Kombinelerdeki artış güzel![]()
Kombinelerdeki artış güzel![]()
Artış yüzdesel olarak güzel de stadımız dolmuyor :F
Bi çok lig açık lakin ingilterede ab dışından oyunculara çalışma izni alma sorun oluyor. Milli takımlarında oynuyor falan oynama kuralı var genç oyunculara izin çıkmıyor o yüzden sadece ab uyruğuyla geçiniyoruz şimdilik birkaç yıl içinde gözlem ağımız genişlesin bakarız güney amerikaya (:
Gençlerin gelişimi önemli tabi (:
Brezilya ligi açıksa Diogo Dolem'e bi bak derim Diaz![]()
Antrenörler güzelmiş![]()
1.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
1.Tur
2.Tur
5Haftada 5puan çok kötü değil.İlk 5hafta olduğu için
Lige oldukça kötü başladık. Aslında oyun anlamında gayet olumlu top oynuyoz fakat skora yansıtamıyoruz. Takımı yeniden kurunca taktik uyumu ve takım uyumu azaldı. Var olan uyumda geçen yıldan kalma olduğundan eski oyuncuların diye düşünüyorum yenilerin dğer arkadaş ve taktiğe uyumu süre alacaktır. Oyuncuların birbiriyle alışık olmaması özellikle savunma anlamında bizi epey zorluyor. Stoperlerimizde yavaş olunca atak futboldan uzak durmak zorunda kalıyoruz. Taktiksel olarak birkaç değişiklik yapmak durumunda kaldık. Milli maç arası sanırım 14 günlük ara vardı bizde bu arada hazırlık maçları ile oyuncular moral kazansın diğer yandan da uyum sağlansın dedik. Ama ne varki pahalıya mal oldu. Sakatlıklar henüz sezon başında olmamıza rağmen tepemize bindi
Çalkantılı bir dönemdesin. Ama takım uyumu arttıkça düzelecektir![]()
Rüyadan uyanmamız gerekiyordu ayaklarımız fazlasıyla yerden eksilmişti iyi oldu (:
Eyv.Henüz kayda değer bir oyuncu çıkartamadık ama altyapıya olabildiğince destek veriyoruz
Sakatlıkların hepsi hazırlık maçlarında olmadı ama 1 tane bile olsa can sıkıcı bir durum hazırlık maçında oyuncu kaybetmek
kardeş başarılar
Crewe nin alt yapısı çok sağlamdır gençlere önem vermeni tavsiye ediyorum
ayrıca toparlanacağına inanıyorum yakında işler rayına oturacaktır![]()
keşke hazırlık maçlarını yapmasaydın sakatlılar kötü olmuş
6.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
Nihayet bir galibiyet alabildik. Rakipler deplasmana gidiyoruz diye tedirgin değil bayram etmeye başlamışlardı. Ev fobisi oluşmuştu neredeyse. Hem içerde kazandık hem haftalar sonra 3 puan aldık güzel oldu
Puan Durumu
Düzelicez![]()
9.Hafta
10.Hafta
Önce çok zor bir deplasmandan güzel bir oyun ve 3 puanla döndük. Akabinde geçen yıl 2 maçta da yenemediğimiz Wolves takımını resmen sahadan sildik ama ne varki 10 15 daika içinde bitecek maç son dakikaya kadar 1-0lık riskli skorla devam etti. Dünyaları kaçırdık. Herşeye rağmen alınan galibiyet ve oynanan güzel futboldan ötürü takımımı kutluyorum
Son 2maç çok güzel.Devamı gelir umarım
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
Puan Durumu
Son 3 haftada hakettiğimiz puanları kesinlikle alamadık. Ligin kadro olarak daha zayıf formsuz takımlarıyla oynadık. Aslıdna ingilterede hangi takımın nerede ne ypacağı belli olmuyor fakat en az 6-7 puanı haketmiştik. Motoru suçlamak istemiyorum ancak sürekli direklerden dönen top hele hele sakatlıklar inanılmaz canımızı yakıyor. sakatlananlar öyle günleri geçtim bikaç hafta bile değil aydan önce dönmüyor. Sezon başından beri tam kadro çıkamadık hiç. Savunmada sıkıntımız yetmiyormuş gibi paso defansif adam kaybediyoruz inanılmaz sinirliyim
samed in maşallahı var ligin tozunu attırıyo![]()
Samed ve burnleyin düşeceğini tahmin ediyorum orayı yedirmezler onlara (:
Dürüst olmak gerekirse ben lige avlu attım ya bu sezon premier lig rüyasından çabuk uyandık. zaten planlarımda 3 sezonda premier lig vardı gecen sene cıkmamız iyi oldu bu sene burada takılırız inş seneye daha iyi oluruz. Savunma sos veriyor kadromun büyük ölcüde gençlerden oluşması hem onların gelişimi hem tecrübesizlikleri sorun çıkarıyor epeyce. Ama tabi belli olmaz rakipler formsuz falan olursa![]()
takım toparlanıyor gibi duruyor ancak içerdeki maçları mümkün olduğunca kazanırsan üst lig garanti olur![]()
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
16.Hafta
Artık sadece gülüyorum (: Nasılsa bizimkiler bunuda atamaz ha bunuda kaçırır la mal zaten bu hiç olmaz. Kütük ordan hayatında gol mü attın falan derken rakip yarım yamalak bir geliyor of simdi ne gol yicem diyorum ve yiyorum (:
Ligin ilk haftalarında belki iyi oynamadık falan ama ondan sonra ciddi anlamda takım olduk. Son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilmişiz. Puan kaybettiğimiz 6 maçında abartısız iyi oynayan hakeden tarafı bizdik. Ve ne şanstır ki paso rakiplere güldü 1 maç bile bizi güldürmedi bu futbol şansı. Bu sezon sadece ligi biran önce bitirme adına hızlıca oynuyorum. Artık gençlere daha da şans verip onların gelişimini sağlayacaz. Bu sene çok erken havlu attık. Oyuncularımın genç olması çok kaçırmamız falan bi yana ama inanılamz şanssınız bu kadar da olmaz yani kütük olsa çarpar girer hadi biz atamıyoruz da rakipler yarım pozisyonda 1 geliyor 2 gol atıyor nasıl oluyorsa (: Herneyse bu sene şimdiden bitti. Küme düşmeden ortalarda takılırız gibime geliyor fazla da kasmam önemli modda oynar geçerim
Kazanmak için ne yapıyoruz sahiden yav (:
Sakatlıklar kabak tadı verdik lanet olsun böyle oyuna diyorum artık (Ne takım ne de oyunculardan herhangi birinin antrenmanı ağır seviyede değil)
İstifa mektubum cebimde gezmeye başladım
Maçlar pek iyi değil hocam![]()
Aslında iyi hatta çok iyi de skora yansımıyor (:
Kalecim epey iyi premier ligde bile iş yapar var sen düşün halimizi
Rakipleri maç boyunca konserve kutusuna çeviriyoz ama maç sonu tenekeyi bize bağlıyolar![]()