kapalıdan mı alacağız biletleri
kapalıdan mı alacağız biletleri
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
evet. Kapalıdan alıyoz. Ama kombine girişi sanırım farklı yerden. Ben nasıl buluşacam sizle yaOriginally Posted by Vieri
![]()
Originally Posted by Vieri
kapalı ALTTAN alıyoruz abi
eevtaman bi yanlışlık olmasın herkes kapalı alt tan alsın beraber izleyebilelim...
Beyler, biletleri Kapalı Doğu Alt kısmından alıyoruz.. Bugün kumburgaza giderken İETT otobüslerini gördüm.. Extra'dan hazırlanmış sarı kırmızıya boyanmıştı.. Sanırsam onlar olacak.. Biletix ve GS Mega Store'dan biletlerinizi alabilirsiniz. Biletler 30 YTL'dir. Buluşmayı ise Yücel halledecek.. Bize stadın önünde bir yer gösterecek hep birlikte gireceğiz.. Ben uA karşı ile geliyorum onlarla birlikte gireceğiz zaten..
ben aldım kapalı doğu alt hızlıoğlu ve kendim için cümleten hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun 2 kişi garantiBirazdan bende gidiyorum Cevahire bilet almayı.. Akşamda resimli belge gösteririm
![]()
Saol burak bilet içinOriginally Posted by hurmet
Telefonda otobüs bilgilerini de aldık
Teşekkürler.. biz burak la hazırız beyler maça
![]()
Blok: 326 sıra: 41 koltuk: 287-286 tabi bunları kim takar![]()
Beyler malesef ben gelemiyorum![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
sen neden gelemiyorsun ?Originally Posted by Jesus_FB
![]()
sebep nedir??????Originally Posted by Jesus_FB
lan yücel yüzünü niye kapatıyuon lanOriginally Posted by comandante
![]()
utandi abisi=)Originally Posted by sherryy
Neyinden utanıyo.Güzelim gs formasını giymiş kapşolunu takmış biletini almış.Originally Posted by comandante
Bunu dimdik göstermesi lazımdı
Bu bir şereftir![]()
ohh olduk 3 tarık kıl etti beni amataşkın la eray garanti 5 olcaz kesin devamı bekliyoruz
abi 6 saat dolandıktan sonraki yüzüm gözüksün istemedim.yaşlanmış solmuş bitap bi haldeyim şu anda=)
10 oluruz diyorum en az...hadi bakalım...
valla ben stadta 17:30 gibi oluruz diyorum görkem telini aldım esenlere inince ararım seni![]()
bilet kalır umarım.. hala çıkamadım evdenneyse ben 19:00 gibi staddayım bir sorun çıkmazsa..
Tarık yaw niye gelmiyosun?ahh ahh..
ben kaçta statta olim ya?bana kalırsa doğu girişine yakın olan kapıda buluşalım...
eray bilet tabi kalır abi son güne bile kalır...
Bugün Galatasaray Store'daydım.Biletleri ordan da satıyorlar ama sadece belli mağazalardan.Biletler için yoğun ilgi vardı.Bence elinizi çabuk tutun.Özellikle kombinelere çok büyük ilgi var.
Allah kahretsin. Ben bu maça gitmeyi planlıyordum fakat ondan sonraki gün önemli bir muafiye sınavım var onu düşünmemiştim. Sınav yeri yakın olsaydı gelmeyi düşünürdüm, fakat öyle değilMaça giden arkadaşlar size iyi eğlenceler.
ben hfta sonu alcam biletimi
bileti aldım şimdi bir yemek yiyim fotoyu yollayacam
bu arada gs mega storedan kesinlikle almayın samiyene kadar sıra var çok uzundu.. cevahirinde farkı yoktu ya neyse 1.5 saatte aldım![]()
ama hala sizlerle tam olrak konuşamdım
almışın bileti eray abi hayırlı olsun![]()
sağolOriginally Posted by RuGbY_038
bu arada beyler sabahtan beri ultraslan forumunu okuyorum herkes önceki olimpiyatlar maçlarında ki koltuk şeylerini soruyorlar.. herkes diyo ki ya ne koltuğu ne takacaz 2 kişilik koltukta 6 kişi vardı.. diyor..onun için sorun etmeyin onu.. bileti alın maça gelin ve zevkini yaşayın.. Turksportal ile maç heyecanı başlıyor
bu arada biletleri çabuk alın.. çünkü kapalı alt biletleri acayip hızla tükeniyormuşş
kapalı alt çok hızlı bitiyor mutlaka hafta sonuna kadar alın... emre ne istiyosun irtibatıher türlü bilgi veririz
![]()