Ünsalcım sana tşk ediyorum rodi sanada tşk ediyorum hayırlı olur umarım simao.. lakin ben düşecem siz goygoy yapıyonuz hiç rahat değilim sizlere iştirak edemiyorum şaka maka gidiciyiz kümeyeligde 2 galibiyetimiz var 2side asistanla alındı benle takımın galibiyeti yok..2 kupa maçı yaptık 1 lig ligde yine yenildik şimdi resmen şampiyonluk mücadelesi kadar mühim bir maça çıkıyorum 6 puan fark olan düşme rakibimizle oynuyoruz yenilirsek topu diktikdiyebilirim (:
Diaz istifa, ülkene geri dön, istenmiyorsun come on man![]()
GAZETE BAŞLIKLARI
Best of Scotland : Sene başında şampiyon olacaklarına inanan Juan Diaz'ın çocukları, şimdi önemli olan yarışmaktı diyorlar.
Time to News : Şimdi kenetlenme zamanı ! Bu takımı iyi günde sevmedik ki kötü günlerde yalnız bırakalım !
Sounds of Supporters : Küme düşme durumu gerçekleşirse bu şarkıdan beste yapacağız !
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=iJgALaPd_d0"]Bestemiz[/YOUTUBE]
Last edited by webcagri : 07.Ağustos.2013 at 02:00
Abi başarısızlıklar dile dedin istersen gelir çalışırım.
9.Tur
Spoiler: ISTATISTIK
20.hafta
10:tur
21.hafta
Kupa maçlarıyla uyum ve moraller yükseldi. yenildiğimiz takım bu senenin flash ekibi çok formdalar..ligde takımı başında ilk galibiyetimi aldım diğer 2si asistana ait. Herşeye rağmen sezonu güzel bitirmek için elimzden geleni yapacağız. Fransa kupası 11.turunda rakip Lİlle ve deplasmana gidecez. Gönül isterdiki daha dişimize göre takım gelsin. Ligde son hafta hayati bir mücadele kazandık sırada marsilya var lakin sakatlık ve cezalılar belimizi büküyor
Forvete Arthur gelince 5 ab oyuncusu oldu bizde birini kiraladık. Bu şahısta sezon başı 2.3 milyona gitmedi bize darbe vurmuşştu alıcısı yok herifin ): Şimdi bu gidicne takımda tek sağbek kaldı sınıları zorluyoruz yoksullukta (:
El yunus ve Arthur maç kondisyonu eksik diye yedek takıma hazırlık maçları ayarlayıp sahaya sürdük herifler sakatlandı.
Arthur sakatlanmasaydı harthur atardı golleri, kötü olmuş valla
Hafif moraller yükselmişken araya yine asya afrikada bulunan oyuncu önerileri sıkıştıralım 1-2 tane (:
Spoiler: Öneriler
Ekmeğe gerek yok abi ben her türlü çalışırım bi su yeter orucum zaten.
Kümede kal nimes![]()
kupayı kazansan ordan avrupaya, birde kümede kaldınmı bu iş tamamdır
İlk devre dehşet olmuşAlışılmadık Diaz vallaha ne diyeceğimi şaşırdım
![]()
nimes taraftarları diaz'ın kellesini istiyor![]()
![]()
Aynen lille maçında varımızı yoğumuzu koyacaz elersek çeyrek finaldeyiz artık hayırlısı (:
Yapacak bişey yok net dengesiz bir yönetimim var ya nirvana ya en dib (: oyuncuları başarıya moteve ettiğim gibi başarısız durumda küsüyom (: şaka bir yana bütçesi olmayan takımlarla oynayınca yada mesela bu kariyterde taksit kullanmayınca sürekli oyuncu sürkülasyonu ile 3-4 sene içinde düzenli kadromuz anca olusur bu yüzden uyum falan epoey sıkıntı..şaka maka küme korkusu var yani (:
Geç oldu biraz ama başarılar yeni sezonda..Bu arada ara ara yumurcak tv yi yoklayın derim Tsubasa'yı veriyolar hatırlatayım dedim =)
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
Özellikle 10 kişi marsilya galibiyeti beni mest etti. Son 4 maçta alınan 3 galibiyet ile potadan çıktık gibi ama heran giredebilriz. #direnNimes #CrystalGirlsSupportDiaz
Yerimiz hala sağlam değil ha gayret
Bundan sonraki 3-4 maçımız direk rakiplerle önce 17.sıradaki takımın deplasmanına ardından 14. ile evimizde falan oynuyoruz yanlış hatırlamıyosam önümüzdeki 5 er maçlık periyotlarda bakacak olursak sadece evimizdkei maçları alsak yani 10 maçta 5-6 galibiyet bize yeterli olabilir. Tahmin yapmaktanda kaçınıyom bu fransa ligi çok gudubet..Kalan maçların hepsini yenilsem bile kümede kalabilrim geçen sene o şekil şampiyon olmuştuk![]()