amr 20 fc 15 bu kadar
diğre bölgelerde ben hiç görmedim
amr 20 fc 15 bu kadar
diğre bölgelerde ben hiç görmedim
yusufislam,
Diğer araştırmacı arkadaşımız da söylemişti, özellikle Brezilya araştırmacıları vs. bazı araştırma ülkeleri kendilerini dünyanın en iyi ligi veya en iyi oyuncuları olarak lanse ediyorlar.
Edu bize İngiltere'den gelseydi emin olunki indirim olmayacaktı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadaşlar, derdimizi tasamızı yazarken üslubumuza biraz daha dikkat edelim. Şu anda Edu da Lugano da Avrupa standartlarında defans oyuncuları olarak çıkıyor FM'de, kendileri açısından en önemli defansif özellikleri hep 15+. Biraz daha inceleyip, sadece transfer bedellerine ve kimin istediğine bakmadan karar verelim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bence Kazım daha iyi yapılmalı Fiziksel özellikler çok iyi olmalı çünkü çok belli yani oynundan gerçekten çok iyi olmalı. Tümer'de biraz daha iyi olabilir ama tabi o kadar değil genç olsa hadi neyse diyebiliriz. Deniz de yüksetilmeli Önder bence çok abartılmış bence oda düşürülebilir. Bunun yanında Lugano Edu düşürülmeli. Alex aynı kalmalı ama şöyle Fiziksel özellikler düşebilir ama Diğer özellikle daha iyi olabilir. Aurelio ise yerinde kalmalı ama hızı biraz artırılıp top kapması yükseltilebilir. Saygılarımlar...![]()
Ersin, Tümer arttırılmalı diyorsun ???
Neden artırılcak, Tümer Beşiktaş'taki parlak dönemine hiç yaklaşamadı bile Fener'de iken.Kesinlikle arttırılmamalı aksine,azaltılmalı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tümer'in soğukkanlılığı biraz düşürülüp,kararlılık ve çalışma oranı biraz arttırılabilir.
Mert bunları ezbere değil de gözlemleriniz le beraber söylersek daha inandırıcı olur![]()
Murat Abi,ezbere olsa uğramam hiç buraya.Fenerbahçe'nin bu seneki oynadığı maçları takip eden biri olarak konuşuyorum abim
![]()
Tümer genelde Avrupa maçlarında daha soğukkanlı,Beşiktaş'ta çıktığı Avrupa maçları tecrübesi.Ama lig maçlarında bazen stresleri görüyorum Tümer'i.Biraz daha sakin olsa pas yüzdesini arttıracak.![]()
Ersin fikrine saygı duyuyorum ancak, fikirlerini belli bir dayanağa yaslarsan bu fikir araştırmanın önemli bir parçası olabilir![]()
Araştırmacı arkadaşlar acaba Deniz Barış için herhangi bir artış olacak mı ? Son maçlarda çok etkili oynuyor.Son Anderlecht maçında da çok iyiydi.
+ En son açıklanan milli takım aday kadrosuna girerek güzel oyununun ödülünü aldı.
bir sayfa önce bende yazmıştım geçen yıl şampiyonluğu getiren adam olmuştu savunma ve ortasaha arasındaki bağlantıyı kurarak fenerbahçenin şampiyonluğunda pay sahibi oldu yine geçen yılki dinamo kiex fenerbahçe maçlarında fenerbahçe ortasahası ile defansı arasındaki boşluğu hatırlarsınız topu alan bu bölgeyi elini kolunu sağlaya sağlaya geçiyordu bunu deniz barışın kadroya girmesiyle çözdüler kimbilir geçen yılki kiev maçlarında da oynasa belki bu yılki gibi şampiyonlar ligine çıkacaktı güç denge dayanıklılık özellikleri 16 16 16 olmalı sıçrama ve kafa 15 topsuz alan 17 bunlar en iyi yaptığı şeyler top çalma da 14 olmalı
neden deniz baris guc 16? adamdaki kaslara bakin bi, hemen oburlerinden fazla olur diye ezbere soyluyoruz![]()
Deniz baris vucut olarak cok guclu birisi sadece hizli degil!!!
kuvvetli yani!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
muratcigim sen oyle diyorsun ama tumer 5 yildir sizde ne oynadi bize geldipte avrupada toplari 90 tabir ettigimiz yerlere takmaya basladi!!
assistler yapti goller atti!!!
hayir tam tersi sizde 5 sene bosuna oynamis tumer diyebiliriz!
colin kazim gercekten yetenekli gorunuyor, ama daha zaman verilmeli...
teknigi, calimlarindan daha ustun bir oyuncu,, sadece mac grafigi cok fazla olmadigi icin hiziyla calimlarini yansitamiyor, calim=dribbel
Yusufislam,
Tümer Metin Fenerbahçe forması ile, Türkiye Lig'inde Geçen sene 6 gol atmış avrupada ne yaptı onu bilmiyorum ???
Başka ne yaptı bu Tümer yahu ben neden göremedim ???
Birisi bana Tümer'in yaptıklarını allah aşkına.
peki oldu bitti dediler nasil maclar cikariyor gordunuz, bjkde hep huzursuzdu, arada sirada bir iyi gunune dek geliyodu mac gunlerinde yansitiyordu gulumsemesi ile, ama roportajinda da kendi soyledi, gec alinmis bi karar diye
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neyse konumuz!!! edu appiah lugano potansiyelleri neden dusulurdu!!!
neymis efendim, brezilyalilar abartiyormus? hmmm ama isinize gelince abartiyorlar gelmeyince adamlar yetenekli oluyorlar degilmi?
dupe duz cekememezlik var, eger bole birsey yoksa tekrar duzeltin yaptiginiz buyuk eyyamcilik ve yanlis ne yazikkki![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
yufus islam seninle aynı düşündüğümüz için 16 dedim güç özelliğine ama işte adı deniz malefes belirli kriterlere göre notlar veriliyor ama haklılarda şimdi denizi 19 yaparlarsa sissoko yu vierayı kaç yapacaklar ambrosini kaç yapacaklar ben güç denge ve dayanıklılığa 16 dedim inşallah 16 verirler ama ondan da şüpheliyim açıkçası.
Bu arada deniz barış çok kaslı bir futbolcu fiziki yapısı çok iyi bir vucut geliştirme antrenörü olarak bana bu konuda güvenebilirsin![]()
yusufislam,
Tümer Metin'de söylediğin konum sadece son senede var idi.
Bunu unutma.
Ayrıca eyyamcılık yaptığımızı düşünmüyoruz.
yani yusuf sana ters cvp werdm uyarı aldm sorun diil yne yaparm ama sewdigim bi forum sewdigim bi portal o yüzden daha dikkatliyim...
bak başta yanlışın war bi kere bu bi oyun kimse kimseyi cekmiyo diye bişe yok yani oyunda lugano bi ferdinand bi terry olsa galatasaraylının eksikligi ne ne kaybeder galatasaraylı,burda amaç en güzeli en dogru sekilde sunmak cekememezlik filan cok yanlış kelimeler...
tümer konusundada tümerin besiktasta tek yaptıgı fener maçlarında oynamaktı diger maçlarda yatıyodu adeta yani PA'sı war ama kullanmıyodu,fenerde daha bi uyum sagladı potansiyelini daha rahat kullandı belki tümer konusunda haklısın ama deniz konusnda yine yanlışın war...
denizi 20 yaparlarsa gattuso noolcak hepimis gattusuyu biliyoruz performansını,saglamlıgını birazda bu açıdan düşün...senin dedigin acıdan bakarsak mehmet yıldızda düşürülmüyo cok kuvvetli ama farklı şeeler...
Arkadaşlar TÜMER METİN Fenerbahçe'de neler yaptı Beşiktaş'ta neler yaptı ?
Ezbere konuşmayın, biraz neler yaptıklarını açıklayın bana ben anlamıyorum.
Arkadaşım bak şimdi Tümer Metin ne yaptı Fenerbahçe'de, idol olabildi mi ?
Beşiktaş'ta iken FB'ye gitmeden önce taraftarın sevdiği nadir oyunculardan bir tanesi idi Tümer, sadece attığı goller ve asistlere tabiki bakmayacağız.Ancak şöyle de bir durum var bir oyuncu gol attıkça, asist yaptıkça kendini bulur ve taraftarın idolü olur.![]()
Tümer eski Tümer değil, yaşı gelmiş 34'e artık, 26-27 yaşındaki Tümer yok artık.
Hala diyorsunki daha çok performans...
Sebebi ne ? Ne yaptı da bu kadar çok performans sergiledi ? Nelerini gözlemledin mesela ?
mesela
hazırlanışı iyi olan gollerde yani tek pastan ziyade 5,6 pasta yapılan gollerde başrolü oynadı rakibi cok iyi yıprattı iyi paslar cıkarttı yakaladımı kritik ve iyi goller attı,cok az top kaybı yaptı,oynadıgı maçlarda ortasahanın dinamosu oldu...
ama bu konuştuklarımızın araştırmaya hiç bi katkısı yok yani artık uzatma istersen...
Bu bahsettiğin oyuncu bence Mehmet Aurelio.
Uzatmayalım bence de. Birebir tartışmaya dönüştürmemeye gayret edelim.