Bide dalga geçer gibi bu miktarın takımın önümüzdeki sene beklentileri arttıracak gibi gözüküyormuş diyolar ya![]()
Bide dalga geçer gibi bu miktarın takımın önümüzdeki sene beklentileri arttıracak gibi gözüküyormuş diyolar ya![]()
Abi çimleri ne zaman değiştiriceksin yani toprak değilde bari suni çim falan olsa iyi olur bi konuş dicem ama borç varNeyse şampiyonluk iyi olmuş..
Şaka gibi bir bütçe gerçekten..İstifa etmeni istiyor herhalde yönetim..
O nedir ya :S
...
Hakikaten çıldırmamak elde değil.
Ama durmak yok yola devam..
Elimden geleni yapacağım yine
Yok hocam ya gelmiyorlar. Kulübün itibarını paylaştım durum içler acısı. o yüzden oyuncular gelmiyor. Daha demin bir oyuncu almak istedim biz daha çok para verdik süper ligdeyiz ama 2. ligdeki bir takıma gitti . . .
Tecrübeli 30-32 yaş arası kiralık oyunculara yönel gelirler herhalde artık,
Hocam çok güzel bir başarı elde etmişsin 2 senede aralıksız şampiyon olup Süper Lige çıkmak kolay değil gerçekten 1 sezon idare et bütçe vs için seneye herşey daha iyi olacaktır kulübün itibarı için tesisleri geliştirmeye bak Süper Ligde kazandığın her maç için alacağın miktar yeni çıkan bir takım için çok iyi ne kadar çok maç kazanırsan yada berabere kalırsan finansın için o kadar iyi yönetim bekleneni veremezse yakında seçimler olur zaten yönetimi takma kafaya yola devamasya ligi açıksa databaseinde orda çok ucuz ve çok düşük miktarda maaşa çalışan kaliteli yetenekler bulabilirsin tabi bide regenlerle bu yılı düşmeden geçirmeye bak
![]()
Neler çektiğimi az çok biliyorsun hocam , sezon başında düşmemek ya da orta sıralar için oynarız diye düşünüyordum ama takım beni de şaşırttı hele ki son hafta lider olmamız apayrı bir şeydi
Bu yıl ligde kalırsam toparlarım ama eğer düşersem o zaman çok kötü olur. Hazırlıklarla uğraşıyorum şimdi sezona nasıl gireceğimi bende merak ediyorum
Başkası olmayıp kendimiz olacağız
Ben messi , Ronaldo , Neymar ı düşünmüştüm ama taraftarları da dinlemek önemli onları istiyorsanız onları getiririz![]()
![]()
Tüm takımı yenilerim yine de bütçe kalır hocam o kadar çok![]()
Tebrik ederim büyük başarılar elde ettmişsin.Daha önce bakma fırsatım olmamıştı.Kiralık tecrübeli oyuncuları toplamaya bak.
hocam artık o bütçeyle gökhan töre olsun klose olsun hulk olsun getirirsin yani beklentiler büyük
İstifa et =)
Bende XelcukGS gibi düşünüyorum. Galatasaray ile şampiyonlar ligini filan kazanmıştım oyunu ilk oynadığımda ama bu kadar zevk alamamıştım. Yönetimde biraz iyi olsa tadından yenmiycek oyun ama napalım
Kimseyi alamıyorum zaten![]()
![]()
O maaşa beni bile alamazsın.![]()
hocam bu ne ya dalga geçer gibi bütçe vermişler![]()