Sayfa 12 / 367 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by lucho View Post
    boca alt yapısından yetişmiş ama 2001 den beri italya da oynuyor.şu anda boca da bir tane daha ledesma var.
    laziolu ledesma cambiasso dan daha iyi bence ama milli takımda oynatılmıyor.şimdilik.

kararımı değiştiriyorum fazlasıyla bu para eder.20 milyona kadar para verilebilir.ayrıca pandev den de daha kaliteli takım için.italyanın belkide oyun kurmada en kaliteli birkaç futbolcusundan birisidir.ayrıca mesaj yazanların çoğu bu futbolcuyu iyi tanımıyor.betise gideceğinide zannetmiyorum.geçen yıl 25 milyona transfer edilen carrick'ten en az 1 gömlek üstün birisi.fm de de bu oyuncunun özellikleri süper ve harika bir şekilde gelişiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Takıma bu kadar emek verdikten sonra üç kuruş için ayrılmamalı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence 29-30 yaşLarı arasında Juventustan ayrıLıp başka bir kLübe gitseydi çok süper oLucaktı.Bu saatten sonra artık ayrıLamaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu sene sadece Pato alında galiba.O kadar isim geçti Eto'o,Ronaldinho diye.

Ronnie naptın yahu konuyu hortlartmışsın...

Son msj Mayıs ayında yazılmış...

Del Piero_10 Misafir

5 defa aynı masalı önümüze koydular.

Ne Juve Del Piero yu nede Del Piero Juve yi bırakır...

Gerekirse o gerçek olmayan 500bin€ luk farkı taraftarlar toplar verir...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ronnie naptın yahu konuyu hortlartmışsın...

Son msj Mayıs ayında yazılmış...
    Adım Burak Fırat yada Fırat abi.18 yaşında gözüküosun,2 yaş büyüksün benden

Bütün takımların var.Aklıma geldi yazayım dedim

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by lucho View Post
    kararımı değiştiriyorum fazlasıyla bu para eder.20 milyona kadar para verilebilir.ayrıca pandev den de daha kaliteli takım için.italyanın belkide oyun kurmada en kaliteli birkaç futbolcusundan birisidir.ayrıca mesaj yazanların çoğu bu futbolcuyu iyi tanımıyor.betise gideceğinide zannetmiyorum.geçen yıl 25 milyona transfer edilen carrick'ten en az 1 gömlek üstün birisi.fm de de bu oyuncunun özellikleri süper ve harika bir şekilde gelişiyor.

Fm nin bütün serilerinde iyiydi bu adam. Bu kadar fiyatlara satılabiliyordu ama gerçekte bu kadar para edeceğini sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bunlar Ledesma'yi Fabregas felan zannettiler galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    O kadar isim geçti Eto'o,Ronaldinho diye.
    O dedigin futbolcular Milan'a gelmek icin daha cok genc , belki bi 10 sene sonra felan görürz Milan'da..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    O dedigin futbolcular Milan'a gelmek icin daha cok genc , belki bi 10 sene sonra felan görürz Milan'da..
    Ama o Genç futbolcular şuan Dünya çapındaki adamlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Ama o Genç futbolcular şuan Dünya çapındaki adamlar..
    Milan'in transfer politikasi ile uyusmuyorlar. Ikiside 30 yasinin altinda.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bence del piero 500 bin € icin problem yaratacak bir oyuncu degil.. yalan haberdir.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

size illa süper oyuncu olduğunu kanıtlaycak değilim ya.benim onun ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu bilmem yeter.bir de lazionun
    neden geçen yıl 3. olduğunu düşünün.tabi lazionun maçlarını izlediyseniz.
    bir tane de golünü koyiim.

http://www.youtube.com/watch?v=7rPMnp_f4w4
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Bunlar Ledesma'yi Fabregas felan zannettiler galiba.
    kimden bahsediyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Juventus iyi bir seri yakalarsa şampiyon olur gibime geliyor.Bizi en çok zorlayan Milan olur.

Aleksander Pato'nun transferi çok iyi olsa da forvette bir oyuncuya hatta Gilardino'nun formsuzluklarından dolayı 2 forvete ihtiyaç var. Bugün bir Barca yöneticisi Milan'dan aldıkları 60 milyon EU'luk teklifi reddettiklerini açıklamıştı sanırım Angelotti Kaka'Yı fprvete kaydırarak Ronaldinho'yu hücumun arkasında oynatmayı planlıyordu ama olmadı. Nitekim Laporta zor durumda kalmak istemiyor. Şevadan dolayı Chealsea'yi takib ediyorum fakat uzun süredir kendisini kadroda göremedim , Drogba'Nın sakatlığında Mourinho şeva'ya forma vermiyorsa bunun iki sebebi vardır ya Şeva sakattır ya da artık ipler kopmuştur ve de karısına rağmen Şeva'nın yuvaya dönme vakti gelmiştir ki Milan'ı bırakmasındaki en büyük etken Abramovich'in eşinin şeva'nın karısını etkilemesidir. Zaten ilk transfer gerçekleştiğinde Şeva'ya yazık oldu keşke karısını boşasaydı diye bir yorum yapmıştım. Umarım lig başlamadan önce Galliani bu müjdeyi Milan taraftarlarına verir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by berker55 View Post
    abi peki bu ne anlama geliyor ...?
    Futbol Kulübü

Del Piero_10 Misafir

Default Cassano Sampdoria'da

Real Madrid'den kime gideceği aylardır tartışma konusu olan ve adı bir ara F.Bahçe'yle de geçen Antonio Cassano, Sampdoria'ya kiralanıyor.

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre iki kulüp, her konuda anlaştılar ve iş sadece imzaya kaldı. Taraflar arasında uzun zamandır süren müzakerelerin sonunda Sampdoria'nın Cassano'yu kiralık olarak oynatabilmek için yıllık 1.4 milyon Avro ödemeyi kabul ettiği ve Real Madrid'in de buna razı olduğu belirtildi.

Bu rakam, Cassano'nun Real Madrid'deki kontratına göre, yılda aldığı toplam maaşın üçte birine denk geliyor. Başka bir deyişle Real Madrid, bu sezon Sampdoria forması giyecek olan futbolcusunun maaşının üçte ikisini ödemeyi sürdürecek.

Edinilen bilgiye göre anlaşmada, Sampdoria'nın önümüzdeki sezondan itibaren bu futbolcunun bonservisini 5.5 milyon Avro'ya alma hakkı da bulundurulacak. Ancak uzmanlara göre transfer, ekonomik açıdan, Real Madrid'in bir başarısızlığından ibaret.

2005 yılının Ocak ayında Real Madrid'e katılan Antonio Cassano, yeni takımında bir türlü dikiş tutturamamış, daha sonra da o dönem yeni gelen teknik direktörü Fabio Capello'yla takışarak kadro dışı kalmıştı.

Real Madrid formasıyla sadece 400 dakika sahada kalabilen İtalyan yıldız, rakip fileleriyse 1 kere havalandırabildi.Cassano'nun bu haftaiçinde Sampdoria'yla anlaşma imzalaması bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kiralanacak ardından beğenilirse ( ki büyük ihtimal ) bonservisi ile alınacak Sampdoria tarafından..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Real Madrid'e gitmesi bana göre hataydı

Bence iyi bir sezon geçircek Sampdoria da...İtalya da rahat oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umarım orada kendini bir kez daha kanıtlar ve kendisini daha büyük kulüplerde görürüz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Cassano'yu Roma'dayken beğenirdim.Real Madrid'de biraz söndü sanki (:

Del Piero_10 Misafir

Süper gol yahu nsl atmış öle, CassaNo Bari deykende Roma daykende iyi oynuyordu Real e gidince bitti... Ben eminim Samdoria da yeniden doğucak...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bu adam bize gelmeyerek hayatinin en büyük hatasini yapti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnş. kendini tekrar gösterir
    Türk basını bir yıldızını daha kaybetti

Roma dayken çok severdim keşke Juve ye gelse derdim ama bakıyorumki artık 2.sınıf oyuncular arasına çoktan katılmış bile

FM'08'de Sampdoria ile kariyer yapmama sebep olacak bir transfer olur gerçekleşirse

şimdık sole olmaktadır mılann genc yenetekk arıyor !! ama bulamıyor bu yüzden tekrar shevchenko ya da crespo,eto,tevezı n pesındedır

Sayfa 12 / 367 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri