'in Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde tartışılmaz isimlerden biriydi. Schuster, bu futbolcudan mükemmel bir verim almayı başarmıştı'' yorumu yapıldı..

Kaynak : NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Schuster gelirse Guti'de gelecek.

Yoksa Lucescu gelecek.

Quaresma ve Hilbert transferleri de bitti zaten hayırlı olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri