1.Hafta
Valencia gruplara kalmayı başarabilecek mi? Gol yemeden veya tek gol yiyerek yapacağı 2 farklı skor onları gruplara taşıyacaktır.
Skor tahminlerinizi yazabilirsiniz.
1.Hafta
Valencia gruplara kalmayı başarabilecek mi? Gol yemeden veya tek gol yiyerek yapacağı 2 farklı skor onları gruplara taşıyacaktır.
Skor tahminlerinizi yazabilirsiniz.
Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu İkinci Maçı
Taraftarların çoğu kendini Avrupa Ligi için hazırlarken 4-0'lık farklı bir galibiyet taraftarları çıldırttı. Arsenal yenilgisi, ligteki ilk maçta puan kaybı ve as oyuncuların gönderilmesi Dinler'in bu işten anlamadığını gösteriyordu. Dinler cevabı sahada verdi. Arsenal'i ezici bir skorla geçti.
Valencia takımının Şampiyonlar Ligi Grubu
Arsenalı deşmişiz.![]()
Dinler nereye Falcao oraya güzel sloganmışbaşlığı bu şekilde düzenle bence Arsenal'e de fena patlamışsın
Akşam ben oyunu kaydederken elektrikler kesildiği için kayıtlı oyun bozuldu. Yedek kayıtta Valencia - Arsenal 2.maçı öncesi var. O yüzden Valencia - Arsenal 2.maçı tekrardan oynayacağım.
Afrika Kupası Elemeleri Grup 2.Maçı
Somali kolay rakip zaten yenerdik ama Arsenal maçının gitmesi kötü olmuş. 4-0 devirmiştik ne güzel. Ama olsun yine de gruplara kaldık. Grubumuzda kötü değil çıkarız.
sowebo kör oldum kardeş kardeşime yazdırdım bu yazıyıda
Neden okuyamadın yawBirşey yokki yazıda
Kamerun ülkü ocakları tarafından kutsandınız hocam![]()
2.Hafta
3.Hafta
Şampiyonlar Ligi Grup D İlk Maçı
Ligte çok kötüyüz. ŞL'de Club Brugge maçlarından 6 puan çıkarırsak AL'yi garantileriz diye düşünüyorum.
Zaragoza olmamış. .s
Arkadaşlar bilgisayarımın power supply fanı bozuldu. Yaptırmak istemedim. Şehir dışındada olduğum için 1 hafta uzadı ve anca yaptırıp gelebildim. Kariyerim durmasına rağmen okulumda yurtta kaldığım için kapatma kararı aldım. Takip eden herkese teşekkür ederim. İnşallah keyif almışınızdır![]()