Tebrikler Roma kupayi kazandiklari icin.Aslinda sampiyonlugu da haketmislerdi ama olmamisti,bu teselli olur.
Tebrikler Roma kupayi kazandiklari icin.Aslinda sampiyonlugu da haketmislerdi ama olmamisti,bu teselli olur.
Roma'nın kadrosunun bu kupayı kaldırabileceğini düşünmüyordum. Sezonun sonu olması ve oyuncuların yorgun olması nedeni ile Inter kupaya daha yakındı ama; gülen taraf Roma oldu. Tebrikler.
tebrıkler roma eger kuponumu yatırabılseydım ust demıstım ve iş uruguay macımıza kalıyordu tutardı yahu![]()
![]()
ilginç bi karar vermişler...
İki sezondur aynı hikaye. Inter şampiyon Roma kupayı... 4 yıldır bu kupada final oynuyorlar ve 2-2 paylaştılar kupaları. İlk yarıyı seyredebildim sadece. Mexes'in golü muhteşemdi. Mancini'nin son maçı mıydı Pazartesi göreceğiz. Mourinho'nun Ptesi günü Milano'ya Inter'e imzaya geleceği söyleniyor. Sezonun en iyi teknik direktörü bence Spalletti idi ve kupasız bitirmedi yılı... Gilardino da Fiorentina'ya imza atıyor..
ROMA-INTER 2-1 (1-0)
Gol: Mexes (R) al 35' p.t.; Perrotta (R) all'8', Pelè (I) al 14' s.t.
ROMA (4-2-3-1): Doni; Cassetti, Juan, Mexes, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Giuly (Cicinho dal 20' s.t.), **uilani (Panucci dal 46' s.t.), Perrotta (Brighi dal 29' s.t.); Vucinic. (Curci, ****nes, Esposito, Mancini)
INTER (4-1-4-1): Toldo; Maicon, Burdisso, Chivu, Maxwell; Zanetti (Crespo dal 44' st); Balotelli, Vieira, Cesar (Jimenez dal 16' s.t.), Stankovic (Pelè dal 1' s.t.); Suazo. (Julio Cesar, Solari, Maniche, Fatic)
Bu transferin olacağı çoktan belliydi.Bence iyi bir transfer olacak Milan adına.Yaşı hakkındada söylenenlere katılmıyorum.Milan'ın Arsenal gibi tamamen gençlere yönelecek yapısı yok.Gerektiğinde genç isimlerde kadroya katılıyor.(Kaka,Pato vb)
So what?
Saike
Mükemmel bir defanstı.. Geri kalan hayatında başarılar...
İtalya da bu sezon oynanan futboldan keyf alanlaR elini kaldıRsın... Juventus un gelişin sevinecenize üzülüyosunuz... İtalya nın en iyi takımı geri geldi... Lig yeniden keyfli bir hal alıcak... Buffon Del Piero Trezegeut Nedved gibi yıldızları yeniden yakından takip edebilcez...
Milan'ın defans oyuncusu alması için en az 5 sene serie A'da oynaması gerekli. Massimo Oddo - Daniela Bonera - MAREK JANKULOVSKİ italyan değil ama uzun yıllar italya'da oynadı ve İtalyan savunmasının niteliklerini oyununa yansıttı. Zambrotta gelirse yararı olacaktır hem sağ hem sol kanatta oynayabilmesiyle
milan geleceğe büyük yatırım yapar alırsa.
Chievo Serie A'ya yükseldi.
Montero müthiş futbolculuğunun yanı sıra çok sempatik bir kişiliği wardı.böyle futbolcular asla unutulmaz,bizde Montero yu unutmayacağız...
Kendisini antrenör olarak Juventus'ta görmek çok hoş olur
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Inter'in golcüsü Zlatan Ibrahimovic'in kulüp hakkında yaptığı son yorumlar ve Juventus'tan ders almaları gerektiğini ifade etmesi İsveçli'nin gözden çıkartılmasına sebep oldu. Inter, yıldız futbolcusunu satmaya hazır olduğunu ifade ederken yerine de Barca'nın yıldızı Samuel Eto'o ile ilgileniyor.
Ibrahimovic'in açıklamaları transfer piyasasına haraket kattı!
Bu sezon Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Inter de takımın başarısnın en önemli isimlerinden biri hiç kuşkusuz Zlatan Ibrahimovic oldu. Ancak İsveçli yıldızın, Juve patronlarından Luciano Moggi'yi öven sözleri Inter ile ilişkisine büyük darbe vurdu ve yerine de Barcelona'nın gol makinası Samuel Eto'o'nun alınması gündeme geldi.
Juventus'un reror kırarak şampiyon olduğu sezonda, 15 gol kaydeden İsveçli şampiyonluğun en önemli isimlerinden biri olarak başrole çıkmıştı.
Son açıklamaların ardından Juventus'un eski yıldızı ile kulübü arasındaki ipler kopma noktasına geldi.
Zlatan'ın açıklamaları, Inter cephesinde Başkan'dan yöneticilere kadar herkesi sinrlendirirken, İtalyan basını da son olayların ardından Inter'in Zlatan'ı satılığa çıkarttığını ifade etti.
İspanyol devi Real Madrid de Zlatan ile ilgilendiğini açıkça dile getiriken, nakit teklif hazırlığında olduğu belirtildi ve Inter'in de Zlatan'dan gelecek parayla Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Eto'o için teklif yapacağı ifade edildi.
Bu arada İtalyan ve İspanyol basınına göre, Inter'in ezeli rakibi Milan da yaz döneminin en büyük transferini gerçekleştirmk için Brezilyalı yıldızı Ronaldo'nun da yardımıyla Barcelona'dan Ronaldinho'yu almak için çalışmalarını sürdürüyor.
Ibrahimovic'in Libro gazetesine verdiği röportajda, Juve'den Moggi'yi övmesi ve Inter ile maaşının artması için yaptığı görüşmelerin zorlu bir şekilde devam ettiğini açığa çıkartması Inter'de bardağı taşıran damla oldu.
Ibra açıklamalarında, "Menajerim Inter ile zorlu bir şekilde görüşüyor. Umarım Başkan Massimo Moratti bu konuda beni aldığı dönemde olduğu kadar hevesli olur. Bu konularda Moggi ve Juentus'tan öğrenmeleri gereken şeyler var. İki takım da süper ama hala Juventus'un fazlaları var" ifadelerini kullandı.
Adriano ve Crespo yeter
Bunun kadar kişiliksiz bir futbolcu görmedim.Gittiği her yerde karışıklıktan başka birşey yapmıyor.YAZIK...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bu adam futbolu PEMBE dizilere çewiriyor
bence de cok talihsiz ve yerinde olmayan aciklamalar yapiyor ama en azindan dobra dobra dusundugunu soyluyor... gerci benim takimimda boyle dese nefret ederdiMbiraz sorunlu bi kisilik ama simarik ve bencil olmasinin disinda futbolcu olarak severim... ve bu adam gittigi her takim icin herseyini verir cunku tam bir futbol asigi uyum sorunu falan da futbolunu etkilemez...
Hayatımda Ibrahimovic kadar karaktersiz, çirkef birini görmedim. Gerçekten çok yazık. Juventus'u sattığı yetmedi, şimdi de Inter'i satıp eski takımına dönmek istiyor.
Juventus'ta oynarken aldığı maaştan dolayı basına şikayette bulunmuştu, akabinde Inter'e transfer oldu 3 katı fazla maaş alınca. Şimdi de Inter'in Juventus'tan küçük olduğunu söylüyor. Bir öyle, bir böyle...
Kişiliksizlik örneği: Ibrahimovic. Yazık.
Cok paragöz Ronaldinho ve C.Ronaldo gibi.
Juventus tan ayrılmasıyla nsl bir insan olduğunu anlamıştım ztn bu olaya hiç şaşırmadım... Ama Juve nin kapısı ona kapalı...
Anlaşılan Madrid'e gitmek istiyor...
So what?
Saike
Bence çok yetenekli bir futbolcu, ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim gerçi ama,..
Bu yetenekli ayaklar maalesef aptal bir kafa yüzünden harcanıyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Ya aslında ne zaman İnter'in maçını gözelrimle aradığım futbolcudur. Gerçekten çok yetenekli, fiziki ve teknik açıdan. Ama kişilik olarak herhalde ya kulüpten sıkıldı, ya sürekli oynatılmadığı için ayrılmaya bahane buluyoır, yada bazı şeylerden dolayı acı çekiyor..
Bence İnter'de mutlu değilki bu tür sözler sarfediyor mutlu olamamasının sebebide vicdan azabı olabilir![]()
So what?
Saike
Sampdoria ve Genoa kulüpleri Juventuslu forvet Raffaele Palladinoyla ilgilenmeye başladı…
Claudio Ranieri’nin ilk 11inde çok fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncunun Juventus’tan ayrılacağı haberleri gündemi meşgul ediyor. Deneyimli forvet Alessandro Del Piero ve David Trezeguet’nin bu sezonki performansları Palladino’nun yedek kulübesine demirlemesine sebep oldu.
Roberto Donadoni tarafından EURO 2008 kadrosuna çağrılmayan İtalyan milli oyuncu, Amauri’nin gelmesi ve Sebastian Giovinco’nun Palermo’dan dönmesiyle gelecek sezon da çok fazla şans bulamayacak gibi görünüyor. Sampdoria’nın, Palladino için yaptığı defans oyuncusu Hugo Campagnaro ve kaleci Vincenzo Fiorillo’yu içeren takas teklifi reddedilmişti fakat başkan Beppe Marotta teklifini yenileyerek 2 milyon Avro civarında bir ücret önermeye hazırlanıyor.
Claudio Belluci’nin aşil tendonundaki sorun yüzünden yaklaşık beş ay sahalardan uzak kalacak olması da Sampdoria’yı yıldız golcü Antonio Cassano’nun yanına yeni bir isim aramaya iten etkenlerin başında geliyor.
Bu arada Genoalı yöneticiler de bu hafta Turin’e gidip defansta görev yapan Domenico Criscito’nun transferini çözecek. İtalya’daki kaynakların haberine göre Genoa da Palladino için bir teklifte bulunacak çünkü yıldız golcü Borriello bu sezon Milan’a dönebilir.