Transferleri merakla bekliyoruz Ümit.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Dortmund 6 Yeni Transferini Basına Tanıttı !
Alphonse Areola
Devre arasında anlaşmıştık kendisi ile. Bonservis bedeli ödemedik. Bu sene kalemiz ona emanet...
![]()
Daniel Parejo
750.000 € bonservis bedeli ödedik. Nuri Şahin'in yedeği olacak.
![]()
Yohan Cabaye
Areola'da olduğu gibi Cabaye'yi de bonservis bedeli ödemeden transfer ettik. Nuri'nin yanında görev alacak.
![]()
George Dawson
Genç yıldız George Dawson'u da bedelsiz olarak kadroya kattık. Rotasyonda forma bulacak olan genç oyuncu gelişimine devam edecek.
![]()
Nampalys Mendy
Bonservisine 8.500.000 € ödedik. Nuri ve Cabaye'nin arkasında görev olacak.
![]()
Ve Yılın Transferi Gerçekleşti !
Jose-Princelin N'Keoua
Bu çocuk bize çok şey kazandıracak. İnşallah onun attığı gollerle kupaları bir bir müzemize koyacağız ve ileride transfer olacağı zaman finansımıza büyük katkısı olacak.
![]()
![]()
Ayrılan Oyuncularımız
Kevin Trapp - - - Serbest
Ricky van Wolfswinkel - - - Serbest
Rafael Romo - - - 1.300.000 € - - - Leverkusen
Anthony Mounier - - - 4.400.000 € - - - Hoffenheim
Mame Briam Diouf - - - 4.400.000 € - - - Gladbach
Gustavo Colman - - - 1.100.000 € - - - Hoffenheim
Maor Buzaglo - - - 7.250.000 € - - - Genoa
Nigel De Jong - - - 5.500.000 € - - - Racing
Peter Pekarik - - - 6.250.000 € - - - Wolfsburg
![]()
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turundaki Rakibimiz Belli Oldu !
![]()
Kura çekiminden sonra basına açıklama yapan Dortmund T.D. Ümit Boğa zayıf bir rakiple eşleştiklerini ve turu rahat geçeceklerine inandığını söyledi. Transferlerle ilgili sorulan soruları da cevaplayan Ümit Boğa bir sağ bek, bir sol açık, bir sağ açık almak istediklerini söyledi. Fakat isim veremeyeceğini belirtti. Ayrıca takımdan ayrılabilecek birkaç ismin daha olabileceğini söyleyerek sözlerine son verdi.
TariboWest
Transferler çok iyi. Yeni sezonda başarılar. Hele o regen yok mu![]()
3 Transfer Daha Yaptık ve Transferi Noktaladık.
Nicolai Jorgensen
![]()
Nenad Tomovic
![]()
Nam Tae-Hee
![]()
6 Sezon Sonra Ayrılık Geldi !
Lewandowski 16.000.000 € ya Sevilla' da !
![]()
Transfer Özeti
![]()
53153 kombine sattığımız açıklandı.
![]()
Transferde gelen giden tablosunda 23.000.000 € bir fark var. Sezon başındaki bütçemiz 14.000.000 € idi. Ben de finansı kuvvetlendirmek adına rezerv takımdaki genç oyuncuları satmayı düşünüyorum. Potansiyeli olmayan isimlerin de sözleşmelerini fesh edeceğim. En yakın zamanda paylaşacağım bu bilgileri...
TariboWest
Kagawa'nın profilini çok merak ediyorum.
Dortmund Avrupa'da en sevdiğim kulüplerden biridir.Taraftarı muhteşem.İyi bak takıma![]()
Transferler gayet yerinde stadyum büyütülmesi çok kazanç sağlayacaktır takıma.
Oyunu kapattım Ali. İftardan sonra devam edeceğim. O zaman profilini paylaşayım. Ben de Dortmund'u sevdiğim için devam ediyorum. Başka bir takım olsa şu anda kariyeri kapatmıştım belki.
Finansal anlamdan ziyade taraftar baskısı muhteşem olacak.
TariboWest
Genç oyuncumuz George Dawson 3-4 ay sakatlanınca Emenike'yi 4.200.000 € ya transfer ettik. Kamuoyuna duyurulur.![]()
TariboWest
Çok güzel oyuncular almışsın Ümit, takım da iyice iyi gitmeye başlamış. Daha da başarılar![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Fransa'da harika regenler çıkıyor iyi takip et derim. Genç bir kadro ile harikalar yaratabilirsin Fransa ile.
![]()
![]()
Bundesliga Puan Durumu
![]()
![]()
DFB Pokal Çeyrek Final Eşleşmeleri
![]()
![]()
UEFA Avrupa Ligi F Grubu Puan Durumu
![]()
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
![]()
Dünya Kupası Elemeleri Grup 2-3. Maçlar
![]()
Dünya Kupası Elemeleri 3. Grup Puan Durumu
![]()
Bu arada stadyumdaki çalışmalar sona erdi.
![]()
27089 ek koltuktan sonra stadyumun kapasitesi 80708 oldu.
İlk yarı sona erdi...
TariboWest
Finansta çökme yokmuş yahu. Transfer bütçesini maaş bütçesine aktarmışım. 2 gündür de kariyere girmediğim için unutmuşum.![]()
TariboWest
Gidişat gerçekten çok güzel. Ligde Bayern biraz kopmuş ama diğer alanlarda kupa şansımızı sürdürmemiz güzel. Emenike'nin ilk maçında Werder'e hat-trick yapması da ayrı bir güzelUefa'da Lille büyük ihtimalle kaliteli oyuncularını zaten çoktan satmıştır; o yüzden tur şansımız yüksek. Fransa zaten kusursuz
![]()
Olmadı Ümit...
Kariyerin gidişatı güzel ilerliyor.Bu kariyeri Avrupa'da kupa gelmeden kapatma Ümit![]()
eto'o bitmiş.
Dünya Kupası Elemeleri Grup 4-5-6. Maçlar
![]()
![]()
![]()
Dünya Kupası Elemeleri 3. Grup Puan Durumu
![]()
Roma'da Yeni Bir Dönem Başlıyor !
![]()
3 yıllık sözleşme imzaladığımız Roma ligi geçen sene 3. bitirmiş. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağız.
![]()
Kadromuz da gayet kaliteli. Yapacağımız yeni transferlerle başarı arayacağız.
![]()
TariboWest