Son haftalarda çöküşe geçtik cepten yiyoruz toparlanmak lazım.
Son haftalarda çöküşe geçtik cepten yiyoruz toparlanmak lazım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şu yarışmaya en başından katılsam lider olucaktım![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sonunda hak ettiğim yerdeyim.![]()
Berbat bir hafta geçirdik.![]()
İlk 10' a fırlamışız çok güzel oldu buAma bu hafta biraz fazla sürpriz yaptım zor maçlar vardı şansa kaldık
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İlk yarı bitmeden bi ilk 10'a girseydik iyi olacaktı ama...
Puan farkı açılmış maalesef artık daha isabetli tahminler lazım.
7 puanla hayal kırıklığı yaşadım bu hafta. 23. sıradan ileriye gitmek lazım artık. Devreyi de ilk 15'te ya da en kötü ihtimalle 20'nin içinde bitireceğimi umuyorum.
Yeni haftada ev sahibi takımlara ağırlık verdim, umarım hepsi değerlendirir iç saha avantajını.![]()
Pascal Nouma'ya kadar geldim hedefim Oscar Cordoba![]()
MP Antalyaspor - Fenerbahçe 2
Kayserispor - Ankaragücü 1
Mersin İ.Y. - Eskişehirspor 0
Şuanda 2 numaralı tahminim tutuyor mersin maçıda böyle biterse Fenerbahçe'nin yenmesini bekleyeceğiz artık
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
3'te 3 şimdilik iyi başladık hadi bakalım...
5'te sıfır gidiyoruz. Fena düşeceğiz heralde![]()
eto'o bitmiş.
5'te 4 ile gidiyorum.Büyük ihtimalle bu haftayı 9 da 7 ile kapatacağım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Shevanil , 9/9 helal olsun.
8/9 da kaldık Fener yatırdıGeçen haftaki 5 puanlık rezil performansın ardından bu hafta kendimize geldik.Tekrar geliyoruz üsttekiler bekleyin
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
5-7 puan alsak kardır, fena yattık.
eto'o bitmiş.
9 da 6 ile bitirdim bu haftayı.Ulen Gaziantep niye yedin ki kardeşimİBB sana lafım yok güzel takım
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
9'da 4 bildik. Yine kötü puan alacağız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Biz de 9 da 6 yapmışısz iyi sayılır.
Bir Dost
Hellbells
9/6 büyük ihtimalle. Fena değil
1 Doğruyla en kötü sonucu alan benimdir heraldeFazla sürpriz denedim bu hafta
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
9'da 7. Bu hafta her tarafta iyi gidiyorum, aman nazar değmesin. Maşallah.Mersin İ.Y. maçında da elim 0'a gitti bir ara, sonra 1'i tercih ettim. Keşke 0'da karar kılsaydım. Sağlık olsun, artık yapacak bir şey yok.
Bu arada kendi tahminlerime baktım 8/9.. Bunu ligin ikinci yarısında da üst üste 4-5 hafta yapabilirsek liderliği bırakmayız.
Aynen bende 9/8 yapmışım.Son 3 haftadır yükselişteyim.
Bu hafta surpriz olmadigi icin puanlar havada ucusacak sanirim, genelde cogunlugun ongordugu sonuclar cikti. 25-30 puan arasi bi ortalama cikabilir![]()
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 17. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
-9 puan ceza almamıza rağmen 13 puan almışız beklemiyordum açıkcası ama yükselişe geçeceğiz![]()
İyiyiz iyi![]()